Avautuu 17:00

Ravintola La Maison

moderni ranskalainen
Arvosana 4.6 / 5

Ravintola La Maison kutsuu sinut bistromatkalle Ranskaan. Voit illallistaa keittiömestarin suositusmenun, nauttia suosikkiannoksesi tai vain istahtaa baarin puolelle lasilliselle.

Keittiötiimi hallitsee klassisen ranskalaisen keittiön, mutta annoksia toteutetaan moderneilla tekniikoilla.

Ravintolassa on 60 asiakaspaikkaa; sali sekä kaksi kabinettia. Kaikki tilat ovat varattavissa myös yksityistilaisuuksiin.

Tervetuloa La Maisoniin Eiraan - Bienvenue!


Asiakaskokemus

Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot
Ilmainen wifi

Arvostelut (17)

Kävin testaamassa uudistuneen LaMaisonin ja yllätyin positiivisesti. Osaava henkilökunta ja hyvät maut. Ravintolassa selvästi panostettu viineihin. Usein emme ota viinisuosituksia, tällä kertaa kuitenkin teimme poikkeuksen joka kannatti sillä viinit täydensivät ruokia loistavasti! ehdottomasti uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.11.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävimme testaamassa tableonlinen 39e 3 ruoksa tarjouksen kun monet sitä niin vuolaasti ovat kehuneet. Saimme onneksemme ihanan nurkkapöydän sohvineen.Alkuun ankanmaksaa ja rapuja, päälle siikaa ja iberico-porsasta ja jälkeen suklaata ja omenaa. Tarjoilu oli loistavaa, suositusviinit natsasivat täydellisesti.varmasti sommelier taustainen henkilö. Ruoat mauiltasn ihan perushyviä ja onnistuneita, kaikista kuitenkin puuttui se jokin twisti. Miljöö erittäin viihtyisä ja upea. Sisustus viimeisen päälle harkittu. Palvelun ja miljöön takia voisin tulla uudelleen mutta ruoan ja viinien hinnan takia taidan jättää väliin, onhan helsinki täynnä kokeilemisen arvoisia ravintoloita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 07.02.2016 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Vaikka yleensä kammoksun päivän menuita, tällä kertaa yllätyin positiivisesti monipuolisesta tarjonnasta. Kolmen ruokalajin menu maistui kaikille pöytäseurueemme jäsenille ja erityisesti viiriäinen jäi positiivisesti mieleen. Myös suositellut viinit ja juomat olivat hyviä, tosin yleinen hintataso aika korkea juomien suhteen. Tarjoilu pelasi, eikä ruokaa joutunut odottamaan (ei myöskään liukuhihnameininkiä). Paikkana ravintola on oikein viihtyisä, mutta vähän jäi harmittamaaan ettei tajunnut varata nurkassa olevaa sohvapöytää - näyttivät niin mukavilta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 18.01.2016
Arvosana: 0

Nautimme pidemmän kaavan mukaisesti seurueemme kesken a la carte-listaa läpikotaisin. Mukaan mahtui onnistuneita annoksia, mutta ikävän monta hutia. Annoksissa yksinkertaisesti liikaa yritystä ja komponenttia, jotka eivät toimi keskenään. Less is more.
Palvelu vähän hitaanpuoleista, mutta perushyvää ja viinisuositukset hyviä, mutta erittäin hintavia(yli100€/plo).
Rahallisesti panostus samoissa tähtipaikkojen kanssa, vaikka kokemus ja hinta-laatusuhde eivät samaan yllä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 03.01.2016
Arvosana: 1

Tyytyväisenä poistunut iso seurue liikenteessä. Ilmeisesti vuodenvaihteen sesonkia varten supistettu juhlamenu toimi hyvin, ja allekirjoittaneen valintana olivat merirapu, lohikeitto ja ankka sekä juustot ja suklaavaahto.
Sommelier suositteli hyviä ja persoonallisia ranskalaisia viinejä, joita seurueemme nauttikin runsaasti. Tuskin ilman suosittelua olisimme osanneetkaan noita usein harvinaisia omatuontiviinejä uskaltaa kokeillakaan.
Hyvin korkeatasoisesti toteutut ruuat saivat aikaan vain hyväksyvää muminaa. Ainoa seikka, joka olisi voinut olla toisin oli meriravun liemi, se vaikutti hiukan vajaasti kokoon keitetyltä, vaikkakin oli aromikasta.
Tarjoilu ei ollut nopeaa, mutta koska meillä oli paljon puhuttavaa ja nautimme alkudrinkeistä, oli se meille riittävän ripeää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 28.11.2015
Arvosana: 0

Ihastuttava pieni uutuusravintola. Ruoan laatu kuitenkin vaihteli hieman. Söimme kolme ruokalajia, joista alkuruokamme merirapu ja iberico-possu, sekä pääruoat pippuripihvi ja paistettu ankanrinta olivat oivallisia. Sen sijaan alkuruokien jälkeen tilaamamme lohikeitto ei maistunut miltään, mikä oli suuri pettymys tämän tasoisessa ravintolassa. Jopa suola tuntui keitosta unohtuneen. Tarjoilija tuntui olevan hieman epävarma, vaikutti välillä olevan hieman hukassa ruokien suhteen. Ravintolatila on erittäin viihtyisä ja tunnelmallinen, varsinkin pimeänä syysiltana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 54€ Lisätty: 23.11.2015
Arvosana: 0

Firstly, the food wasn't bad, there was a lot going on at each course, my problem was nothing was explained about the dishes. They were just placed in front of us & we ate.
The wines were explained, the waiter had knowledge of each of them, & was happy to explain them.

It was rather overpriced for the overall experience, which was 3 courses.
I won't be back, unfortunately.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 22.11.2015
Arvosana: 0

miellyttävä uutuusravintola keskustassa

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.11.2015
Arvosana: 1

Ruoka ihan ok mutta palvelussa ollaan kyllä jotenkin "hukassa". Alkuruuan leipiä ei tuotu koskaan.. ja sitä ei edes pahoiteltu kun siitä huomautimme. Pääruokana pihvi - sen kypsyysastetta ei kysytty... Perusasioita luulisin. Todennäköisesti en mene uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 14.11.2015
Arvosana: 0

Todella hyvä ja maukas ruoka! Valitettavasti palvelu lannisti. Meidät jätettiin huomiotta useaan otteeseen illallisen aikana. Suosittelen kuitenkin hyvin hinnoitellun ruoan johdosta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 21.09.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (3)


Sijainti

Tehtaankatu 21, 00150 Helsinki - Reitti
050 321 21 68
http://lamaison.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita