Ruokajussi

362 arvostelua

Ravintolasta poistuessa ei saa olla nälkä. Määrä ei missään nimessä korvaa laatua. Kun nämä ovat balanssissa, alkaa pisteitä herua. Maantieteellinen painopiste arvosteluissani on siirtynyt pääkaupunkiseudulta Pohjanmaan suunnalle.

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)
Sankari: Päivittänyt valtavasti tietoja

Arvostelut (362)

Ravintola: Talriikki Eurooppalaista ruokaa

Lounaalla valittavana salaattipöytä ja keitto tai lämmin annos. Olin etukäteen ajatellut ottavani lämpimän annoksen, mutta kun näin salaattipöydän, tulin toisiin ajatuksiin. Todella hyvä salaattipöytä jolla pärjäisi helposti yksinäänkin, mutta kun päälle otti vielä ihan ok hyvän kermaisen kanakeiton, niin ähkyhän siinä meinasi tulla.. Palvelu suomalaisen eleetöntä, mutta toimivaa. Ihan varmasti menen uudestaankin lounaalle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 20.10.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Ullan pakari leipomon lounaskahvila

Paljon parkkitilaa, tilava ravintola. Ruokalistalla näytti olevan pitsoja, joten sellaiset sitten. Hiukan yllätyimme kun tajusimme että pitsat on tehty leivän päälle, siis vähän kuin isoja lämpimiä voileipiä. Ihan hyvää, en nyt aivan mykistynyt ihastuksesta mutta ehkä se oli sitten terveellistä. Mutta joo, hyvää kuitenkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.10.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Mamma Rosa kansainvälistä

Erittäin miellyttävä ilta hyvässä seurassa, päätimme lopultakin mennä Mamma Rosaan josta olen paljon hyvää kuullut. Paikka oli erittäin suosittu mutta pääsimme kuitenkin istumaan. Pitsat olivat erinomaisia ja palvelu ystävällistä. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.10.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Ristorante Il Siciliano italialaista ruokaa

Mukavaa välitöntä palvelua, ei tosiaankaan mitään pönöttämistä. Paikka oli silti melko tunnelmallinen ja hinnat kohtuulliset. Pitsat olivat hyviä, valikoima minulle mieluinen hyvän näköisine täytteineen. Omani oli vähän turhan palanut pohjasta, mutta menetteli. Ei mitään ihmeellistä, sellainen peruspaikka jossa voisi viihtyä aina silloin tällöin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 11.10.2017
Arvosana: 0

Scanburger yllätti maukkaudellaan. Parhaita purilaisia mitä olen pitkään aikaan syönyt. Muuten ihan perus huoltamomeininkiä, ihan ok palvelu mutta viihtyisyydestä en nyt lähtisi palkitsemaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.08.2017
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Aika köyhä lounaspöytä. Ruuassa ei mitään vikaa erityisesti, mutta jotenkin se oli sottaisesti esillä eikä paikka muutenkaan ollut kovin kiva. Moni muu huoltoasema pesee tämän helposti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.03.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Burger King hampurilaisravintola

Lentokentällä riittää menoa ja meininkiä. . ruuhkainen, meluinen ja sottainen Burger King sammutti lopulta ison seurueemme nälän, mutta en kyllä lähtisi tänne jos ei ole pakko, rauhallisempiakin paikkoja varmaan löytyy.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.08.2017
Arvosana: 0

Mukava viihtyisä paikka. Ystävällinen palvelu, kaikki toimii niin kuin pitääkin. Ruoassakaan ei paljon valittamista, itse tehtyä ja laadukkaan oloista, mutta pihvissä saisi kyllä olla vähän enemmän makua. Saatan poiketa toistekin jos tänne asti taas joskus eksyn.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.08.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Lakeus Matador Lakeuden makuja

Erinomainen lounas. Savuporokeitto maistui itse tehdyltä, uunilohi oli kiinteää ja oikein hyvä makuista (barbeque pinnalla ehkä hieman liian hallitseva) ja naudanrinta pippurikastikkeella mureaa ja maistuvaa. Salaatit niukahkot mutta todella hyvän makuiset. Jälkkäri porkkanakakku kinuskikastikkeella erittäin hyvä. Yllätyin positiivisesti kun lounas olikin buffet-tyyppinen. Varmaan Seinäjoen kallein lounas, mutta oli hintansa väärti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 18€ Lisätty: 22.06.2017
Arvosana: 0

Ei pärjää muille "syö ja juo niin paljon kuin haluat" -ratkaisuille. Pitsat ihan ok, vähän jauhoisia, mutta muu ruoka aika heikkoa ainakin valikoimaltaan. Muusia, lohkoperunaa ja pekoninakkeja. Kyllä mahansa saa täyteen, mutta jos on varaa valita, tiedän mitä teen ensi kerralla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 20.06.2017
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat