Öffnet um 12:00

Maharaja

Note 2.5 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (128)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Kävin maanantaina lounaalla ravintolassa. Ruoka ja juomaksi otettu lassi olivat niin suolaisia, että olisivat palautuneet keittiöön, ellei minulla olisi ollut niin kamalan kova nälkä.

Ruokaa oli reilusti, lisukkeena ollut jogurttikastike ja linssit olivat ok. Yleensä vain nepalilainen ruoka on vähintään syötävää, mutta tämä paikka ei kyllä houkuttele tulemaan uudelleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.05.2017
Note 0

Kanacurrya.

Ihan kiva, kun ei tarvitse vankilalautaselta syödä. Riisiä iso vati kahdelle, riittävä kulhollinen kanasoosiakin. Kana ihan mainiosti valmistettu, mureaa, ja soosi samettista.

Keskivahva tulisuus on kyllä todellisuudessa melko mietoa. Ensi kerralla sitten ehkä kokeillaan tulisena.

Joskus näissä paikoissa naan-leipä maksaa ekstraa, kuten täällä. Leipä oli kyllä ihan maukasta muutaman euron hintaiseksi.

Palvelusväki mukavaa ja kohteliasta, huolenpito tehokasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 20.11.2016
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 27€ Hinzugefügt: 12.06.2016
Note 0

Iso annos kanaa yrtti-voi kastikkella, riisiä mieletön keko.
Ruoan taso on tippunut vuosien saatossa.
Hinta-laatu suhde kohdallaan lounaassa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 27.11.2015
Note 0

Ihan hyvä ruoka ja mangolassi-juoma, mutta palvelu ei ollut mikään paras mahdollinen. Mua palvellut äijä ei osannut suomea ja se suorastaan vitutti mua. Suomessa on saatava palvelua suomen kielellä ja mua ei yhtään huvittanut käyttää jotain helvetin enkkua Suomessa.

Ruoka siis ihan hyvää, mutta kyllä täällä Suomessa on osattava suomen kieltä jos halua olla töissä asiakaspalveluammattisa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.11.2015
Note 0

The quality of food has collapsed. Vegetarian foods are almost tasteless. One waitress is indifferent, whilest the rest two are even openly hostile. Male waiters vary from indifferent to nice. I was a regular for years, but the latest visit remains my last. The sallad that it is included in the meals “had run out”. It was not told before, and no appologizes nor was it taken noticed in the bill. And this wasn’t the first time.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 30.08.2015
Note 2

Olimme tänään mieheni kanssa syömässä Mannerheimintiellä ja tilasimme samosan. Se oli todella huono eltaantunut ja vanhentunut ateria. Se haju ja maku vieläkin tuntuu. Tarjoilija ei ymmärtänyt suomea ja kokki ei tullut auttamaan valituksen yhteydessä. Ketään ei pyytänyt anteeksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 07.07.2015
Note 5

Aiemmin kyseessä oli eittämättä yksi Stadin parhaista intialaisista, mutta viime aikoina taso on romahtanut. Ravintolan kokin tai omistajan mersu seisoo useimpina iltoina ravintolan edustalla takaluukku auki ja täynnä tukusta tuotuja ruokia tai meijerituotteita. Viime kesänä esim laatikollinen kermaa ja erinäinen joukko kasviksia muhi siinä Manskun liikenteessä nelisen tuntia. Kun raaka-aineiden käsittely ja säilytys on tuota tasoa, niin eipä tee mieli enää käydä sielllä syömässä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 21.06.2015
Note 1

Aivan uskomattoman maukasta intialaista ruokaa. Erityisesti pidän kasvisruokien tasoa korkeana. Ravintolan sisustus ja tunnelma on ihan ok, mutta taustamusiikki voisi olla hieman toisenlaista. Useimmat tarjoilijat ovat erittäin ystävällisiä. Paras hinta-laatu-suhde, johon olen toistaiseksi törmännyt.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 17.06.2015
Note -4

Maharaja on varmastai paras Intialainen Ravintola Helsingissa.

suositellaan Tikka Masala ja palak paneer

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 06.03.2015
Note -2


Standort

Mannerheimintie 21-23, 00250 Helsinki - Route
(09) 444 436
http://www.maharaja.fi/

Options