Keittiö auki

Maharaja

intialaista
Arvosana 2.5 / 5

Maharajaa sanotaan usein Helsingin parhaaksi intialaiseksi ravintolaksi, ja se on toiminut Mannerheimintiellä jo vuodesta 1993. Paikassa on yli sata asiakaspaikkaa. Ravintola sopii myös yksityistilaisuuksiin, ja siellä on myös erillinen kabinetti. Täällä pääset maistamaan, miltä ruoka maistuu kun siinä on tuoretta chiliä, kuminaa, inkivääriä ja korianteria ja masalaa.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (128)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävin maanantaina lounaalla ravintolassa. Ruoka ja juomaksi otettu lassi olivat niin suolaisia, että olisivat palautuneet keittiöön, ellei minulla olisi ollut niin kamalan kova nälkä.

Ruokaa oli reilusti, lisukkeena ollut jogurttikastike ja linssit olivat ok. Yleensä vain nepalilainen ruoka on vähintään syötävää, mutta tämä paikka ei kyllä houkuttele tulemaan uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.05.2017
Arvosana: 0

Kanacurrya.

Ihan kiva, kun ei tarvitse vankilalautaselta syödä. Riisiä iso vati kahdelle, riittävä kulhollinen kanasoosiakin. Kana ihan mainiosti valmistettu, mureaa, ja soosi samettista.

Keskivahva tulisuus on kyllä todellisuudessa melko mietoa. Ensi kerralla sitten ehkä kokeillaan tulisena.

Joskus näissä paikoissa naan-leipä maksaa ekstraa, kuten täällä. Leipä oli kyllä ihan maukasta muutaman euron hintaiseksi.

Palvelusväki mukavaa ja kohteliasta, huolenpito tehokasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 20.11.2016
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 12.06.2016
Arvosana: 0

Iso annos kanaa yrtti-voi kastikkella, riisiä mieletön keko.
Ruoan taso on tippunut vuosien saatossa.
Hinta-laatu suhde kohdallaan lounaassa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 27.11.2015
Arvosana: 0

Ihan hyvä ruoka ja mangolassi-juoma, mutta palvelu ei ollut mikään paras mahdollinen. Mua palvellut äijä ei osannut suomea ja se suorastaan vitutti mua. Suomessa on saatava palvelua suomen kielellä ja mua ei yhtään huvittanut käyttää jotain helvetin enkkua Suomessa.

Ruoka siis ihan hyvää, mutta kyllä täällä Suomessa on osattava suomen kieltä jos halua olla töissä asiakaspalveluammattisa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.11.2015
Arvosana: 0

The quality of food has collapsed. Vegetarian foods are almost tasteless. One waitress is indifferent, whilest the rest two are even openly hostile. Male waiters vary from indifferent to nice. I was a regular for years, but the latest visit remains my last. The sallad that it is included in the meals “had run out”. It was not told before, and no appologizes nor was it taken noticed in the bill. And this wasn’t the first time.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 30.08.2015
Arvosana: 2

Olimme tänään mieheni kanssa syömässä Mannerheimintiellä ja tilasimme samosan. Se oli todella huono eltaantunut ja vanhentunut ateria. Se haju ja maku vieläkin tuntuu. Tarjoilija ei ymmärtänyt suomea ja kokki ei tullut auttamaan valituksen yhteydessä. Ketään ei pyytänyt anteeksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 07.07.2015
Arvosana: 5

Aiemmin kyseessä oli eittämättä yksi Stadin parhaista intialaisista, mutta viime aikoina taso on romahtanut. Ravintolan kokin tai omistajan mersu seisoo useimpina iltoina ravintolan edustalla takaluukku auki ja täynnä tukusta tuotuja ruokia tai meijerituotteita. Viime kesänä esim laatikollinen kermaa ja erinäinen joukko kasviksia muhi siinä Manskun liikenteessä nelisen tuntia. Kun raaka-aineiden käsittely ja säilytys on tuota tasoa, niin eipä tee mieli enää käydä sielllä syömässä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.06.2015
Arvosana: 1

Aivan uskomattoman maukasta intialaista ruokaa. Erityisesti pidän kasvisruokien tasoa korkeana. Ravintolan sisustus ja tunnelma on ihan ok, mutta taustamusiikki voisi olla hieman toisenlaista. Useimmat tarjoilijat ovat erittäin ystävällisiä. Paras hinta-laatu-suhde, johon olen toistaiseksi törmännyt.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 17.06.2015
Arvosana: -4

Maharaja on varmastai paras Intialainen Ravintola Helsingissa.

suositellaan Tikka Masala ja palak paneer

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 06.03.2015
Arvosana: -2


Sijainti

Mannerheimintie 21-23, 00250 Helsinki - Reitti
(09) 444 436
http://www.maharaja.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita