Suljettu nyt

Fazer 8th Floor À LA CARTE, Stockmann 8. krs

a´la carte
Arvosana 2.4 / 5

Arvostelut (11)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kerro kokemuksestasi. Anna rakentavaa palautetta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 23€ Lisätty: 20.07.2015
Arvosana: -5

Lounaskokemus keväällä. Tilattiin ruokia pisteestä, jossa vähän jonoa. Seuralainen sai ruoan, mutta omaa ruokaa ei tullut ja huomasin jonossa, että muille myöhemmin tulleille tehtiin ennen minua. Keskustelu ei auttanut. Lopputuloksena oli, että jouduin liittymään seuralaisen pöytäseuraksi ilman ruokaa, vaikka olin siitä jo maksanut. Ruoka ei koskaan valmistunut ennen kuin piti lähteä. Surkeinta oli kuitenkin reklamaation käsittely. Toki sain 15 € (lounaan hinta suurin piirtein) korvaavan kupongin, mutta en mitään hyvitystä itse vahingosta. Nythän kuponki korvasi vain ruoan, jonka maksoin, mutta jota en koskaan saanut, En edes viitsinyt käyttää

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 15.10.2014
Arvosana: -3

Päivällinen perheen kanssa, 2 aikuista ja 2 nälkäistä lasta. Jälleen kerran poistuimme kylläisinä ja tyytyväisinä!
Lapsille päivän kalaa, lohta, uskomattoman hyvin tehtynä. Olisi maistunut isällekin. Annokset saatiin nopeasti, ensihätään leipää ja lasten menyy oli lasten kirjassa, jota lukiessa ruoan odotus meni nopeasti.
Aikuisille vuohenjuustosalaatti (iso), hyvä ja runsas, sekä parsaviikkojen risottoa. Risotto oli mehukas ja runsasjuustoinen.
Palvelu oli nopeaa, joskin tarjoilija piti kutsua. Hieman enemmän oma-aloitteisuutta ja arvosana olisi ollut täysi vitonen. Ravintolassa oli rauhallista, toisin kuin buffet-puolen metelissä.
Ei ole kaupungin halvin, mutta laatu maksaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 13.06.2014
Arvosana: 0

Lauantai-iltapäivällä asiointia Stockmannin 8. kerroksessa ja ravintolamaailman ihmettelyä. Päädyimme Temaan, jossa tunnelma oli vähän kuin ruotsinlaivojen á la carte -ravintoloissa. Hiljaista keskustelua, lasten ääniä mutta ei huutoa, henkilökunnan "neuvotteluja". Asikkaita ei kovin paljoa tullessamme ja vielä vähemmän lähtiessämme.

Tilasimme pieneen nälkäämme Toast Skagenit. Annoksessa oli erilaisia salaatinlehtiä revittynä, punaisia ja keltaisia minitomaatin puolikkaita, balsamicokastiketta, pienenpieniä ruohosipurenkaita ja ilmeisesti marinoidusta punasipulista taidolla tehtyjä noin 1x1 mm kuutioita! Kuutiot olivat herkullisen makuisia, mutta mieluummin olisin ottanut ne paremmin havaittavina ja haarukkaan saatavina renkaina.

Entä millainen oli Toast Skagen itsessään? Se yllätti positiivisesti. Annos näytti pieneltä, mutta osoittautui nautittavaksi syötäväksi, sillä katkaravut olivat isoja, mehukkaita ja tuoreen makuisia ja majoneesia annoksessa oli vain siteeksi ja lisämauksi! Olemme joskus toisaalla yrittäneet nauttia vastaavan nimisestä tuotteesta, jonka pääraaka-aineena on ollut majoneesi katkarapujen jäädessä sivurooliin. Teman Toast Skagen toi mieleemme Ruotsin Västkustenin herkut - eikä yhtään hävinnyt niille!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 04.08.2013
Arvosana: 0

Brunssilla 5 henkilön porukalla. Ilmapiiri on mukava ja flyygelin soittaja toi kivaa fiilistä. Alkupala- ja jälkiruokapöytä olivat hyviä. Ikävää, että ruokien G, L ja M merkinnät olivat vain menussa ei enää buffassa.
Pöytään tarjoiltu pääruoka ei yltänyt paikan antaman kuvan tasoon. Kokeilimme sekä kala, liha, että kasvisvaihtoehtoa. Kaikki olivat mauttomia ja itse alkuruokapöydästä sai syödäkseen paljon maittavampaa ruokaa. En maksaisi tästä ikista toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 27.11.2012
Arvosana: 0

Kännykkäkupongilla brunssille. Ravintola on kieltämättä hieno, vaikka pienet pariskuntapöydät ovatkin tiiviisti pakattu. Kannattaa tulla siis isommalla väellä paikalle, niin saattaa päästä viehättävään loosiin nautiskelemaan rauhassa pöytien antimista.

Mitä ruokaa tulee, niin kyse ei niinkään ole brunssista siinä perinteisessä merkityksessä, että tarjolla olisi sekä aamiais- että lounastyylistä ruokaa. Kyllä tässä on enemmänkin kyse kattavasta lounaskokoonpanosta. Alkupalapöytä on runsas ja herkullinen. Tarjottavista voisin mainita mainion vuohenjuustotomaattipiirakan, sinihomejuusto-päärynä-saksanpähkinäsalaatin, savulohiruisnapit ja katkarapu-couscoussalaatin. Jälleen kävi se klassisen kiusallinen tilanne: kahden lautasellisen jälkeen voisi pitää tauon ja siirtyä jälkiruokapöydän äärelle, mutta kun vielä on se pääruokakin! Olin valinnut härän ribsin bbq-kastikkeessa. Annos oli positiivinen yllätys, koska herkullisuuden takia sitä oli mukava syödä, vaikka kupu olikin jo melkoisen täynnä. Mukavan makea kastike sopi mainiosti murean härän seuraan. Myös seuralaiseni paistettu siika toimi.

Jos pettymystä pitää hakea, niin se tuli jälkiruokapöydän muodossa. Se ei ollut aivan niin ylitsepursuava kuin olisi uskaltanut toivoa. Tarjolla oli paria kakkua, joitakin juustoja, moussea, hedelmiä ja mangosmoothieta. Näistä esiin nousivat smoothie ja mansikka-raparperikakku. Se, että kahvi ei kuulunut brunssin hintaan, ihmetytti. Nyt siitä piti maksaa kolme euroa kuppi. Bisnestähän se on, mutta onko se vähän mautonta. Sinä päätät.

Kokonaisuus oli erinomainen, kuten odottaa sopikin. Alkuruoat ja pääruoka olivat todella hyviä. Jälkiruokapöytä ja kahvin kuulumattomuus hintaan jäivät lieviksi pettymyksiksi. Tarjoilu oli välillä hapuilevaa, mutta kuitenkin ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 21€ Lisätty: 18.11.2012
Arvosana: 0

Mitäs tälle kävi? Mukava ja rauhallinen keidas kaiken hälinän keskellä on menettänyt tasoaan.

Lasten ruuat saivat kehuja (pihvi ja lohi), mutta aikuisilla salaatit (kanacesar ja vuohenjuusto) olivat keskinkertaisia. Oli niissä hyvääkin, mutta lämmin vuohenjuusto oli kylmä ja cesar hyvästä kastikkeestaan huolimatta kuiva ja hätäisesti kyhätyn oloinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 15.09.2012
Arvosana: 1

Yllättävänkin hyvä lauantailounas F8 Temassa. Itse pöydän löydettyämme kesti hetken ennen kuin saimme palvelua, mutta pian pääsimme tilaamaan ruokaa.

Valitsimme molemmat Menu Nordicin jossa alkuruokana ok toast skagen, pääruokana erinomaista nieriää maukkaan yrttirisoton kera, ja jälkiruokana maistuva juustokakku marjojen kera. Ruoka yllätti positiivisesti!

Palvelu oli ystävällistä vaikka hienoista säätämistä oli havaittavissa kun pääruoan ruokailuvälineet unohtuivat yms. MIljöö oli mukavan valoisa korkeassa tilassa. Ravintola myös positiivisesti lapsiystävällinen.

Palaan mielelläni ravintolaan uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 30.04.2012
Arvosana: 0

Stockan F8-Easy oli vaivihkaa muuttanut nimensä F8-Temaksi. Easystä tapasi saada, yllätys kyllä, yksiä Stadin parhaimpia burgereita. Burger löytyi edelleen Teman listalta, tosin korotetulla hinnalla. Eikun sisään ja kokeilemaan.
Tarjoilija kertoi hampurilaisen nykyään olevan avoinainen ja leivän olevna täysijyväpatonkia. Easystä sai käsittämättömän hyviä ranskalaisia, joten pyysin ketsupin sijaan majoneesia, majoneesin ystävä kun olen.
Aluksi saamme korin leipää ja mautonta margariinilevitettä (miksei voi olla kunnon voita?!) ja espresso-kupeissa jonkinlaista sienikahvikeittoa, joka osoittautuukin oikein hyväksi.

Hampurilainen kannetaan pöytään, ja eihän sitä majoneesia ole missään. Urheasti ajattelen pärjääväni tällä kertaa ilmankin, ja ei se majoneesi olisi kyllä tätä annosta tai varsinkaan niitä ranskalaisia pelastanut. Ranskalaiset oli auttamattomasti kiehuneet öljyssä hetken jos toisenkin liian kauan. Haarukkaa ei enää saanut niistä edes läpi. Suolakin oli unohtunut.

Hampurilainen koostui kahdesta varsin rapeaksi paahdetusta patonginpalasesta ja kahdesta ohehkosta, kuivahkosta ja varsin surullisesta pihvistä. Täytteenä oli cheddaria, salaattia, suolakurkkua, ihmeellisen makuista marinoitua punasipulia ja tomaattia.

Syöminen oli silkka mahdottomuus. Hampurilaissämpylä on hampurilaissämpylä syystä. Sitä on helppo syödä. Rapeaa patonkia ei taas ole. Jotenkin jäi hyvin vaisuksi koko ns. burgeri. Mitään hyvää makua siitä ei vaan yksinkertaisesti löytynyt. 16 euroa tästä annoksesta oli ryöstö.
Todella harmi, että Easyn burgerit on nyt muisto vain.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 05.10.2011
Arvosana: 5

Menimme ravintolaan lauantaina klo 14 ja 15 välillä. Ravintolassa oli kohtalaisesti väkeä, mutta tyhjiä pöytiä kuitenkin runsaasti. Menimme suoraan pöytään, kuten ovella ohjeistettiin. Valitsimme ruoat pöydällä olevasta listasta ja jäimme odottamaan tarjoilijaa, jota ei kuitenkaan koskaan tullut. Tarjoilijoita kulki koko ajan pöytämme lähettyvillä, mutta kukaan ei vilkaissutkaan meidän suuntaan. Erityisen kiire ei näyttänyt olevan. Toiseen pöytään tuli uusia asiakkaita ja heitä palveltiin heti. Istuttuamme n. puoli tuntia lähdimme pois. Arvosana ruoasta on hatusta vedetty sillä emme ruokaa koskaan saaneet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.01.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Stockmannin tavaratalo, 8 krs., Aleksanterinkatu 52, 00100 Helsinki - Reitti
020 729 6803
https://www.fazer.fi/kahvilat-ja-leipomot/kahvilat--ravintolat/stockmann/fazer-8th-floor/fazer--la-carte/