mesha

29 Recensionen

Badges

Quality critic: Received the most +votes

Blog link

Recensioner (29)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Mei Kitchen

Lounasravintolana kohtalainen, henkilökunta ainakin mukavaa ja perjantaisin voi saada friteeratun banaanin ja jätskin lisäyllärinä pöytään!

Buffetin ruoka on välillä vähän seisonutta ja taso vaihtelee muutenkin (jossain kiinalaisessa kastikkeessa oli ranskalaisia!?). Yleensä kuitenkin valikoimasta löytyy sellaiset vaihtoehdot joihin on tyytyväinen.

Lounaan hinta on päälle kahdeksan euroa. Vain puoli euroa kalliimmalla olen eräässä keskustan ravintolassa syönyt tasoltaan ja vaihtelevaisuudeltaan parempaa kiinalaista. Siitä kaksi palkkia.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 02.06.2013
Betyg: 4

Halpa ja nopea toimitus joten suvereeni paikka näillä main. Parhaimmillaan pizzat tulleet vartissa kotiovelle. Henkilökunta on mainiota, kerran esittelivät minut jopa imaamilleen joka oli käymässä ravintolassa. Puhumattakaan siitä kun pizzakuskina toimiva työntekijä vei minut autossaan ravintolalta kotiovelle ateriani kanssa kun ulkona satoi räntää.

Ateriat ovat myös etenkin hintaansa nähden todella runsaita ja raaka-aineetkin ovat hyviä. Harmi, tai ehkä pikemminkin pelastus, etten asu kotiinkuljetusalueen sisällä vakituisesti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 01.01.2013
Betyg: 1

Edellisessä arviossani suhtaudun hieman kriittisesti Stone'siin mutta nyt minun pitää korjata kantojani.

Uusi, entistä suppeampi ruokalista on ollut todella viisas veto. Ravintola keskittyy nyt lähinnä burgereihin ja onkin sanottava, että esimerkiksi juustoburgeri on vallan mainio esitys. Myöskään kanaburgeri rintafilettä "pihvinään" ei ollut hullumpi vaikka luvattu BBQ-kastike ei ihan hirveästi siinä maistunut. Ruoassa on käsityöläisyyden henkeä kaiken kaikkiaan.

Viime käynnillä ravintolassa oli lopettelemassa isompi seurue ja henkilökunta oli aika sekaisin tilausten ja muun kanssa. Tosin reiluna tekona minulta ei tästä johtuen veloitettu tilaamastani oluttuopista mitään.

Edelleenkään en ihan hirveästi pidä sisustuksesta ja hinnatkin ovat vähän korkeat mutta nämä nyt ovat pikkujuttuja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 24.07.2012
Betyg: 5

Restaurant: KuuKuu

Illastimme Kuukuussa juuri ennen vuoden vaihtumista kolmen hengen porukalla ja hyvä maku jäi.

Lähdin maalaishenkiselle bistro-linjalle sipulipiiraalla johon piklattu omena toi hyvän potkun. Pääruokana söin Kuukuun pelmenit, johon kuului merkillinen grillivoismetana. Tässä vaiheessa olisi voinut helposti tulla jo yliannostus suolaisuutta ja rasvaisuutta mutta ei, täydellinen setti johon punasipulihilloke niin ikään toi tarvittavaa raikkautta. Seuralaisteni vuohenjuustosalaatti ja peura keräsivät myös kiitosta. Sulattelin ateriaani espresson kera.

Palvelu oli huomaavaista ja nopeaa, miljöö viihtyisä. Tulen uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 01.01.2013
Betyg: 2

Restaurant: Belge bar&bistro

Belgen olisi pitänyt pitää vanha puupaneelipubitunnelma. Remontti teki todella pahaa jälkeä sisustukselle.

Lounas ei ollut hullumpi, broilerinfilee ja "gnocchi", joka oli kylläkin röstiperuna olivat oikein hyviä. Juureksia oli aikamoinen kasa ja sienikastiketta taas oli turhan vähän.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 08.05.2012
Betyg: 2

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 17.07.2012
Betyg: 0

Arvostelin Stonesin joskus hieman negatiiviseen sävyyn mutta joudun nyt vetämään vähän takaisin.
Ruokalistaa on lyhennetty ja ravintola keskittyy nykyään burgereihin joista juusto on kerrassaan mainio eikä kanakaan ole hullumpi. Tikkuperunoiden kanssa tarjoiltava ketsuppi on myös hyvää.
Paikka ei minusta henkilökohtaisesti ole edelleenkään ihan hirveän viihtyisä ja viime visiitillä huomasi, että henkilökunnan pakka hajoaa täydellisesti jos asiakkaita on vähän enemmän. Tosin reilu veto oli hyvittää sähläystä jättämällä 8 euron olut laskuista. Siitä siis kiitos.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 17.07.2012
Betyg: 0

Ruokalista on kuulemma juuri uudistunut näinkin tuoreessa paikassa. No, en ollut Stone'sissa ennen käynyt mutta käsittääkseni alunperin lista oli ehkä 15 pubiruokalajin mittainen kun nykyään se on pitkä kuin nälkävuosi ja mukana on ties mitä pihviä, muussia ja currya. Jos keskitytään gastropub-genreen niin keskityttäisiin sitten siihen ja jätettäisiin pihviravintolamaisuus vähemmälle.

Olutvalikoimat ja palvelu olivat ihan kunnossa mutta raikaava rokki ja keskustan baareissa muutenkin yleistynyt äijämeno sekä ruokapuolen liika ravintolamaisuus eivät oikein vakuuttaneet.

Ruoan laatukin oli vähän niin ja näin. Etanaleipä oli aika mielikuvitukseton tekele ja seuralaisen lohkoperunat olivat kärventyneitä. Stone'sin kannattaisi ottaa oppia Belgen suppeasta, perinteitä kunnioittavasta listasta ja keskittyä tekemään hyvin ne vähät jutut mitä tekee sen sijaan, että yritettäisiin tarjota kaikille kaikkea ja astua liikaa ruokaravintoloiden tontille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 26.03.2011
Betyg: 4

Restaurant: Zinnkeller

Spätzlet ja possun sisäfileet olut-omenakastikkeessa maistuivat pakkasessa tarpomisen jälkeen. Annos oli tuhti, rasvainen, rustiikkinen ja erityisesti kastike ja spätzlet sulivat suussa. Possu oli tosin ehkä vähän turhan well done.

En käsitä miten en ole koskaan ennen käynyt täällä vaikka paikka on ollut olemassa kauemmin kuin minä. Tykkään kuitenkin todella saksalaistyyppisestä ruoasta ja tälläinen tavernatunnelma olisi iskenyt koska vaan ja iskikin, sillä taatusti palaan maistelemaan mitä muuta keittiöllä on tarjottavanaan tai ihan jopa vaan oluelle viihtyisän baarin puolelle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 04.02.2012
Betyg: 0

Restaurant: Rodolfo italjeniskt

Kaunis italialainen kauneimmassa osassa Krunikaa. Mukavaa henkilökuntaa myös.

Sitten ruokaan. Lounasaikaan tarjolla oli kymmenisen ruokalajia joista pari oli pizzoja, pari pastoja ja loput muuta. Päädyin lihalla ja sienillä täytettyyn canneloniin joka oli hyvä kotiruokamainen ja ennenkaikkea erittäin kookas annos. Kuitenkin jäi vähän kaivertamaan, että oliko se ensinnäkin vähän turhan kookas/tuhti (annos ui juustossa) ja oliko se 15 euron arvoinen, ollen tosiaankin enemmän mamman kuin ravintolan keittiöstä.

Ehkä illallispaikkana Rodolfo on toimivampi, pitänee joskus kokeilla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 18€ Tillagt: 14.06.2012
Betyg: 0


Bilder


Followers

Following (1)