Jezu

21 arvostelua

Kun hyvä ruoka, palvelu ja hinta kohtaavat.

Ansiomitalit

Arvostelut (21)

Ravintola: Bistro Cafe Viikki jättimäinen lounas

Motonetin kulmalla olleen lounaslistan smetanalohi houkutteli testaamaan nurkan takana olleen paikan. Uudehkoon kiinteistöön avattu ravintola on erikoinen lounasravintolan, grillin ja lähi-idän keittiön kombo, jonka sisustus muistuttaa perinteistä pizzeriaa. Erikoisinta lienee kattovalojen päällä olevat maisemakuvat.

Lounasbuffetin valikoima oli monipuolinen, mutta ruokalajit jokseenkin erikoisia. Punainen currykana poikkesi todella paljon "normaalista." Porkkanaraaste maistui kummallisen kirpeältä. Smetanalohta oli tarjolla pienehköinä paloina ja erillinen lappu huomautti ottamaan vain yhden palan; olin kovis ja otin 1½ palaa. Maitoautomaatista oli maito loppu, joten tyydyin veteen. Jälkiruokana oli pannukakkuja, jotka jäivät gluteenitonta noudattavalta syömättä. Kahvin olisi saanut pahvimukiin, mutta ilman kantta, joten tuli juotua paikan päällä.

Paikka oli varsin täynnä, mutta itse vierailen toisaalla jatkossa. Voi toki olla, että tämä on Roihupellon paras lounaspaikka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.10.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Grillsson pihvi, hampurilainen

Kävimme 10 hengen seurueella syömässä. Pöytävaraus onnistui hienosti ja toimitimme ruokatilauksemme jo etukäteen. Paikan päällä palvelu toimi sujuvasti ja vaikka kaikki maksoivat omat ruokansa erikseen, ei kuiteissa ollut virheitä.

Alkuun tilaamani lohipastrami oli herkullinen, mutta 250 gramman black angus -ulkofile kruunasi illan. Kypsyysaste oli juuri oikea ja liha mureaa. Valkosipuliperunalisuke oli riittävä. Gluteenittomuus onnistui muitta mutkitta.

Pieni kauneusvirhe, että paikasta löytyi vain 6 punaviinilasia. Kuulemma uusia oli tilattu, mutta eivät olleet vielä tulleet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 11.10.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Fuudi Pöytääntarjoiltu lounas

Olivat jakaneet -20% alennuskuponkeja, joten pitihän uusi paikka testata lounasaikaan. Puitteet ovat kohdillaan ja pitkään remontoitu tila näyttää hyvältä, vaikka onkin katutason alapuolella. Tilaaminen sujui nopeasti, eikä ruokiakaan tarvinnut odottaa pitkään. Punakampelaa ja fenkolia oli ihan kelvollinen annos, ei mitenkään erityinen. Hintaan kuului myös leipä, salaatti ja kahvi.

Miinukset tulevat gluteenittomuuden huomioinnista; annokset oli kyllä hienosti merkitty ruokalistaan, mutta salaateista tiedustellessa vastaukset olivat ympäripyöreitä, eikä annoksia pöytään tuonut henkilö tiennyt asiasta mitään. Tässä kun skarppaatte, tullaan toistekin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.09.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Tokyo55 japanilaista, sushia

Synttäreitä vietettiin sushin ja skumpan merkeissä. Tultiin paikalle juuri kun paikka avautui ja vähän oli säätöä ennakkoon tilattujen juomien kanssa. Tästä eteenpäin kaikki sujui kuitenkin hyvin.

Lopulta pöytään tuli hieman vähemmän susheja kuin olimme tilanneet; keittiö myönsi virheensä ja tarjosi puuttuneet sushit ilmaiseksi. Jälkiruokana tarjottiin gluteenittomaksi merkitty annos, jossa oli lisukkeena kauraruohetta. Ei ollut aivan selvää oliko kyseessä gluteeniton kaura ja sitä selviteltiin keittiöstä asti. Ongelma ratkesi sillä, että seuralaiseni söi kaurat jaettavaksi tarkoitetusta annoksesta.

Pienistä kauneusvirheistä huolimatta mukava kokemus ja varmasti tulee toistekin käytyä Tokyossa. Jos tarvitset sushia vähän paremmissa puitteissa, tule tänne.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 14.09.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Brasserie Le Havre ranskalaista

Hyvää ruokaa ja upeat puitteet. Palvelu oli sujuvaa ja gluteeniton onnistui helposti. Lastenrattaat oli vähän hankala tuoda paikalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 08.09.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Rosso Ympyrätalo ruokaravintola

Kesällä tuli monta kertaa käytyä lounaalla. Tälläkin kertaa tuote oli tasalaatuinen ja hyvän makuinen; rakensin lounasmenusta annoksen, joka sisälsi lohta, päivän kasvikset sekä majoneesidipin. Lounaaseen kuului myös herkullinen tomaattikeitto, salaattipöytä, leipä sekä kahvi. Kokiksen sai 2e lisämaksulla.

Perinteinen Rossokokemus. Lapsille löytyy leikkipaikka. Myös kabinetti varattavissa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 07.09.2017
Arvosana: 0

Ravintola: McDonald's Järvenpää pikaruokaa, hampurilaisia

Päivän pelasti jälleen gluteeniton, iso McFeast-ateria autokaistalta 5 minuutissa napattuna. Pettämätöntä mäkkärilaatua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 22.08.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Savor Vallila lounaskahvila

Yksi alueen parhaita lounasmestoja. Monipuolinen valikoima salaatteja, lämpimiä ruokia, pizzaa, keittoa, kasvisruokaa ja aterian huipentumana pehmis suoraan pehmiskoneesta annosteltuna (makuina vaihtelee vanilja, suklaa ja lakritsi).

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 22.08.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Vendla Ravintola Mustikkamaalla

Kävimme tutustumassa Vendlaan viikonloppuna. Söpö vanha mökki ja katolla olevat aurinkotuolit luovat hyvää fiilistä. Avotulella grillissä valmistettava ruoka tuo kesämökkeilyn tuoksut mieleen. Isolla terassilla viihtyisi varmasti, mutta nyt kylmä tuuli ja tihkusade ei innosta. Miinuksen ympäristöön tuo jonkinlainen venevarastotoiminta, mutta onneksi ikkunat ja terassi avautuvat merelle.

Asiakkaita on vain muutamia, joten tarjoilijat ehtivät hienosti palvella kaikkia. Lapselle löytyi nopeasti syöttötuoli ja pilli vesilasiin. Ruokalista on lyhyt. Lohikeitto oli kermainen ja hyvän makuinen. Kahvi ei ollut kummoista.

Tänne pitää tulla toistekin paremmalla kelillä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 04.07.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Satamakahvila hodareita ja juotavaa

Ison terassin omaava konttiravintola upean Vallisaaren Torpedolahden satamassa. Hodareita ja plateseja pienehköön nälkään. Söin nacho-lautasen, joka oli yllättävän herkullinen. Kahvila yllättää huikealla juomavalikoimalla. Ehdottomasti vierailemisen arvoinen paikka kun käyt Vallisaaressa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 26.06.2017
Arvosana: 0


Seuraajat