Keittiö auki

Kuu

suomalaista modernisti
Arvosana 4.6 / 5

Innovatiivista ja puhdasta suomalaista ruokaa intiimissä ympäristössä tarjoiltuna. Laajan viinilistan erikoisuuksina oman maahantuonnin tuotteet. Erinomainen sijainti Finlandia-talon,Kansallisoopperan ja Musiikkitalon läheisyydessä.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (129)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hopeinen Kuu. Tästä käynnistä on jo jonkin verran aikaa, mutta mieleen on jäänyt, että oli oiken positiivinen kokemus. Ruoka oli todella maittavaa ja viinilista loistava. Palvelu sujui hyvin ja koko ilta oli oikein mukava. Voin suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 06.08.2017
Arvosana: 0

Lauantai-iltaan teimme varauksen ravintola Kuuhun, paikka suht täynnä ja porukka vaihtui pöydissä jatkuvasti. Hyvä merkki siis.

Saimme pienen 2hlön pöydän ravintolan nurkasta ja miestarjoilija otti meidät hyvin vastaan. Olimme viettämässä hääpäiväämme joten tarjoilijan suositus shamppanjoista alkujuomina osui hienosti kohdalleen.

Valitsimme riistamenut kummallekkin ja siihen sopivat viinipaketit. Emme aluksi olisi valinneet näin montaa ruokalajia mutta tarjoilijan kertomukset ruuista sekä viineista sai meidät ylipuhuttua.

Onneksi valitsimme koko menuun ja viinit. Annokset olivat kooltaan hieman pieniä mutta maut todella hyviä ja viinit sopivat kivasti yhteen. 5 ruokalajin menu oli kokonaisuudessaan hyvän kokoinen ja varsinkin alun sorsa sekä pääruokana tarjottu hirvi oli menun tähtihetket.

Iso kiitos koko henkilökunnalle sekä kaljulle miestarjoilijalle iltamme onnistumisesta. Olimme ensimmäistä kertaa käymässä mutta uskon että palaamme takaisin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 59€ Lisätty: 02.10.2016
Arvosana: 0

Erinomainen ruoka laadukkaan palvelun lisäksi pelasti itsenäisyyspäivämme! Vilpittömästi suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 07.12.2015
Arvosana: 0

Ruoka sinänsä hyvää, jolloin erityisen ärsyttävää on minimalistiset alku- ja jälkiruoat:
Pahaahan riittäisi vähempikin.
Suppea lista, josta vaikea muodostaa hyvää alku- ja pääruokakokonaisuutta jos syö esim. nieriää pääruoksi, sillä neljästä alkuruoasta kolme on kalaa. Joten kalaa ja fisua tai sitten peura ja kala. Palvelusta todettakoon, että se mikä kelpaa Helsingissä ei todellakaan menisi läpi muualla euroopassa. Mutta ehkä tiimi olla tällä kertaa vain poikkeuksellisen epäonnistunut kokoonpano?

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.11.2015
Arvosana: 0

Ikinä en ole syönyt näin hyvää ruokaa! Menu oli todella hyvä ja palvelu todella erinomaista. Hyvästä pitää maksaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.09.2015
Arvosana: -2

Olimme ystäväni kanssa lounaalla 30. 7. ja se oli loistava kokemus.
Tilasimme alkuun jokirapukeitot, joka oli erinomaista ja ihanan kuohkeaa.
Pääruoaksi itse söin naudan entrecoteta ja ystäväni paahdettua siikaa. Tilasin pihvini raakana ja sellaisena sen sain. Se oli mureaa ja maukasta lihaa ja kaikki lisukkeet sekä kastike sopi annokseen erinomaisesti. Tarjoilijan suosittelema viini sopi annokseni kanssa erittäin hyvin. Myös ystäväni ylisti omaa annostaan.
Jälkiruoaksi söimme suklaafondantit, jotka olivat todella hyviä. Tarjoilija suositteli meille erinomaista jälkiruokaviiniä, joka sopi fondantin kanssa kuin nenä päähän!
En voi muuta todeta kuin, että ruoka ja palvelu oli loistavaa. Suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 28€ Lisätty: 04.08.2015
Arvosana: 0

Very good, Waiters are nice and not overbearing, food was good and very elegantly presented.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 15.06.2015
Arvosana: 0

Hyvä asiantunteva ja iloinen palvelu! Arvostan! Ruoka parasta laatua. Tunnelma rento miinuksena vähän kallin puoleinen hinta ja jotain liinaa olisin kaivannut pöytään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.06.2015
Arvosana: 0

Taka-Töölön helmi!

Kuu tarjoaa perinteistä fine diningiä modernilla twistillä. Oma tarjoilijamme tuntui asiantuntevalta ja ystävälliseltä, mutta oli muuten hieman outo. Joskaan persoonallisuudesta ei voi kauheasti rokottaa.
Alkuruoaksi nauttimani savulohikeitto oli ehdottomasti yksi parhaimmista jota olen syönyt. Lohi oli täydellisesti savustettu ja keitossa oli runsaasti makua. Seuralaiseni alkuruoka sensijaan ei ollut ihan yhtä onnistunut. Kylmäsavustettu haukitartar gluteenittomana oli puolet pienempi kuin muiden koska perunalettua ei oltu korvattu millään. Hyvän makuinen kuitenkin.
Porterhaudutettu häränposki pääruokana oli myös hyvä, mutta hieman yllätyksetön. Härkä oli todella mureaa, mutta makua jäin kaipaamaan lisää.
Appelsiini cremebrulee ja suklaasorbetti kruunasivat illallisen. Ei mitenkään liian makea, kuten cremebrulee usein on vaan loistava makujen tasapaino.

Kuussa on myös kiva hieman vanhanaikainen sisustus, käykää itse tarkastamassa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 09.03.2015
Arvosana: 0

Annokset kauttaaltaan onnistuneita, jokaisessa jokin oma juju, mikään ei ollut yllätyksetöntä perussettiä. Etenkin kasvisannoksista plussaa, eivät olleet pakollista listantäytettä!

Palvelu paikoitellen jäyhää, mutta kuitenkin asiallista ja asiantuntevaa. Mukava kokemus oli.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 28.02.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Töölönkatu 27, 00260 Helsingfors - Reitti
(09) 2709 0973
http://www.ravintolakuu.info

Vaihtoehtoisia ravintoloita