vesi

768 Recensionen

Eräänä päivänä huomasin syöneeni lähes koko elämäni ulkona.

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
Quality critic: Received the most +votes
Hero: Updated vast amounts of information

Recensioner (768)

Restaurant: Korean Kitchen

- pieni annoskoko
- kuiva annos
- ei kovin kaunis esillepano
- ei salaattia
- ahdas
- hinta hitusen yläkanttiin kioskiaasialaiseksi
- vesi maksaa
+ soodavesi maksaa vähän
+ ruuissa maut _ihan_ hyvät
+ ystävällinen palvelu

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 21.05.2017
Betyg: 2

Restaurant: India Tandoor

Päivitys.

Lounasbuffet neljällä lämpimällä ja miellyttävällä meiningillä. Kympin diili on loistava. Kaikki maistui. Kasvispuikot makeassa tomaattikermassa olivat ensiluokkaiset.

* * *

Kohtuullisesti hinnoiteltua Intia-mättöä.
Toistaiseksi pettämättömällä laadulla sekä rennolla otteella vakuuttanut kamppilainen toimii kaikkiin vuorokaudenaikoihin. Maustesuhde kohdallaan. Samoin hinta-. Maisema ikkunasta ei ehkä hätäisyydessään ole parasta viihdettä rauhalliselle ateroinnille. (24.10.2010)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 16.03.2017
Betyg: 0

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Kuja Bar & Bistro

Rentokuja.
Hakaniemenrannan Karhunpoika on siirtynyt lopullisille talviunille ja tilalle on noussut trendikäs bistro. Muutos ei voi olla huono, vaikka Karhunpojassakin monet hyvät hetket tuli vietettyä. Hampurilaiset ovat täälläkin ilmeisesti vetonaulana.

Alkuun oli oletus, että paikkaa vetäisi Sävelen tiimi, mutta nyttemmin kuuluu huhuja yhteydestä 9-baariin. Toivottavasti palvelussa ei olla samalla linjalla. Se tsekataan.

Porukkaa rutosti. Kova vauhti päällä tiskillä. Ihan asiallinen palvelu. Ei valittamista. Salaattipöydässä paria leipää. Vaalea omatekoista ja todella tuoretta. Tummakin hyvää, vaikka muualta. Salaatit hyvin valmisteltuja, ei mitään bulkin tuntua. Kunnon jäävettä tiskiltä.

Kanaburger on mielenkiintoinen. Kana palasina curryn seassa. Hyvää toimintaa. Kaikki raaka-aineet tasapainossa. Pulla on Avikaisen leipomosta. Kerrassaan erinomainen. Hyvät ranskalaiset. Riittävän kokoinen lounasannos. Muidenkin annokset miellyttävät silmämääräisesti. Uusi tsekkaus pikapuoliin. (22.6.2013)

Pari uutta päivitystä tullut vuoden aikana tsekattua. Brunssit on vielä tyyppaamatta. Listaburgeria on tarkkailtu, ja hyväksi on todettu. Bataattilohkot vaihtoehtona miellyttävät. Muutenkin erittäin hyvä, että asioita voi vaihdella. Burgeri on mielettömän kokoinen, nälkä ei tule seuraavana päivänäkään. Makua on. yksi valtakunnan parhaista.

Palvelukin on omalla kohdalla osunut oikein kohdalleen, monella muulla on ollut erittäin paljon ysibaarihenkistä valittamista. En ylläty siitä. Kaljalistasta en valita. Terassi kivasti urbaani. (10.8.2014)

Päivitys. Vuoden tauon jälkeen lounastamassa. Kaveri nappaa paahtopaistisalaatin, joka on ensiluokkainen lounasannos. Itselle ensikokemus paikan kikherne-burgerista. Ei mukisemista siitäkään. Alkusalaatti on edelleen loistokas, meininki rullaa, ja jengi on tyytyväistä. Tässä on ainekset pysyväksi klassikoksi helsinkiläisessä mittapuussa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 10.08.2015
Betyg: 1

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 14.09.2016
Betyg: 0

Restaurant: No.5 Coffee
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 08.09.2016
Betyg: 0

Restaurant: Xin Long

Xin Long, Tapiola.

Tämä on aina tätä. Edellä ylistetään ja keskiarvo on Tapiolan parhaita. Todellisuus on kuitenkin vain aromivahventeen makuinen kiinalainen seka-Aasia-buffet, vieläpä ihan heikoimmasta päästä. Kohta joku sanoo, että "sulla sattui vaan huono päivä". Niitä ei ravintolla saa sattua. Ja nyt ei ole siitä kyse.

9,50 euroa maksaa arkisin. Lautanen ojennetaan tiskillä. Palvelu on oikein poikkeuksellisen sympaattista, tärkeämmissä asioissa ei kyllä suomenkielellä pärjää.

Sushit näyttävät viihtyneen tiskissä huomattavan ajan, enkä ole väärässä. Valitsin lähinnä kasvisvaihtoehtoja. Alle keskitason. Siis buffet-sushivertailussa.

Friteerattuja kalapaloja (ok), kasvisrullia (tuntuu pakasteilta, ok), sekä paneroituja kanafileitä (veikkaisin pakasteiksi näitäkin, hiton sitkeitä ja ylipaistettuja ja kuivia, välttävää). Hapanimeläkastike on imelä. Ehkä se oli tarkoituskin. Silti aika ällö.

Riisi on hyvää ja paistetut nuudelit ok. Kipoissa on kaikenlaista, mutta mieluummin ottaisin yhtä hyvää kuin kuutta sinnepäin. Näistä nimittäin mikään ei ole kovin hyvää. Sichuan-kana ei vaikuta koostumukseltaan kanalta, mutta en lähde sitä miettimään sen enempää. Ehkä se oli kanalaji, jota en tunne. Mustapapu-nauta oli seisseen makuista. Tofu jossain tunnistamattomassa curryssa oli päivän paras suoritus.

Erittäin heikko kokonaisuus, aitojen makujen metsästäminen jäi haaveeksi. Purkkivihannesten, vahventeiden ja heikkotasoisen lihan sinfoniaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 28.08.2016
Betyg: 0

Restaurant: Fusion Square
     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 26.08.2016
Betyg: 0

Restaurant: Funky Burger
     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 26.08.2016
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Kylä
     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 26.08.2016
Betyg: 0

Restaurant: Kalabaari

Käytäväkala.

Edellä luettavana oleva arvio on hyvinkin todellinen. Samat kysymykset, samat tunnelmat.

Hiukan epäkohtelias fiilis tuli palvelusta, tai sanotaanko, että monia palveltiin huomattavasti paremmin. Ehkä kyselimme liikaa.

Noh. Kaverille jonkinlainen kalalautanen, minulle silakkapihvit. Hommat mikroon ja bling! Aaargh.

Epätasalämpöistä, kuivaa. Ei edes kovin hyvää. Kastikkeessa säästellään, sietämätöntä. Kaverilla on parempi fiilis, minulla jää varmasti viimeiseksi kerraksi. Kympin annos, hyvä kun nälkä lähtee.

Miljöö on karua ostarimeininkiä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 26.08.2016
Betyg: 0


Followers