Küche geöffnet

Rodolfo

Note 4 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (137)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Kelpoa italialaista ruokaa mukavassa ympäristössä. Vietimme iltaa pidemmän kaavan mukaan. Palvelu oli iloista ja osaavaa, mutta välillä salin kiire johti tarjoilijan odotteluun.

Ruokapuolelta alkuruoista etanat olivat hyvää peruskamaa ja vasikka-annos monipuolinen, vaikkakin itse lihan maku oli hieman vaisu. Pääruoista Chorizo-pasta oli rasvan puolesta hieman liian runsas, lohipasta oli maukasta. Jälkiruokana päivän annos suklaakakku vaniljajäätelöllä toimi ihan kivasti.

Kokonaisuus toimi hyvin, mutta mikään osa-alue ei häikäissyt erityisesti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 07.03.2016
Note 0

Palvelu on mennyt paljon alaspäin. Pettymys oli myös kova, kun Filetto al Pepen kanssa tarjottiin valmiilta tuntuvia pariisinperunoita parmesanraasteella, ei vakuuttanut alkuunkaan. Ennen oli loistavat valkosipuliperunat.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 04.03.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

En nautinut laisinkaan

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 722€ Hinzugefügt: 13.02.2016
Note -4

Palvelu oli asiallista, mutta alkuillasta ravintola oli tyhjillään niin tarjoilijoilla oli hieman kyttäysmeininki. Tarjoilija ei kaatanut vesiä seurueelle heti juomien tultua, vaan piti itse kaataa ja kys. tarjoilija myös melkein unohti ottaa yhdeltä seurueen jäseneltä tilauksen.

Ruokalista ok, alkupalaksi bruschetti leipiä. Tomaattisalsaa leipiin nähden liian paljon ja annos oli vetinen. Itse pidän siitä, kun ruuassa on tekstuuria ja tässä ei juurikaan ollut. Mutta maku nyt oli juuri sitä, mitä vetisiltä romaateilta ja parilta leivänkannikalta voi odottaa. Pääruuaksi härän pihviä, joka oli niin sitkeää ja liian raa'aksi jätetty, että puolet jäi syömättä. Seurueesta kaksi muuta söivät samat pihvit ja heillä pihvi oli hyvää. Olin hyvinkin pettynyt, että lähes 30 euroa maksava pihviannos on huonompi kuin keskivertolounaspaikassa tai kotona tehty. Annoksen muut komponenit mm. kastike, parmesaaniperunat olivat maukkaita. Jälkiruuaksi suklaakakkua kastikkeen, jäätelön ja marjojen kera. Jälkiruoka oli ihan ok, mutta olen saanut paljon parempiakin.

Ravintola itsessään on ihan miellyttävä ja hyvä sijainti, mutta kokonaiskokemus jäi sen verran huonoksi etten aio heti suunnata uudelleen tänne. Lisäksi annokset hieman ylihinnoiteltuja tasoon nähden.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.02.2016
Note 0

Edellisistä arvosteluista huolimatta palvelu oli ok. Ei juurikaan moitteen sijaa. Ruoka maittavaa ja yleinen tunnelmakin oli viihtyisä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 09.02.2016
Note 0

Ruoka oli keskinkertaista. Ei pahaa, mutta ei makuhermoja räjäyttävää. Tarjoilijamme asiakaspalvelu oli syvältä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.11.2015
Note 0

Hyvän ruan ja miljön pilasi tyly ja ylimielinen henkilökunta. Lapsi/perhe-epäystävällinen suhtautuminen. Taso ei entisellään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.09.2015
Note 0

Ruoka hyvää niinkuin aina ja suuri kiitos tästä kokeille, mutta palvelu on nykyään ala-arvoista.
Tämä ravintola on ollut kauan minun yksi suosikeistani ja yksi asia miksi tänne varaan pöydän kerta toisensa jälkeen on ollut palvelu.
Palvelun taso on kuitenkin laskenut kuin lehmän häntä ja nyt viime kerta oli pohjanoteeraus.
Tarjoilijat säntäilivät pöytien välillä, unohtivat tilauksia ja eivät huomioineet asiakkaitten kysymylsiä. Moni joutuikin kysymään "milloin meidän ruoka tulee?" kun odotusaika oli kestänyt hyvin pitkään. Itse jouduimme myös odottamaan suhteettoman kauan.

Muistan kun ennen tässä raivntolassa tarjoilija kertoi ruuasta/menusta/viineistä tilausta tehdessä. Mutta ei enään. Nyt kysyttiin vain mitä saisi olla. Sitten jos kysyt ateriasta jotain vastaus oli vain "en tiedä" tai "mä en oo varma mut kylmä luulen"

Valitettavasti paras ravintolani on muuttunut samalle tasolle ketjuravintoloiden asiakaspalvelussa. Täytyy alkaa etsimään uutta helmeä helsingistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 13.09.2015
Note 1

Illallisella Rodolfossa: Alkuun vitello tonnato, pääruuaksi saltinboccaa ja jälkiruuaksi pannacottaa sekä tiramisua. Kaikki maistui hyvältä ja palvelu pelasi. Ainoa miinus saltinboccan kanssa tarjoillusta spagetista. Erittäin hankalasti syötävä annos. Italiassa spagettia syödään haarukalla, mutta saltinboccaa varten tarvitaan veistä ja haarukkaa. Joku muu pastalaji toimisi paremmin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 12.06.2015
Note 0

Tarjoilija käveli monta kertaa pöytämme ohi keräämättä tyhjiä lautasia pois, vaikka selvästi näki! ! Liian suolaista ruokaa sekä todella huono palvelu!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.04.2015
Note 0


Standort

Kirkkokatu 5, 00170 Helsinki - Route
(09) 625 024
http://www.ravintolarodolfo.fi

Options