Kitchen is open

Linko Pizzabar

Food and drinks
Rating 4.7 / 5

Opening hours:

Kitchen:
Monday - Thursday 11-23
Friday 11-24
Saturday 12-24
Sunday 12-22

Bar:
Monday - Thursday 11-24
Friday 11-02
Saturday 12-02
Sunday 12-24


Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Special diets
Free wifi

Reviews (54)

Ravintolan atmosfääri on erinomainen, nuorekas, viihtyisä. Syömääni pizzaa en kehuisi, scampi-pizzassa ravunpyrstöjen lisäksi ananasta ja majoneesia - eivät sopineet yhteen kuin visuaalisesti.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 16€ Added: 09.09.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Uusi lokaatio - Sama loistava konsepti.
Kävimme eilen Linkossa - ensimmäistä kertaa uudessa lokaatiossa ja myös ensimmäistä kertaa pitkään aikaan.
Pizza maistui suunnattoman hyvältä: rapean ohut pohja, sopivasti täytteitä ja laadukkatia raaka-aineita.
Toinen tilaamamme annos - Vuohenjuustosalaatti - maistui myös erittäin hyvältä. Tässä toistui hyvät raaka-aineet, näyttävä pleittaus ja erittäin maistuva ja tasapainoinen kokonaisuus.
Viini oli hyvää (Grüner Veltliner), tunnelma loistava (rento + mahtava DJ soittamassa) sekä asiakaspalvelu hyvää.
Ei voi muuta kuin kiittää ja sanoa, että käykää Linkossa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 31.12.2017
Rating: 0

Erinomaista gourmet-pizzaa, hyvät valinnat ruokajuomiksi ja riittävän iso tila, jotta suosittuun paikkaan useimmiten mahtuu ilman varausta. Pientä miinusta suosiosta: kiireiseen aikaan pizzat vievät helposti puoli tuntia.

Lisävinkki: jos olet nirso pizzanpäällisten suhteen, ota ekalla kerralla perus margarita-pizza. Kaikissa muissa on jotain, jota ei Roomassa tai Firenzessä pizzan päälle laitettaisi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 24.09.2017
Rating: 0

Rento pizzeria joka on auki sunnuntaisinkin. Ei mitään liian gurmeeta mutta juuri semmoista mitä voi verkkareissa syödä hyvällä omatunnolla

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 31.05.2017
Rating: 0

Linko 2. 0.

Uusi osoite, sama tuote. Linkolaista pitsaa jälleen tarjolla. Uudessa osoitteessa toki hieman keskeneräinen meininki niin sisutuksen kuin tarjonnankin suhteen. Niin kiireellä avattu, että alkoa ei vielä tarjolla. Mutta ei se täysin väärin ole, sillä pitsavajareita täällä korjaillaan.

Seurueellinen erilaisia kiekkoja sekä yksi salaatti. Tuotokset kyllä täysin ensiluokkaisia ja ei pahaa sanaa keneltäkään osalliselta. Oma chuck perry todellakin loistava!

Keittiö toimi nopeasti ja palvelukin rento-OK. Tilaa useammalle laatupitsanhimoiselle kuin aiemmassa lokaatiossa.

Ruoan puolesta suosittelen. Ikean sinisestä syöttötuolista kuitenkin pakollinen miinuspiste..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 10.05.2017
Rating: 0

Mukava, rento paikka ja pizzat aina yhtä hyviä! Ravintola on pikkuinen, mutta aina ollaan mahduttu syömään (vähintään hetken odottelun jälkeen).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 06.11.2016
Rating: 0

Miellyttävä kokemus ja pizzat ovat viiden kokeilukerran perusteella todella hyviä ja "raikkaita". Oikeastaan yhtään huonoa ei ole tullut vastaan. Paras omalla listallani on savulohipizza. Yllättäen jopa kanaa sisältävät pizzat ovat olleet erinomaisia - lähtökohtaisesti en pidä kanasta pizzassa. Jos nyt sitten jotain kehitysehdotuksia antaisi niin rucolan käyttöä voisi hieman hillitä, sitä on joskus pizzan päällä turhankin paljon. Jos nyt sitten ihan hifistelemään lähdetään niin lounaalla edes pieni salaattipöytä joko buffana tai pienessä kulhossa tarjoiltuna olisi paikallaan. Juomavalikoimasta myös plussaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 24.08.2016
Rating: 0

Huhut kertoivat ravintolan olevan aina täynnä. Pöytävarauksiakaan ei kuulemma harrasteta. Meitä kuitenkin onnisti ja saimme hallintaamme viimeisen vapaana olevan pöydän.

Katseet seinällä olevaan ruokalistaan ja tilausta kehiin. Päädyin punajuuri-vuohenjuustopizzaan (12 €) ja huuhtelujuomaksi laadukasta siideriä (Westons Vintage, 9 €). Pizzat saapuivat hyvinkin säädyllisessä ajassa tilauksesta ja pääsimme iskemään kiinni. Pizzani oli hyvä, mutta ei ihmetyksekseni yhtään enempää. Täytteet olivat laadukkaita ja maut kohdillaan, mutta heikoimmaksi osa-alueeksi jäi reuna. Se oli osittain palanut ja niin ilmava, että sitä oli vaikea syödä. Kokonaisuudesta jäi valjun keskinkertainen fiilis. Tuntui, että osa pizzantekotaidosta jäi piippuun. Niinpä uusinnalle on annettava tilaisuus.

Linko on kodikas kortteliravintola. Sisustus on suoraan hipsterikäsikirjan sivuilta: ikään kuin kaikki olisi huolimattomasti vain haettu kirpputorilta, vaikka taustalla on varmasti harkitumpaa suunnittelua. Ravintolassa näytti viihtyvän monenkirjavaa sakkia: vanhempia naisia, nuori isä lapsineen, parikymppinen pariskunta. Tässä juuri piileekin kortteliravintolan voima.

Linko kuuluu samaan heimoon kuin esim. Kalevankadun Putte’s. Trendikkäitä uuden aallon pizzerioita on viime vuosina syntynyt kuin sieniä sateella. Niitä yhdistää yhtäältä panostus laatuun, mutta toisaalta myös tervetullut leikkisyys, mikä näkyy mm. erikoisina täytteinä pizzoissa. Pizza on toki vakava asia, mutta ei se tarkoita sitä ettei voisi olla pientä pilkettä silmäkulmassa.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 26.02.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Tilaamani salami-manchego pizza oli oikein hyvä. Pohja oli ohut ja pääpaino oli täytteissä, joita oli salamin ja manchego-juuston lisäksi siivutetut viikunat ja rucola.

Fiilikseltään paikka oli popup-kahvilan ja baarin välimuoto. Taustalla soi jotain 60- tai 70-luvun funk/soul/RnB musiikkia ja asiakaspalvelu oli aika neutraalia.

Menin paikkaan lounaalle heti sen auettua ja aika nopeasti sen jälkeen paikka täyttyi eri-ikäisistä naisporukoista. Varmaan siis aika hyvä paikka lounastreffeille jos muut lähellä istuvat ihmiset eivät haittaa.

Maksamani 13 euroa oli hinta/laatu -suhteeltaan hieman yläkanttiin jos hintaa vertaa muihin lounaspaikkoihin, jossa selviää alle kympillä ja hintaan sisältyy usein lounassalaatti.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 17.11.2015
Rating: 0

Vegaani kanttarellipizza oli kylmä, päällä liikaa rucolaa ja vielä sen päällä omituinen limainen kastike. Huonoin pizza mitä olen koskaan syönyt mukaanlukien Saarioisten pizzat. Ihmettelen todella ravintolan harhaanjohtavia pisteitä somessa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 13.10.2015
Rating: -4


Location

Ruusulankatu 3-5, 00260 Helsinki - Route
044 733 1337
http://www.linkopizzabar.fi

Options