Pastrychef
22 reviewsBadges
Blog link
Reviews (22)
These reviews don't affect the average
Söimme 7-9 ruokalajia menun.
Menun alkuruoat olivat erittäin maistuvia mutta jäivät kaipaamaan kuitenkin sitä jotain. Alkuruuista ehdottomasti maukkain oli osteri. Keltajuuri annos oli maistuva mutta siitä puuttui tekstuuri. Punajuurikeitto myös maukas mutta olisi kaivannut jotain.. Pääruoka minulla kuha, seuralaisellani possun kasler oli heinosti toteutettu ja itseäni miellytti eniten lisukkeet
jotka olivat kekseliäästi laitetti " väärin päin ", tarkoittaen että kalalle normaalisti tarjottavat lisukkeet olivatkin lihalla ja lihalle suunnatut kalalla. Jälkiruokalajitelmasta ehdoton hitti oli yllättävä selleriannos." Sangria "- meloni ei säväyttänyt, olisin kaivannut lisää kekseliäisyyttä. Tyrni-sulkaa oli hyvä mutta ihan tavallinen. Kuitenkin ehdoton hitti oli frozen-jugurtti joka oli mielettömän upea kokonaisuus ruusuvesipyreineen kaikkinensa. .
Alkuruokalajitelma kahdelle oli oikeastaan loistava. Maut olivat erittäin hyviä ja kohdallaan. Pääruoaksi tilaamamme pizzat olivat olleet uunissa liian vähän aikaa muutoin olisivat olleet varmasti yksiä parhaimmista pizzoista kaupungissa . Alkudrinkit ( limoncello, basilika) aivan mielettömät! Tunnelma ja palvelu täysi kymppi!
Alkuruokalajitelma kahdelle oli oikeastaan loistava. Maut olivat erittäin hyviä ja kohdallaan. Pääruoaksi tilaamamme pizzat olivat olleet uunissa liian vähän aikaa muutoin olisivat olleet varmasti yksiä parhaimmista pizzoista kaupungissa . Alkudrinkit ( limoncello, basilika) aivan mielettömät! Tunnelma ja palvelu täysi kymppi!
Alkuruokalajitelma kahdelle oli oikeastaan loistava. Maut olivat erittäin hyviä ja kohdallaan. Pääruoaksi tilaamamme pizzat olivat olleet uunissa liian vähän aikaa muutoin olisivat olleet varmasti yksiä parhaimmista pizzoista kaupungissa . Alkudrinkit ( limoncello, basilika) aivan mielettömät! Tunnelma ja palvelu täysi kymppi!
aivan ihana tunnelma, letkeän reggea musiikin tahdissa oli mukava syödä oikein erinomaisia liuskoja. Hieman pieniä joten siitä miinusta. Elämyksellistä kuitenkin ajaa veneellä saareen pizzalle :)
Kovilla odotuksilla lähdimme tähän Helsingin yhteen upeimmista saariravintoloista.
Olin kyllä varautunut jo ettei täältä fine diningiä saa mutta olettamuksena oli puhtaasti ammattitaidolla tehtyä skandiruokaa.valitettavasti petyimme pahemman kerran.otimme 5ruokaa eli yrttimenun.yrttejä ei näkynyt tai ne eivät olleet millään muotoa maistettavissa eikä havaittavissa. Alkuun sitrus graavattua siikaa, kaunis esillepano mutta maistui pelkälle hapolle. Avokadomoussea tai kirveliä ei annoksesta saanut maistettua sitrushapon seasta. Seuraava "rapukeitto" muistutti lähinnä rapulientä, jota itse en ainakaan keittona tarjoaisi. Esillepano ei ollut houkutteleva. Lautasella oli kolme siivu retiisiä ja joku mureke. Maku ihan ok, mutta ei kummoinen. Pääruoka , ylikypsää karitsaa vai vasikkaa? ( tarjoilija ei osannut päättää kumpaa tarjoiltiin), karhunvattu fluidia ja kokonaisia marjoja. Perunat olivat aika raakoja annoksessa. Annos oli laimea ja mauton, mutta viini sopi hyvin makujen kanssa yhteen. Väliin sorbet joka oli kerran sulanut, tarjoiltiin jäisien puolukoiden kera ja taas pelkkää happoa.Viimeiseksi punaherukkapiiras,herukkafluid,herukkaparfait sekä pistaasicremeä. Ja jälleen pelkkää happoa. Ja tuo punaherukkapiiras sopisi mielestäni ennemminkin lounaalle kuin maistelumenulle. Tarjoilija oli nuori nainen jolla oli omintakeiset mielipiteet. Hänen mielestään muun muassa sorbet on aina hileistä. Meistä alkoi tuntua että eivät olleet ehkä ikinä edes maistaneet ruokiaan, ajattelivat vain että näin vois olla kiva. Harmillista kyllä tämä lysti kevensi mukavasti lompakkoamme ja harmitti suunnattomasti koska olimme jo kuukausia aiemmin varanneet pöydän. Paikalla olisi mitä mainioimmat puitteet tehdä erinomaista ruokaa mutta minkäs teet. Tämän perusteella en suosittele kenellekkään. Viime vuonna kollegani oli käynyt syömässä ja kehui paikkaa meille. Liekö mestari vaihtunut. Reklamaationi tuskin kiinnosti keittiömestaria, sain nimittäin tylyn vastauksen jolloin minusta tuntui että olin loukannut hänen omia tunteitaan. Tylsä juttu!
Lounaalla falafel-burger lisäkkeineen. Hyvät perusmaut ja tämän tyylisistä boheemeista paikoista yksi parhaista. Sisustus super hieno! Palvelu ei mitenkään mainittavaa, hieman tietämätöntä ja rosoista mutta ihan ystävällistä.
Käytiin sushibuffetissa ja täytyy sanoa että monet kiertäneenä ehdottomasti parhain hinta-laatusuhde. Erittäin runsas valikoima ja mauiltaan erittäin hyvin onnistuneita.
Kävimme testaamassa tableonlinen 39e 3 ruoksa tarjouksen kun monet sitä niin vuolaasti ovat kehuneet. Saimme onneksemme ihanan nurkkapöydän sohvineen.Alkuun ankanmaksaa ja rapuja, päälle siikaa ja iberico-porsasta ja jälkeen suklaata ja omenaa. Tarjoilu oli loistavaa, suositusviinit natsasivat täydellisesti.varmasti sommelier taustainen henkilö. Ruoat mauiltasn ihan perushyviä ja onnistuneita, kaikista kuitenkin puuttui se jokin twisti. Miljöö erittäin viihtyisä ja upea. Sisustus viimeisen päälle harkittu. Palvelun ja miljöön takia voisin tulla uudelleen mutta ruoan ja viinien hinnan takia taidan jättää väliin, onhan helsinki täynnä kokeilemisen arvoisia ravintoloita.
Kävimme kokeilemassa la maisonin tableonlinen 39e 3 ruokaa tarjouksen kun monet ovat sitä niin vuolaasti kehuneet. Saimme onneksemme sohvapöytä nurkkauksen jossa vietimme iltaamme. Ravintola miljöö oli erittäin upea ja viihtyisä. Tarjoilu ammattitaitoista ja suositusviinit natsasivat täydellisesti annoksiemme kanssa. Liekö sommelier koulutusta käyty pitkään niin hyvin ne toimivat kyllä. Alkuun ankanmaksaa ja rapuja, päälle siikaa ja iberico-porsasta ja jälkeen suklaata ja omenaa. Annokset olivat perusmauiltaan hyvin onnistuneita mutta se jokin twisti niistä kuitenkin puuttui