Uusimmat arvostelut: Pori

58 arvostelua

Äitienpäivälounaalla tupa oli täynnä. Ruoka tarjottiin seisovasta pöydästä. Kokonaiskuva oli hieman tuhruinen ja nuhruinen; oli suttuisia kattilankansia ja erilaisia astioita, alumiinifolioita yms. ja ruoka oli monesta lopussa ja lisää ei tuotu tarpeeksi nopeasti. Salaatit olivat todella alkeellisia linjalla tomaatti-kurkku-salaatti ja kastiketta niille ei näkynyt. Hölskytyskurkut olivat hyvin etikkaisia. Lohta oli alkupaloiksi kolmella tavalla, mutta kaikki maukkaita. Lämpimäksi ruoaksi pehmeää possunposkea ja (taas) lohta, perunoita sekä hiukan epämääräisiä porkkanoita, parsaa sekä papuja. Bearnaisekastike oli juoksettunut. Maut ruoissa olivat mietoja ja sinänsä miellyttäviä. Kotikalja oli alkajaisiksi loppu; vain kolme ensimmäistä seurueesta ehti sitä saada. Jälkiruoaksi oli onneksi jotain muuta kuin mansikkakakkua, eli hyydykekakkua sekä pannacottaa. Nämäkin olivat kovin toistensa kaltaisia. Entinen hyvä paikka oli laskenut hieman tasoa, tunnelma ei ollut yhtä kiva ja hinta liian iso tasoon nähden. Porin keskustan lounaspaikoissa saa parempaa lounashintaan, valitettavasti. Katseltuamme lopuksi paikassa myytäviä tavaroita ja tehdessämme lähtöä henkilökuntaan kuuluva nainen esti tiemme ja kyseli, "Mitä te siellä oikein katsoitte"? Tuntui vähän oudolta... En usko, että ihan heti toiste...

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 25€ Lisätty: 12.05.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Ensiksi kysyttiin, että miten ravintolassa toimitaan, kysyttiin, että syöttekö täällä.

Ruoka tuotiin pöytään, jolloin kysyttiin, jaetaanko annos. Sanottiin "Kyllä". Ei saatu lautasta, eli piti hakea lähellä olevasta pöydästä tassi, mille saatiin jaettua ruokaa.

Haarukoita ei ollut tarjolla, seuralainen haki haarukan jostain.

Friteerattua kanaa oli ainoastaan lasten annoksessa, tilattiin se. Kanan kanssa tuli kastike, jota ei lämmitetty. Lämmitettynä yleensä kastike maistuu paremmalta. Tulista kastiketta ei myöskään ollut saatavilla pöydässä. Sen kuulemma olisi saanut pyytämällä, tästä olisi voinut olla maininta.

Perunasalaatti oli todella etikkaista, sekä sisälsi omenaa ja misokeitto ei erikoista. Misokeitto maistui lähinnä nokkoselta.

Udon-nuudeliannos maistui ala-arvoiselta. Maistui huonolaatuiselta purkkitonnikalalta. Käytännössä huonoin ruoka, mitä missään vastaavan tyylisessä ravintolassa.

Lähes kaikki ruoka jäi, mitä tilasimme. Sanoimme tarjoilijan kysyessä mielipidettä, että ruoka ei ollut hyvää. Tarjoilija selitti jotain, kuinka ruoka on perinteistä jne. , muttei se selitä kehnoa ruokaa. Lasku oli silti n.30€, ei mitään hyvitystä, ei mitään. Yleensä ravintola hyvittää jotain, tai tarjoaa jälkiruoan tms. ilmaiseksi. Onko tämä ko. ravintolan käytäntö?

Ravintola ei edes vastaa sähköposteihin. Kaiken kaikkiaan täysi pettymys. Ei ikinä enää tänne.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 14.12.2018
Arvosana: 0