Knatterton

12 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (12)

Ravintola: Trattoria Sogno italialainen

Alkuun sinisimpukoita artisokka-bruschettalla ja pääruuaksi pizza. Eturuoka täysosuma, todella hyvä. Ei pizzassakaan mitään valittamista ole mutta tällä hetkellä Helsingissä on vain niin hyviä pizzeroita (Via Tribunali, Linko, Daddy Greens, Capperi) että ihan samalle tasolle tässä ei päästy vaikka samalla hintatasolla ollaan. Tarjoilijalta erinomainen viinisuositus ja täydestä ravintolasalista huolimatta erittäin hyvä palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 11.01.2020
Arvosana: 0

Ravintola: Kitchen & Bar by Maannos Kasvispainotteinen

Hyvää: palvelu ystävällistä ja ruuat sinänsä hyviä. Yksinkertaisia makuja ja viinit toimivat hyvin. Uusi lista oli "juuri otettu käyttöön" ja kenties siksi homma hieman tökki. Muutenkin hintaan nähden olisimme odottaneet hieman enemmän, viinipaketin neljästä viinistä kaksi tuotiin meille vasta siinä vaiheessa kun osa ruuista jolle viini kuului oli tarkoitettu. Ruuista pienen pettymyksen aiheutti jälkiruoka, jossa todella hyvien tyrni- ja lakritsijäätelön lisäksi oli kurpitsaa todella pitkinä suikaleina joiden syöminen oli hyvinkin hankalaa. Kurpitsan funktio jäi kyllä myös epäselväksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.01.2020
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Kuja Bar & Bistro

Useiden lounaskäyntien keskiarvo on erittäin hyvä. Sopivan kokoiset annokset, nälkä lähtee mutta ähkyä ei tule.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 23.08.2016
Arvosana: 2

Ravintola: Kolmon3n modernia kotiruokaa

Lounaat poikkeuksetta erittäin hyviä, on kyseessä sitten kala-, liha- tai kasvisruoka. Jos sitten jotain pitäisi parantaa niin salaattivallikoima (en kutsuisi tuota salaattipöydäksi) on todella suppea ja valitettavan usein se ihan perus vihersalaatti kera kurkun, tomaatin ja punasipulin. Tähän toivoisi vaihtelua. Sen lisäksi jotkut annokset ovat hieman pieniä lounaaksi. Yleisarvosana paikalle lounaiden suhteen kuitenkin selkeästi kiitettävä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 23.08.2016
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Oiva suomalainen

Salaattipöytä monesti erinomainen Kallion muihin paikkoihin verrattuna, samoin leivät. Ei liian raskasta "kotiruokaa" kuten kilpailijoilla. Parannettavaa keksin oikeastaan ihan pikkuseikasta: salaattipöydässä turhan moneen paikkaan ängetään valkosipulia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 24.08.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Linko Pizzabar Syöttöä ja juottoa

Miellyttävä kokemus ja pizzat ovat viiden kokeilukerran perusteella todella hyviä ja "raikkaita". Oikeastaan yhtään huonoa ei ole tullut vastaan. Paras omalla listallani on savulohipizza. Yllättäen jopa kanaa sisältävät pizzat ovat olleet erinomaisia - lähtökohtaisesti en pidä kanasta pizzassa. Jos nyt sitten jotain kehitysehdotuksia antaisi niin rucolan käyttöä voisi hieman hillitä, sitä on joskus pizzan päällä turhankin paljon. Jos nyt sitten ihan hifistelemään lähdetään niin lounaalla edes pieni salaattipöytä joko buffana tai pienessä kulhossa tarjoiltuna olisi paikallaan. Juomavalikoimasta myös plussaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 24.08.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Lyon ranskalaista

4 ruokalajin illallinen arki-iltana. 5(!) keittiön tervehdystä, erinomainen sipuli/korvasieni - alkuruoka sekä siika nostattivat odotukset korkealle. Siihen nähdään varsinainen pääruoka (possunkylki) tuntui hieman tavalliselta. Jälkiruoka myös erittäin hyvä. Hieman harmittaa ettei tässä voi antaa puolikkaita pisteitä sillä ruoka olisi ansainnut 4.5 pistettä. Villiyrttien kekseliäästä käytöstä myös pisteet.

Palvelu oli erittäin miellyttävää, todella ripeää ja asiantuntevaa. Hinta-/laatusuhdetta laskee viinipaketti. 4x8cl = 32cl hintaan 48€ tekee lasin (12cl) hinnaksi 18€ ja pullon hinnaksi muutettuna reippaasti yli 100€ mikä tuntuu korkealta. Viinit olivat kyllä hyviä mutteivät mitään tajunnan räjäyttäviä.

Kaiken kaikkiaan jäi kuitenkin hyvä maku suuhun ja olisin yllättynyt ellei tulisi käytyä toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 69€ Lisätty: 20.05.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Pure Bistro bistro

Toiselle kolmen ruokalajin lounas (salaatti, nieriää ja valkosuklaamousse) ja toiselle salaatti pääruokana. Siinä missä 27e 3 ruokalajin lounaasta tuntui hinta-/laatusuhteltaan suorastaan erinomaiselta oli tuo 14e salaatista pääruokana taas aika yläkanttiin. Hyvä paikka joka tapauksessa ja ilman muuta uusintakäynnin arvoinen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 20€ Lisätty: 13.06.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Kuu suomalaista modernisti

Helsinki Menu tuli syötyä ulkomaan elävien kanssa ja vieraat tykkäsivät kovasti. Itselle mieleen jäi sopivan mutkaton palvelu joka Töölön tapaisessa kaupunginosassa sopii mainiosti paikkaan. Vähän boheemia ehkä mutta ainakin itselleni toimii. Hinta-laatu suhde on myös kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 12.06.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Ateljé Finne ruokaravintola

Asiantunteva palvelu, erinomainen ruoka, annosten koot riittävän isoja ja hintakin vielä hyvä. Testipäivänä päivän kalana oli hauki josta tehdy mureke oli todella maukas mistä jo saa selkeästi lisäpisteitä, valitettavan hauki ei maistu juuri miltään. Yksi parhaista paikoista jos suomalasita ruokaa haluaa syödä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 12.06.2013
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit