Ommo

31 arvostelua

Kansanomainen, herkkusuinen

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (30)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Sunn skandinaavinen

"Leivät leivät"! Ne maistuvat siis oikeelta bröödiltä ja niitä on maustettu jopa moneen makuun. JEah, pala taivasta!

Yksittäisissä annoksissa on ollut hitusia nerokkuudesta. Haukimurekkeen ja siikaliemen erottelukyky oli jotain huikeaa ja annos sai täydet pinnat meikältä.

Lounaallakin on tullut mestassa käytyy ja tylsempääkin fudua skruudattua, mutta Sunnia kannattaa väijyy!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 30.07.2011
Arvosana: 5

Ravintola: Domo japanilaista

Muunkin kuin muutaman sushin tähden. Tonnikala-avis -tartari lähesty rajatta täydellistä. Freesiydessä ei nuukailtu ja maustaminen oli delikaatin eleganttia.

Simpukat ja spinu ei pääsafkana donkannu samoihin sfääreihin, mutta kiinnostavuutta pleitiltä löyty.

Über-nastaa kiskoo japsiköketistä muutaki ku sushii. Harmi vaan et Domossa inasen kiskovat kans tota hintaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 08.11.2011
Arvosana: -1

Ravintola: Sawat Dee Thai Food thaimaalaista

Olipa todella tulinen ja hieno mereneläväsalladi - messissä oli aböut puolet eteläisen Tyynenmeren merifaunasta. Ny ei auta ku antaa täpöt ponat. Aiemmista kerroista edelleen sitä mieltä että ruuas on simppeli tatsi, stydin maukast ja rehti olemus. Curryt erinomaisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 01.01.2011
Arvosana: 2

Ravintola: Lemon Grass thaimaalaista

Lemon Grassissa ollaan tiukasti tuoruuden ja ruokuuden ytimessä.
Tämän päivän visiitillä tuli eteen täydellinen papaijasalaatti. Siis kaikkien papaijasalaattien kiteymä - itse The Papaijasalaatti. Varmaankin kuningas Papaijasta veistetty. Ja pääkkäriksi mainio ja nälän 10000-0 selättävä siitakecurry.

Aivan aina eivät kaikki sessiot ole olleet näin täydellisiä, mutta parhaimmillaan ollaan tiukasti tuoruuden ja ruokuuden ytimessä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 30.07.2011
Arvosana: 4

Ravintola: Sea Horse suomalaista

Marskin kuha oli täyttä dadaa.

Hämmentävä reissu tälläkin kertaa Sikalaan. On se konttailu siellä ollu ennenki prkl:n hämmentävää, mutta nyt syy oli toinen. Nyt vippasin ruokaa huiviin. Ja jotain muuta kuin silakoita.

Pakko kyl jakaa pointseja ku syö jotain josta ei pysty päättää onkse 1) pilalle paistettua, 2) mielenkiintoinen annos vai 3) gastronomian musta-aukko. Tän hjuutsin eksperienssin jälkeen menin himaan ja tuijotin tunnin Marxin kuvaa.

Toinen maindin boglaaja oli hyvät ja tuoreet salaatit. Onks tää nyt jotain niinku after-effektiä siitä että rasva ja tupakka ei enää käryä? No, suits me.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 30.07.2011
Arvosana: 2

Ravintola: Maya Bar & Grill latinoamerikkalaista

Ei pakki enää tyhjää fudaa, mutta mauiltaan valjua.

Meriölliäispaella oli sinänsä vaikuttavan näköinenkin ja kasvisruoat täyttäviä, mutta lähes kaikki pitkän kaavan kautta syöty matsku oli mauiltaan valjuhkoa.

Siltä pohjalta jos lähdetään kehittämään tätä mestaa ni jotain toivoa on. Ainakin jos steissille Tallinnasta palaavat känni-juntit välttää vieruspöydistä. Ja drinksuja kandee kiskoo täällä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 30.07.2011
Arvosana: 2

Ravintola: Cafe Talo baari&ruokaa

Vasta tsennasin tämmösen Talo-talon tossa huudeilla. Syömiseen/juomiseen tää vaikutti jopa symppikseltä mestalta, vaikka oonkin liian prole tän paikan perusjarmottarille.

Harmi vaan et tarjoo tylsähköä salaattia. Muikut tosin ovat olleet muikut. Ja vaikka kummempaa ruokakriittistä niskalenkkiä en teekään, niin hieman kalliihkoa on kautta linjan.

Kehity Talo lujempaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 30.07.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Namaskaar Express Fenniakortteli pikaintialaista

Mega-buffet on laskeutunut luoksemme!
Loppiaisen jälkeen ööga hamus uusinta uutta lunchi-mestoilla: Namaskaar oli kärränny rojunsa ulos buffaksi. Normaalit ei-niin-tiukat kana-biryanit löytyy kärreistä myös, mutta etenkin salaatinpurija puri lounashuuleensa reiän. Alkuhuumassa kärryissä on ollut valittavana ainakin 5 erilaista vege-soossia ja salaattiaineksiakin puolen tusinaa mausteiden kanssa. On pinaatit, linssit, kotijuustot ja kolmenlaiset kasvispölleröt. Täytyy viel venata että innostukselta ehtii maistella makuja - ihan ok vaikuttaa sekin puoli, mut Kaisiksen lounas-tarjontaa tää tuo varppina uuden extra-tersiaalin ulottuvuuden.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 12.01.2011
Arvosana: 2

Ravintola: China Club kiinalaista

Donkkaa jees lähinnä vaan jos pakki fudaa tyhjää ja pitää apetta saa-a. Annoskoko on hjuutsi ja ruoka on suomenkiinalaista perusmättöä hyvin epäambitatiivisista raaka-aineista. Palvelu skulaa. Ja mikron kello pimputtaa keittiöstä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 30.07.2010
Arvosana: -1

Ravintola: City China kiinalaista

Kliffoja fritsku-paloja ja tarpeeks erilaiset buffa-ruuat. Toistakymment kertaa on jaksanut käydä. Retikat skulas eka itelle ineenheittosaldena, mutta niihi kyllästy muutaman kerran jälkeen. En o iha vege, mut kasvispohjasesti skruudaavalle pöydäst on ollu liian snadisti haettavaa. Nykyään on tofuu ja kasviksii tarjolla useammin. Sienet ja bambut -sooshit laadukkainta settiä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 03.08.2009
Arvosana: 4


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit