Lunch på gång

Ravintola China

Betyg 3.8 / 5

Recensioner (62)

Vahingossa eksyin tänne, positiivinen yllätys. En odottanut mitään, mutta ruoka osoittautui oikein hyvän makuiseksi. Paistettu nuudeliannos oli juuri sopivan kokoinen. Palvelukin oli ihan mukavaa, odotellessa sai lukea lehtiä. Hiljaista. Tulisin toistekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.05.2019
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Keskivertoa parempi kiinalainen, joskaan annokset eivät aivan huipputasolle yllä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 24.05.2017
Betyg: 0

syön täällä aina kun käyn helsingissä. . paras ruoka ikinä

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 16.12.2015
Betyg: -2

Kestosuosikki jo monen vuoden ajan! Täällä on käyty perheen kanssa jo siitä lähtien kun olin lapsi, eli ainakin 20 vuotta. Taso pysynyt hyvänä kaikkien vuosien ajan. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.12.2015
Betyg: -1

Vihannekset chop suey oli erinomaista, ihanan värikäs annos! Ruoka tuli todella nopeasti. Ravintola on ilmeeltään kliini ja palvelu moitteetonta. Rento, moderni tunnelma.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 25.10.2015
Betyg: -1

Kävimme ruokailemassa ruoka oli hyvää, mutta palvelu ei. Odotimme kymmenen minuttia tarjoilijalle oli tärkeämpää tyhjentää ja siivota seisovaa pöytää kun ottaa tilausta meiltä. No saimme tilauksen tehtyä ja aika pian ruoka tulikin, mutta siihen palvelu jäi olimme halukkaita ottamaan toiset ruokajuomat, mutta kertaakaan tarjoilija ei käynyt pöydässä edes silloinkaan kun olimme ruokailleet ei hakenut tyhjiä lautasia eikä käynyt kysymässä haluammeko laskun hänelle oli tärkeämpää olla baaritiskin takana räpläämässä kännykkää, kun asiakaspalvelu, joten kävelimme tiskille ja pyysimme laskun jonka kuittasimme tiskillä. Palvelu oli surkeinta pitkään aikaan mitä olemme saaneet, kyllä henkilökunnan pitäisi ymmärtää kuka heidän palkat maksaa se kännykkä vai asiakkaan palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.05.2015
Betyg: 0

Kävin ensimmäistä kertaa kyseisessä ravintolassa. Hain take away Kana Kung Pow annoksen. Henkilökunta vaikutti tosi tympiintyneeltä. Annoksen sain mukaa 5 minuutissa,oli varmaan jo valmiina buffetin jäljiltä. Ruoassa ei muuta valittamista,mutta oli kyllä ehkä tuirhan suolainen. Käyn kyllä toistekkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 10.12.2014
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.04.2014
Betyg: 0

Olisin mielelläni tykännyt tästä paikasta. Ikävä kyllä lounasbuffetissa ruoan laatu oli hieman kaukana siitä mitä odotin. Kiinalainen ruoka oli heikkolaatuisia. Legendaarinen paikka alkaa hieman haihtumaan normaali kiinalaiseksi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 26.02.2014
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.02.2014
Betyg: 0


Läge

Annankatu 25, 00100 Helsingfors - Route
(09) 640 258
http://www.ravintolachina.fi/

Options