Brunssi käynnissä

Fuudi

Pöytääntarjoiltu lounas
Arvosana 4.3 / 5

Ravintola Fuudi on mutkaton kohtaamispaikka, fressi olohuone ja innovatiivinen keittiö Vallilan sydämessä. Fuudissa panostetaan satokauden mukaisiin, tuoreisiin ja laadukkaisiin kotimaisiin raaka-aineisiin.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön

Arvostelut (5)

Vallilan alueen laadukkaimpia lounasravintoloita, annoskoko ei ehkä suurimpia, joten mättölounaisiin tottunut kannattaa valita päivä oikein.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 29.12.2017
Arvosana: 0

Positiivinen yllätys toimistoruokalaksi. Ihana miljöö ja hyvä hinta-laatusuhde. Suosittu paikka, täältä voi varata näköjään myös neukkarin lounaspaltsuun.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 29.09.2017
Arvosana: 0

Ruoka oli yllättävän hyvää. Kiitos :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 29.09.2017
Arvosana: 0

Olivat jakaneet -20% alennuskuponkeja, joten pitihän uusi paikka testata lounasaikaan. Puitteet ovat kohdillaan ja pitkään remontoitu tila näyttää hyvältä, vaikka onkin katutason alapuolella. Tilaaminen sujui nopeasti, eikä ruokiakaan tarvinnut odottaa pitkään. Punakampelaa ja fenkolia oli ihan kelvollinen annos, ei mitenkään erityinen. Hintaan kuului myös leipä, salaatti ja kahvi.

Miinukset tulevat gluteenittomuuden huomioinnista; annokset oli kyllä hienosti merkitty ruokalistaan, mutta salaateista tiedustellessa vastaukset olivat ympäripyöreitä, eikä annoksia pöytään tuonut henkilö tiennyt asiasta mitään. Tässä kun skarppaatte, tullaan toistekin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.09.2017
Arvosana: 0

Uudehko lounasravintola Vallillassa, jossa pöytiintarjoilu. Lounaaseen kuului alkusalaatti, joka oli valmiiksi kulhossa ja lounaan pystyi valitsemaan noin 3-4 vaihtoehdosta. Annokset olivat sopivan kokoisia ja ihan hyvin valmistettu. Hinta-laatu kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.09.2017
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Teollisuuskatu 33, 00520 Helsinki - Reitti
0408432501
https://www.palmia.fi/fi/ravintolat/fuudi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita