Küche geöffnet

Macu

Note 3.9 / 5

Bewertungen (54)

Yksi parhaista naudan sisäfileistä. Täydellisesti paistettu.
Poron potka oli eritttäin maukas.
Alkupalaksi nauttimamme kurpitsakeitto kihelmöi makuhermoja.
Palvelu oli ystävällistä ja tarjoilijat asiantuntevia. Poron potkasta jääneen luun saimme folioon koiralle vietäväksi: tervetullut tuliainen koiralle.
Ravintola ylitti odotuksrmme ja voimme hyvällä mielellä suositella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 60€ Hinzugefügt: 08.09.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Ylitti odotukset. Olin lukenut täältä varsin kriittisiä kommentteja Macusta, joten odotukset eivät olleet lähtökohtaisesti kovinkaan korkealla. Mutta Macu yllätti positiivisesti; meillä oli tarjoilijana keski-ikäinen, ulkomaalainen mieshenkilö, joka oli todella miellyttävä ja huomioi seurueemme vanhemmat ladyt kivasti. Tilasin aluksi jokirapukeittoa, pääksi tattirisottoa ja jälkkäriksi sorbettia. Keitto ja risotto olivat molemmat todella hyviä, keskivertoa parempia, sorbetti aika yhdentekevää. Hyvään kokemukseen vaikutti varmaan sekin että taisimme olla koko ravintolan ainoa seurue siellä ollessamme, en tiedä miten palvelu pelaisi jos ravintola olisi ihan täynnä. Kallishan Macu on, eli hinta-laatusuhde on paikan heikon lenkki.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 09.02.2017
Note 0

Palvelu tosi hidasta vaikka ravintola melkein tyhjä arki-iltana klo 17. 00
Tarjoilija/tarjoilu kömpelöä, lieko vasta-alkaja tarjoilijan hommissa, kun lasin täyttöjä piti erikseen kysellä. Alkuun kun lasit tuotiin pöytään ja myös vesilasit täytettiin pöydässä, pöydälle jäi iso vesilätäkkö jota tarjoilija ei edes vaivautunut kuivaamaan, ei ilmeisesti edes huomannut lätäkköä oli kiire pois. Ruoka ylihinnoiteltu makuun ja annoksen kokoon nähden. Kana ylikypsää ja kuivaa.
Ylihidas palvelu, en suosittele.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 32€ Hinzugefügt: 29.01.2016
Note 0

Ihan kelpo bursa, talon nimikkohamppari nimittäin. Ruokalistalla löytyy annokset myös itänaapuriksi, mutta muuten ei kamalasti tarjoa tietoa niiden sisällöstä, henkilökunta toki auttaa kun kysyy.

Palvelu oli, sillon kun sitä sai, pääosin oikein jees, mitänyt yksi typerä puujalkavitsi tarjoilijan toimesta aiheutti lähinnä myötähäpeän tunteen. Toisinaan kesti aika kauan vain saada tarjoilijan huomiota ja laskua maksetuksi..

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 14.08.2015
Note 1

Häränpihvi sitkeää ja pahanmakuista. Ei kastiketta. Liha maistui pakkasesta sulatetulta. Järkyttävän ylihinnoiteltu. Hidas palvelu. Never again.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 32€ Hinzugefügt: 31.07.2015
Note 0

Oltiin isolla porukalla syömässä. Eipä ollut ruoan laadussa tai herkullisuudessa kehumista. Ei ikinä enää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 08.05.2015
Note -1

Alkujuomat tuli pöytään myöhässä, toisella väärä pääruoka, jota sitten odoteltiin, kyllä kahden hengen ruuat pitää tulla samaan aikaan.Lohi ja pihvikään eivät kyllä vastanneet hinta/laatusuhdetta. Vaikka hintaa hyvitettiin, kokonaisvaikutelma jäi pliisuksi, emme suosittele.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 25.04.2015
Note 0

Vietimme täällä ystävänpäivää,jolloin ravintolat täysiä. Mutta täällä eivät kyllä osaa ruuhka-ajan varauksia hoitaa! Jonotimme ensin puoli tuntia etukäteen VARATTUA pöytää. Pöytään ohjatessa tarjoilia sanoin et ruokaa joutuu jonottaa TUNNIN ja et halutaanko vielä jäädä!? -Eikö tarjoilijan tehtävä ole pitää nimenomaan asiakkaista ns kiinni/huolehtia mm viihtymisestä. Etukäteen tilatut slumppalasilliset eivät koskaan tulleet pöytään(niiden PITI tulla heti alkujuomaks). Tosin tilattiin odotteluun sit koko pullo! :D Ruoka ihan ok, mut ei ihan vastannu odotuksia mitä listalta luettaessa luuli saavansa. Paikkana siisti. Arvosana kokonaisuudesta asteikolla 4-10 on 5! En voi suositella!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 15.02.2015
Note 0

Macussa brunssilla. Emme eksyneet paikalle sattuman johdattelemana, vaan kriisiytyneen tavaratalon tarjoaman edun voimin.

Ruoassa ei laadun puolesta ole paljoa nillittämistä, varsinkin kun tuoreelta pääsimme hyökkäämään laarien kimppuun. Tilauksesta tehty munakas, manchego, salami, kana aiolilla, focaccia ja pannarit vaahterasiirapilla toimivat kuten pitääkin, mutta eivät jättäneet merkittävää muistijälkeä. Valikoima ei ollut runsas, vaan sanoisinko ravintolaystävällisesti "hyvin hallittavissa".

Tarjoilu oli kummallisen tempoilevaa, hätäistä ja vähän outoakin. Brunssi ei tarjonnut elämyksiä, mutta ajoi asiansa. Kun diilin vaikutuksen lompakkoon huomioisi, olisi hinta-laatusuhde kohdallaan.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 25€ Hinzugefügt: 12.01.2015
Note 0

Olimme tänään brunssilla macussa. Meillä oli stokka tarjouksella kaksi brunssia yhden hinnalla eli 12,5e per brunssi. Sekin oli liikaa siitä. Välimerellinen brunssi sisälsi focacciaa minicroissantteja,oliiveja, akt, artisokkaa, kikhernesalaattia, couscoussalaattia (näissä ei ollut edes suolaa saati muita makuja :D ) vihersalaattia, manchegoa, grillattua kanaa ilman makuja , graavilohta (en edes maistanut koska oli huonon näköistä) kuorimattomia pakaste rapuja. Jne.. Sörsselit esim. Munakoisokaviaari? Maistui pahalta,pelkkä lime puski läpi! Niin sanottu jälkiruokapöytä oli löhes tyhjä (vaikka olimme kattauksen ekat jälkkärin syöjät) juustotarjotin oli täynnä juuston paloja jolloin oli todella hankala sieltä saada leikatuksi. Hyvin epäsiistin näköistä! Pannukakku oli raakaa :D ja juggemyslin myslit olivat varmaan edellisenä päivänä laitettu olivat sen verran vettyneet. Asiakaspalvelu oli erittäin kummallista mielestämme .. Virolaistarjoilijasta ei oikein saanut selvää ja hän ei oikein tiennyt mitään ja kiemurteli ihmeellisesti. Lisäksi tarjoilijat jauhoivat paskaa pöytämme vieressä ??!! Erikoista. Ei enää uudelleen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 21.12.2014
Note 0

Community

Bilder

Fans (7)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (5)


Standort

Mannerheimintie 50, 00260 Helsinki - Route
+358 9 2521 2004
http://www.royalravintolat.com

Options