vulle

146 reviews

Joskus haluan gourmet-illallisen pitkän kaavan mukaan, joskus pikaintialaista... Fiiliksestä riippuen.

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
Quality critic: Received the most +votes

Blog link

Reviews (140)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Kolo bistro

Onnistuin ystävän kanssa saada helmikuiselle maanantai-illalle pöydän vielä samana päivänä - kävi todellakin hyvä tuuri!

Olin kuullut paljon hyvää ravintolasta, ja kovat odotukset lunastettiin täysmääräisesti. Erinomainen kolmen ruokalajin ateria, hyvä viinivalikoima, mukava intiimi miljöö ja pisteenä i:n päällä todella ammatitaitoinen ja ystävällinen palvelu. Ravintolan omistaja piti meistä erittäin hyvää huolta, ja ranskalainen pontikka oli kyllä hyvin kiinnostava uusi tuttavuus!

Tänne palaan mielelläni ja suosittelen ystävilleni.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 29.03.2012
Rating: 2

Restaurant: FishMarket seafood and fish restaurant

Miellyttävä kesäinen lauantai-illallinen Fishmarketissa. Ruoka oli tällä kertaa erinomaista, muikunmätiannos oli hyvin maittava, kuten myös seuralaisten eri valinnat. "Blue cod" pääruokaksi maistui myös erittäin hyvältä, ainoastaan raparperijälkiruoka oli pieni pettymys.

Ravintolan sisustus on miellyttävä ja tunnelma rauhallinen. Palvelu oli valitettavasti kuitenkin hieman epätasaista eri tarjoilijoiden välillä, tuntui että paikoitellen meidät unohdettiin. Suuret kiitokset kuitenkin tarjoilijalle nimeltä Pinja - hän piti meistä erinomaista huolta. Juuri hänenlaisia ammattilaisia tarvittaisiin lisää!

Summa summarum, Fishmarketin ruoka on erinomaista, tunnelma mukava ja parhaimmillaan palvelu oikein hyvä. Tänne palaan jälleen mielelläni.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 55€ Added: 13.06.2011
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Särkänlinna summer restaurant

Särkänlinnan miljöö pelastaa paljon.

Mukava ilta työtovereiden kanssa Särkänlinnassa. Alkuruokana alkupalalankku, pääruokana poronfilettä ja -potkaa, jälkiruokana raparperiparfait mansikoilla ja vaniljaa. Ruoka oli perushyvää mutta ei mikään kulinaarinen elämys.

Palvelu oli ystävällistä, ja miljöö todellakin nostaa kokemuksen korkeammalle tasolle. Kauniina kesäiltana ei Helsingistä löydy montaakaan hienompaa paikkaa ravintolalle. Hintataso on kuitenkin hyvin korkea joten ei tänne omalla rahalla tule palattua useinkaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 67€ Added: 02.09.2011
Rating: 1

Restaurant: Fazer 8th Floor À LA CARTE, Stockmann 8. krs scandinavian a´la carte

Yllättävänkin hyvä lauantailounas F8 Temassa. Itse pöydän löydettyämme kesti hetken ennen kuin saimme palvelua, mutta pian pääsimme tilaamaan ruokaa.

Valitsimme molemmat Menu Nordicin jossa alkuruokana ok toast skagen, pääruokana erinomaista nieriää maukkaan yrttirisoton kera, ja jälkiruokana maistuva juustokakku marjojen kera. Ruoka yllätti positiivisesti!

Palvelu oli ystävällistä vaikka hienoista säätämistä oli havaittavissa kun pääruoan ruokailuvälineet unohtuivat yms. MIljöö oli mukavan valoisa korkeassa tilassa. Ravintola myös positiivisesti lapsiystävällinen.

Palaan mielelläni ravintolaan uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 36€ Added: 30.04.2012
Rating: 0

Restaurant: Gaijin

Gaijin on yksi Helsingin lempiravintoloistani, mutta tällä kertaa lounas oli lievä pettymys. Päivän dim sumit olivat mitäänsanomattomia, pääruokana tarjottu Korean hot pot oli hyvä mutta ei sen enempää. Jälkiruokana tarjottu mandarin cheese cake oli kuitenkin oikein maukasta.

Ruoka on tavallisesti antanut Gaijinille paljon anteeksi, mutta silloin kun ruoka ei yllätä niin ravintolatilan ongelmat tulevat esiin. Pöydät ovat liian lähellä toisiaan ja äänenvoimakkuus on hyvinkin korkea.

Palaan kyllä Gaijiniin, mutta nyt tuntuu siltä että tähti hieman hiipumassa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 29€ Added: 23.04.2012
Rating: 1

Restaurant: Gaijin

Erinomainen lounas Gaijinissa! Halusin kokeilla Gaijinin lounasta tyytyväisenä illallistajana, ja kyllä kannatti!

Alkuruokana söin todella maukkaan "korealaisen hampurilaisen" ja pääruoaksi kimchi pot jossa ylikypsää possunposkea ja kimchimajoneesia. Ruoka oli jälleen todella maukasta!

Lounasaikaan Gaijinin illallisen haasteet, eli kiire päästä seuraavan kattauksen alta pois, sekä liiallinen ahtaus, eivät olleet ajankohtaisia. Todella hyvä lounas siis - pian tänne takaisin!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 24€ Added: 09.11.2011
Rating: 1

Restaurant: Kuurna finnish

Erinomainen illallinen Kuurnassa ystävien kanssa. Ravintola on pieni ja intiimi, pieneen tilaan on mahdutettu paljon pöytiä joten salaisuuksia ei kannata paljastaa sillä naapuripöydän keskustelut kuuluvat helposti omaan pöytään.

Oma illallinen oli hyvin lihapainotteinen, alkuruoaksi maukas tartarpihvi, pääruoaksi erinomainen medium rare pippuripihvi (aivan kuten samojen omistajien Atelje Finnessä). Jälkiruokakin oli maistuva, mutta jo unohtunut - ei siitä siis enempää.

Oikein mukava ravintola - tänne pian uudestaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 23.04.2012
Rating: 1

Restaurant: Pueblo Bar y Taqueria mexican kitchen

Erinomainen ateria!

Ystävien kanssa vietettiin iltaa Pueblossa ruoan ja juoman merkeissä. Sisustus on karun toimiva, mutta ruoka oli aivan erinomaista! Neljä valinnanvaraista tacoa maksoi 10,90, uskomattoman hyvä hinta/laatu-suhde. Ja keittiöstä tuli vielä viides taco kaupan päälle! Ruokalista oli suppea, tacojen lisäksi tarjolla oli vain cevicheä.

Palvelu oli erittäin ystävällistä ja talon drinkit maukkaita. Mexican Mulea haluan toistekin! Myös bourbon- ja tequila-valikoimat olivat mukavan laajoja.

Summa summarum, rentoon iltaan todella toimiva paikka - tänne uudestaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 02.09.2011
Rating: 8

Restaurant: Nuevo spanish

Pikkujoulutungoksesta huolimatta erinomainen ilta! Olimme isommalla seurueella viettämässä pikkujoulua Nuevossa ja kokemus oli oikein hyvä.

Alkuruokana tarjottavat pienet leivät serranokinkulla yms olivat ok, ei sen enempää, mutta ulkofile ja suklaatriloigia molemmat olivat oikein maittavia.

Palvelu oli sekä ystävällistä että tehokasta, ja varsinkin tehokkuus on liian harvinaista pikkujouluaikana. Miljöö oli myös mukava. Kaikenkaikkiaan erinomainen ilta, tänne uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 18.12.2011
Rating: 0

Restaurant: Kitchen & co. / Bar & co. food in good company

Todella erinomainen illallinen Kitchen G18:ssa! Joulukuisena keskiviikkoiltana vein asiakkaita illalliselle, meitä yhteensä 10 henkilöä. Valitettavasti (ravintolalle) olimme koko illan ainoa seurue ravintolassa, paikka on valitettavasti yhä suurelle yleisölle tuntematon.

Alkuruoaksi nautin erinomaisen alkupalalankun jossa monia erilaisia pieniä annoksia. Pääruoaksi maukas juuri oikein valmistettu medium rare entrecote, ja jälkiruoksi omenapiiras. Ruoka oli todella hyvää ja viinilista houkuttelevasti hinnoiteltu. Harvoin esimerkiksi Moet-pullon saa hintaan 60 euroa!

MIljöö on miellyttävän skandinaavinen ja huonekorkeus tuo hyvin tilaa. Palvelu on erittäin ystävällistä ja osaavaa. Tänne palaan todella mielelläni ja toivon myös että muutkin löytävät tämän ravintolahelmen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 49€ Added: 12.12.2011
Rating: 1


Images


Followers