Uusimmat arvostelut: Pori

Mustakari
1 arvostelu

Sushivalikoima laaja ja maku hyvä. Aina soiva kammottava nuorisomusiikki vie tunnelman täysin ja nostaa verenpainetta enemmän kuin litra suolaista soijakastiketta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 16€ Lisätty: 18.12.2017
Arvosana: 0
tattiotsa
1 arvostelu

Nopea toimitus ja hyvää ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.12.2017
Arvosana: 0
Nekka
55 arvostelua

Kolmen vuoden jälkeen palasin tähän ravintolaan, viimekertainen valtaisa pettymys yhä mielessä.
Ja ihme oli tapahtunut! Iso porukka oli jälleen koolla. Tilauksia ei ollut ilmoitettu etukäteen, joten henkilökunta pantiin koetukselle. Vastaanotto oli hillityn viileä, ja pelkäsin jo pahinta. Mutta miestarjoilija olikin tilanteen tasalla ja hoiti joutuisasti ja mukavan huomaamattomasti, mutta huumorilla kuorruttaen homman kotiin. Tila oli muuttunut viehättävämmäksi, valot olivat tunnelmalliset. Ruoka hoitui pöytään nopeasti ja oli hyvää. Alkuruokana nautin maukkaan
vihersalaatin viinirypäleineen ja parmesaneineen, pääruoaksi kananrintaa, joka oli miellyttävän mehukasta ja hyvin maustettua. Lisukkeena oikein mukavasti rapea ja pippurinen perunakakku sekä juureksia. Näitä olisi voinut olla hieman enemmänkin. Kastike oli appelsiininen, maukas. Jälkiruokana suklaakakku Bailey's-kastikkeen kera. Sekin oli aivan suunmyötäinen. Paikka nousi jälleen porilaisten ravintoloiden kärkipaikoille, jos ei kärkeen. Hienoa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.11.2017
Arvosana: 0