Avautuu 11:00

Central

klassisia makuja
Arvosana 3.3 / 5

Central on pitkät perinteet omaava ruokaravintola Helsingin ullanlinnan sydämessä. Centralin ruokalistalta löytyy vanhoja perinteisiä suosikkiruokia kuten lihapullia, paistettua maksaa ja lohikeittoa sekä maukkaat nykynuorison suuhun sopivat modernit herkut kuten pihvit, pastat sekä pizzat.


Arvostelut (54)

Pääsiäisen lounaspaikka. Ilman pöytävarausta ei olisi mahtunut paikalle. Paljon lapsiperheitä. Parsaviikkojen menu oli kokonaan gluteeniton, siitä plussaa. Parsa-annos oli ihan kelvollinen. Pääruokien saaminen kesti melko pitkään, mutta pippuripihvi oli niin erinomaisesti valmistettu, että kannatti odottaa. Loppuun vielä kahvi ja veriappelsiinisorbetti. Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa. Varmasti tulemme toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 20.04.2017
Arvosana: 0

Paistettua maksaa ja pekonia, perunamuusia ja keitettyjä vihanneksia sekä puolukoita. Maksa oli ok. Seuralaiseni kermainen lohikeitto oli hänestä hyvä ja pienempänäkin versiona riittävä ja kympin hintaisena hyvä hinta laatu suhteeltaan. Asiakas palvelu väsähtynytta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 04.04.2017
Arvosana: 0

Puitteisiin nähden ei kovin erikoislaatuinen paikka. Ruoka perusmättöä ja siihen nähden kohtuuttoman hintaista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.03.2016
Arvosana: 1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Groupon-tarjouksella syödyt grillipihvit maistuivat mainiolta. Ruoka tuli pöytään 5 minuutissa ja palvelu oli mukavaa. Kiva sisustus paikassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 105€ Lisätty: 16.03.2015
Arvosana: -1

ruoka ok mutta ei erityistä, burgerit melko hyviä. kesällä kiva terassi joka tosin lähes aina täynnä. äänekkäät kantikset kumoavat shotteja sunnuntaisinkin, mutta hyvässä hengessä. sopii kuitenkin myös lapsiperheille. omintakeinen tunnelma, rento mutta melko hintava paikka. usein melko hidas palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.12.2014
Arvosana: 1

Perusketjuruokala (S-ketju? ), jossa ruoka rasvaista, vanhanaikaista ja ylihinnoiteltua. Palvelu ankeaa ja paikka jäänyt jonnekin 90-luvun alkuvuosille interiööriltään. Ilman kantiskaljankittaajia (ja ketjun kannattelua) tuskin olisi enää hengissä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 03.11.2014
Arvosana: 0

Grillipihvi oli peruskamaa, ei siis voi puhua makuelämyksestä. Ranskalaisille laitetaan yleensä ketsuppi joten olisin arvostanut, että tarjoilija olisi edes vihjannut missä se on. Itse en huomannut kysyä, kun oli keskustelu kesken. Alkuruoaksi jaoimme ison etanapannun joka oli hyvää, johtuen suuresta juuston ja rasvan määrästä eli ei kaloreita tarkkaileville. Jälkiruokaletut normimeininkiä, ei mitään erityistä kiitettävää tai valitettavaa. Iän myötä minusta on tullut tarkempi ruoan suhteen, sillä perusruokaa saa vaikka kotonakin (tai huoltsikalla) joten omalta osaltani taitaa olla aika jättää tämä ravintola taakseni.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 34€ Lisätty: 20.09.2014
Arvosana: 0

Maukkaammat lehtipihvit saa ABC:ltä. Ruoka oli aika mitään sanomatonta. Tällä hintatasolla luulisi, että annokset olisivat jollain tavalla erikoisempia kuin huoltoasemien annokset. Yhtä hyvää saa monesta ravintolasta paljon halvemmalla. Seuralaiseni pihvikokemus oli myöskin keskivertoa, mutta bataattiranskalaisia hehkutettiin. Paikka on todella mukava ja tarjoilijat olivat ystävällisiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 01.09.2014
Arvosana: 0

Jälleen kerran epäonnistunut pihvikokemus. Tosin ensimmäinen tässä paikassa, mutta tuntuu että mistään ravintolasta ei saa sellaista pihviä kuin pyytää. Eli jälleen kerran liian kypsäksi paistettu, vaikka pyysin medium miinuksena. "Tuoreet lisukevihannekset" olivat pakasteesta eikä maistuneet miltään kuten arvata saattaa.. caesar salaattini myös suorastaan ui majoneesissa, syömättä jäi. En varmaan mene toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.08.2014
Arvosana: 0

Tympeä ja epäasiallinen tarjoilu. Tarjoilija sekoili tilauksissa. Törkeintä oli, että laskulle oli lisätty useita juomia, joita toisen tarjoilijan mukaan ravintolassa ei edes ollut saatavillla. Jollei halua tulla huijatuksi ja lähteä pois loukattuna ja vihaisena, suosittelen välttämään Centralia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 30.04.2014
Arvosana: 1


Sijainti

Pietarinkatu 15, 00140 Helsinki - Reitti
09 636 483
http://www.central.fi/