Köket är öppet

Kitchen & Bar by Maannos

Betyg 4.8 / 5

Recensioner (1)

Maannos pyyhkäisee monet kaupungin ravintolat pöydän alle modernilla otteella. Kävimme kokeilemassa (valitettavasti vain!) yhden ruokalajin, mutta lisää on saatava. Maannos tarjoilee vaihtuvia menukokonaisuuksia, kala- tai lihapääruoilla. Kasvisruokaa ravintolasta saa, mutta nettisivuilla mainitaan, että näissäkin käytetään lihaliemiä, kuivattua kalaa jne. "antamaan syvyyttä". Tästä annan kasvissyöjänä ison miinuksen, sillä en halua syödä mitään eläinperäistä. Todennäköisesti ilman näitä on mahdollista saada räätälöityä myös oikeaa vegeruokaa.

After work -aikaan nappasimme listalta yhden pääruoan. Söimme molemmat vegevaihtoehdon, jossa oli kotimaisia sieniä, hiillostettua sydänsalaattia ja paljon muuta antamassa makua. Ja sitä makua todella löytyi! Yhdistelmä oli maanläheinen, suomalainen ja ihanan syvä, mutta ei lainkaan tunkkainen. Keittiössä todella osataan käyttää laadukkaita kotimaisia raaka-aineita hyödyksi ja loihtia niistä ihastuttavia annoksia, joissa näkyy intohimo ja rakkaus ruokaan.

Tarjoilija istahti pöytäämme hetkeksi selittämään ruokalistan auki, mikä oli hauska yksityiskohta. Ravintolan sisustus on pelkistettyä, mutta tyylikästä. Jos kävelet paikan ohi, suosittelen lämpimästi avaamaan oven.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.10.2018
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Telakkakatu 5, 00150 Helsingfors - Route
0505056875
https://www.maannos.fi/

Options