Avautuu 10:00

Ravintola Sunn

skandinaavinen
Arvosana 3.1 / 5

Ravintola Sunn sijaitsee Senaatintorin kulmalla sijaitsevassa historiallisen Sunnin talon toisessa kerroksessa. Näkymät Senaatintorille avautuvat kauniisti kaikista valoisista saleista. Sunn on tyyliltään pohjoismainen ravintola. Ravintolasta löytyy kaksi kabinettia ja ravintolasaleja vuokrataan myös yksityistilaisuuksiin. Nykyaikaiset AV-laitteet mahdollistavat kokoustamisen ravintolan tiloissa. Sunn tarjoilee arkisin lounasta, viikonloppuisin herkullista brunssia sekä iltaisin à la cartea.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (184)

Oikein hyvä hinta-laatusuhde. Lounaalla ikkunasta voi ihailla Tuomiokirkkoa koko komeudessaan ja seurata turistien toimia. Paikassa on hieno henki; kuin olisi siirtynyt aikakoneella muutamia vuosikymmeniä taaksepäin. Palvelu pelaa ja salaattibuffet & tuore leipä täydentävät kokemuksen. Lihapulla-annos oli varsin pätevä, kerrankin näin!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 20.10.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Päivitys n. 20 lounaan jälkeen: perunaa perunaa perunaa. Lopetin Sunnissa käynnin kun sitä perunaa löytyy jokaisesta annoksesta ja nettimenussa sitä harvoin mainitaan.


Ruoka on herkullista mutta palvelu kestää. Kummallakin käynnillä ruokaa sai odotella 20-30 minuuttia, mutta tätä pahoiteltiin ja korvattiin hinnassa. Salaatti ja leipä on myös hyvää ja laadukkaista raaka-aineista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 23.02.2016
Arvosana: 3

OUTSTANDING SERVICE! And great brunch.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.11.2015
Arvosana: 0

Kävimme syömässä Groupon-diilin menun. Ravintolasali hieno ja viihtyisä ja ikkunasta hieno näkymä tuomiokirkolle. Vastaanotto ravintolassa ystävällistä ja mukavan rentoa.
Alkuruokana ollut kurpitsa-annos oli kokonaisuutena hirmu makea ja olisi voinut olla jopa jälkiruokana pähkinäpraliinimousseineen. Ja vaikutti että päälisuke tai jokin olisi puuttunut annoksesta tyystin. Pääruokana ollut karitsa wallenberg oli puolestaan yksinkertaisuudessaan hyvä mutta sama makeus vaivasi sitäkin. Kastike makea ja muusikin oudon makea. Puolukat hieman pelastivat. Jälkiruokaa ei oikeastaan enää olisi kaiken makena päätteeksi kaivannut mutta suklaafondant oli kuitenkin hyvä lopetus. Vaikka siinä ollut rooibos jäi mysteeriksi ja valjuksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.10.2015
Arvosana: 0

Kävimme syömässä Menu Classicin Grouponin kautta ostetulla diilillä. Diilin hinnalla menu ja siihen päälle viinipaketti oli hinta-laatu-suhteeltaan ok, jos olisin maksanut menusta täyden hinnan olisin ollut hieman pettynyt. Alkuruoka oli erinomainen, mutta karitsa Wallenberg hieman tylsä. Karitsan lisukkeena tarjoiltu perunamuusi ei ollut mistään kotoisin. Jälkiruoka jakoi mielipiteet, itse pidin appelsiinin mausta suklaafondantissa, seuralaiseni ei pitänyt lainkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 13.10.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli hyvää, mutta valikoima melko niukka. Ruokasali oli täynnä ja hyvin meluisa, muuten viihtyisä. Näkymät ja sijainti erinomaiset. Lautaset korjattiin nopeasti pois, muuten palvelu oli oikeastaan olematonta.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 21€ Lisätty: 19.09.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli maukasta, valinnat tehtiin listalta. Mikäli kaipaa erinomaista sijaintia, hyvää palvelua ja keskitasoa parempaa ruokaa, Sun on harkinnan arvoinen.

Erityismaininnan ansaitsee palvelu, sen ansiosta kokemus oli yksi parhaista!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 24.08.2015
Arvosana: 0

Brunssi monipuolinen ja palvelu erinomaista. Listan lämpimiä annoksia ei kaivannut

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 21€ Lisätty: 17.06.2015
Arvosana: 0

Lounaat jäivät seurueemme yhdeltä syömättä, kun ruokaa ei ikinä kuulunut pöytään. Stroganoff-annoksessa lihan paloja sai hakemalla hakea.

Kerran myös iltabrunssilla käyneenä (Halloween) voi todeta paikan olevan ylihintainen tasoon nähden, jota ei voi suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.05.2015
Arvosana: 0

Minä ja naiset. Se oli fiilis, kun olin vaimoni kanssa nauttimassa brunssia suhteellisen aikaisin lauantaiaamuna. Kenties se johtui brunssin tarjonnasta: salaatteja, juustoja, levitteitä, leipiä, puuroa, hedelmiä, jälkiruokia… Poissa olivat pekonit, munat, nakit ja muut epämääräiset lihaisat ystävämme. Porukan ainoa musta lammas oli laadukas leikkele, jota innoissani laitoin focacciani päälle. Eipä siinä mitään, erittäin hyvää ja raikasta oli näinkin! Salaateista mieleen jäivät katkarapu-simpukkasalaatti sekä feta-varhaisperunasalaatti. Leivät ovat aina olleet Sunnissa kohdillaan. Juustovalikoima oli kuitenkin ikävän tylsä – laatujuustoja ei oikein ollut tarjolla. Jälkiruokapöytä oli sen sijaan loistava: mustikkapiirakkaa, marmeladeja, Amerikan pastilleja, kinuskikastiketta, Daim-suklaamoussea… Jälkimmäinen oli juuri niin hyvää kuin uskalsi toivoa – erityisesti jos kehtasi ottaa Daim-paloja moussen päältä!

Sunnissa on aina osattu panostaa palveluun, niin tälläkin kertaa. Palvelu oli huomaavaista ja ystävällistä. Nyt brunssilla ehkä piirun verran verkkaista, mutta hei toisaalta: eihän brunsseilu ole kiireisten hommaa! Ikkunapöydät ovat muuten hassusti, niin, että ikkuna ei ole pöytien kohdalla. Nyt näkymät Senaatintorille jäävät näkymättä, mikä on tietysti harmillista. Ai niin, tulihan niitä muitakin miehiä brunssille, kun kello alkoi lähestyä puolta päivää.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 21€ Lisätty: 24.05.2015
Arvosana: 3


Sijainti

Aleksanterinkatu 26, 2 krs, 00170 Helsinki - Reitti
010 2312800
http://www.ravintolasunn.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita


googleMapsPlatformApiKey