Elina

11 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (11)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Peking kiinalaista

Kävin hakemassa lauantai-illaksi take away -ruokaa. En ollut ennen käynyt Pekingissä, jonne päädyin suosittelun kautta.

Kyllä kannatti, mukaan otetut kevätkääryle, Pekingin kanaa ja Kanaa kung po olivat kaikki maukkaita ja valmistuivat täydestä ravintolasta huolimatta todella nopeasti. Kaikkien annosten kasvikset olivat tuoreen tuntuisia ja rakenteeltaan selkeästi pikapaistettuja, eivät mössöytyneitä.

Asiakaspalvelu oli todella ystävällistä ja ruokalajeista sai tietoa riittävän hyvällä suomella. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 23.01.2011
Arvosana: 2

Ravintola: Don Corleone italialaista

Lounas pahimman ruuhka-ajan jälkeen. Ihmisiä ei ollut enää liikaa, vaan pääsin omaan pöytään istumaan eikä tilassa ollut häiritsevää hälinää.

Pasta ja tomaattinen kasviskastike oli maukas, pastassa kunnolla pureskeltavaa ja annos tuli lounasruuaksi riittävän nopeasti pöytään.

Palvelu ei tosiaan ole sieltä ystävällisimmästä päästä, mutta näin pahimman ruuhkan jälkeen miellyttävä lounaspaikka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 27.01.2011
Arvosana: 3

Ravintola: Texas tex mex

Pöytä varattuna lauantai-illaksi. Meidät ohjattiin pöytään ja tuotiin listat. Saimme tarjoilijalta kiitettävästi huomiota ja hän myös vastaili asiantuntevasti kysymyksiimme.
Ruuat tulivat riittävän nopeasti ja annokset olivat reilut. Suurin osa pöytäämme tilasi jonkinlaisen burgerin, eikä kukaan saanut annostaan syötyä aivan viimeiseen muruun.
Oma Casa Nostra -burgerini oli mukavaa vaihtelua reilun chiapatta-leivän ja itse tehdyn peston muodossa. Maalaisranskalaiset osoittautuivat kyllä ihan perus rankalaisiksi, siitä pieni miinus.
kaikenkaikkiaan kaikille jäi ruokailusta hyvä mieli, eikä palvelusta ole huonoa sanottavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 08.03.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Stone's beer & burgers gastropub, burgers, beer

Mukavan näköinen paikka. Pääsimme ilmeisesti livahtamaan pöytäämme jotenkin tarjoilijan huomaamatta, sillä saimme hakea ensimmäiset juomat tiskiltä. Hetken vielä ihmeteltyämme saimme tarjoilijan kysymään tilauksiamme.

Tarjoilija kirjasi vain toisen tilauksistamme ja oli jo lähdössä kun huomautimme että myös toinen seurueestamme ajatteli syödä. Ei siis kovin lupaava alku.

Ruoka sen sijaan oli pubiruuaksi mainiota. Club sandwich ilman pekonia oli hyvä, varsinkin chilileipä oli parasta pitkään aikaan ja mainiota vaihtelua perusleiville. Ranskalaisissa oli liikaa suolaa tai jotakin ranskanperunamaustetta.

Myös seuralaisen burger oli hyvä ja tehty samaan chilileipään kuin sandwich. Hapuilevasta alusta huolimatta kokemuksesta tuli siis positiivinen ja istuimme ruokien jälkeen vielä juomassa parit.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 07.02.2011
Arvosana: 3

Ravintola: Vltava tshekkiläistä

Perjantai-ilta, saapumisaika klo 22 tienoilla. Ruokapuolelle oli vain yksi seurue jonossa ennen meitä, joten otimme juomat ja jonotusnumeron ja istuimme odottamaan. Vajaan puolen tunnin odotus ja meidät haettiin pöytään.

Emme ottaneet alkuruokia, vaan siirryimme suoraan pääruokiin. Itse otin puolikkaan grillatun broilerin jossa listasta poiketen hapankaalitäyte ilman pekonia, sekä lankkuperunoita. Kana tarjottiin padassa, josta sitä oli hankalaa leikata ja olisin kaivannut jotain kastiketta ruokani kanssa.

Seurueessa tilattiin myös lihavarras, jolle kuulemma maukasta punaviinikastiketta oli reilusti. Myös karitsa sai kehuja.

Jälkiruuaksi otin vielä lämpimän omenastruudelin tuorejuuston kera. Jälkiruoka oli oikein mainio, ja jätti hyvän maun.

Edelleenkään Vltava ei ole ensimmäinen valintani illalliselle, mutta vaihtelun vuoksi menee silloin tällöin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 07.02.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Torero espanjalaista

Työmatkoilla Jyväskylässä tulee yövyttyä Jyväshovissa jonka yhteydessä ravintola on. Lounaslistalta löytyy aina jotain; tähän arvosteluun otettu rukiinen burger ja broileripasta.

Alkupalapöytä on kalan ystävälle mainio, mutta kala-allergiselle matkakumppanille ei löydy juuri muuta kuin vihreä perussalaatti.

Ruisleivän sisään tehty kanaburger oli mainio: leipä kunnolla paahdettua, kanafilee hyvä ja kastikkeet ja salaatti ok. Olisi pitänyt vielä pyytää ranskalaisten tilalle salaatti lisäkkeeksi, tosin rankalaisetkin olivat hyviä.

Viimeisin lounas, broileripasta oli myös hyvää: pastassa vielä hieman pureskeltavaa ja tomaattikastikkeessa selkeästi espanjalaista makua.

Ehdottomasti hintansa väärti ainakin pääkaupunkiseudun lounashintoihin tottuneelle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 23.01.2011
Arvosana: 3

Ravintola: Food Bar & Kitchen

Olen käynyt Foodissa muutaman kerran, nyt viimeisimpänä suuremma seurueen kanssa.

Aiemmin maistettu kanaburger ristikkoperunoilla: Perushyvä ja suuri burger ja reilu kasa ristikkoperunoita, joiden maku ei aivan freeseimmästä päästä. Kanaburrito oli suuri ja maukas, lisukkeeksi tilattu suosiolla salaatti joka toikin annokseen mukavasti raikkautta. Ranskalaiset tähän annokseen ovat jo liioittelua. Burrito ok, hyvää iltamättöä mikä sopiikin hyvin tähän paikkaan.

Suurella porukalla tilasimme useita alkuruokia: friteerattu kana oli mahtavaa: hyvää lihaa ja chilidippi. Sipulirenkaat, mozzarellatikut ja jalapeno popperit olivat peruskamaa, plussaa vaihtelevista dipeistä.

Pääruuat olivat suuria, emännän pannu itselläni maukas, rasvainen (johtuen parmesanperunoista) ja todella runsas. Hyvää oli. mutta papulisäkekään ei tuonut kaipaamaani raikkautta annokseen. Muilta myös positiivisia kommentteja annoksista, jotka ovat vähintäänkin kookkaita.

Suurenkin porukan annokset valmistuivat ripeästi, samoin kuin aiemmillakin kerroilla. Emme ole koskaan joutuneet odottamaan pitkään ruokiamme. Palvelu oli hyvää, juomatilannetta käytiin tarkastamassa ja pöytää tyhjentämässä säännöllisesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 23.01.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Ristorante Pizzeria Villetta italialaista/pizza

Menimme suuremmalla porukalla hyvissä ajoin tehdyn pöytävarauksen turvin syömään Villettaan. Pöytä valmistui juuri sovituksi ajaksi.

Alkuun tilasimme bruschettaa, valkosipulileipää ja antipastolautasen, jotka kaikki saivat kehuja.

Pääruuaksi otin itse savulohi-katkarapupastaa, joka oli hyvää ja sitä oli todella paljon. Myös neljän juuston pizza (jossa oli todella runsaasti juustoa) ja simpukkapasta saivat runsaat kehut.

Tiramisu oli todella maukas ja täyteläinen, italialainen suklaajäätelö oli hyvää ja kahvit hyvin valmistettuja.

Hyvin tiivis tunnelma voisi haitata jos olisin romanttisella illallisella, mutta aion siitä huolimatta vielä myös puolisoni Villettaan, niin hyvän hinta-laatusuhteen se tarjosi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.01.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Helsinge

Edellisen, hyvän CityDeal-kokemuksen perusteella ostimme joulumenun. Paperilla näytti oikein lupaavalta, mutta paikan päällä ei enää niinkään.
Paikkalla olisi periaatteessa kaikki mahdollisuudet olla hyvä, mutta jokin menee pieleen. Olimme varanneet pöydän etukäteen, ja meidät ohjattiinkin suoraan pöytään. Saimme nuhjuisen näköiset listat, mutta emme viinilistaa.
Alkujuomat tuotiin pöytään, mutta tilattuamme meille ei mainittu voimmeko jo siirtyä alkupalapöytään vai tuodaanko meille esimerkiksi lautaset sitä varten. Hetken ihmeteltyämme menimme hakemaan alkupaloja buffetista, joka oli puolityhjä: Savunieriä sekä lohi olivat aivan lopussa eikä missään ei ollut listaa, mitä pöydässä on (allergiselle tärkeää tietoa).
Pääruuat olivat meillä molemmilla edelliseen käyntikertaan verrattuna pettymyksiä. Pääruoka oli pieni, varsinkin mieheni mielestä ja muutenkin mitäänsanomatonta.
Jälkiruoka oli oikeastaan ainut osio, joka oli niinkuin pitääkin: glögipannacotta oli hyvää.

Tarjoilu ei ollut kovin ammattimaisen oloista, ruuat tarjottiin ihmeellisesti pöydän päästä, vaikka ruokailijoiden sivuilla olisi ollut kyllä tilaa.

Ikävää että kahden kokemuksen ero on näin suuri, ja onni että en vienyt appivanhempia tänne ensimmäisen hyvän kokemuksen jälkeen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 01.01.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Helsinge

Menimme täältä luettujen kommenttien jälkeen hieman mietteliäinä kokeilemaan Helsingen. Alkuruuat (siikatrilogia ja vuohenjuustosalaatti) olivat oikein mainiot, siika-annoksessa mätiäkin oli mukavasti ja kala hyvin suolattua.
Pääruokina lohi ja lämmin salaatti linsseistä ja pinaatista sekä härän sisäfileepihvi olivat molemmat oikein maukkaita. Lohen hieman erilaisesta lisukkeesta plussaa. Pihvi oli hieman liian kypsä mediumiksi.
Jälkiruokina jogurttipannacotta ja suklaakakkua, molemmat myös oikein hyviä.
Viini oli hieman liian lämpimänä tarjoiltu, mutta muuten ehdottomasti hyvä kokemus ja voin suositella muillekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 43€ Lisätty: 13.08.2010
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit