Küche geöffnet

Sushibar + Wine Korjaamo

Note 4.1 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Barrierefrei

Bewertungen (12)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Parhaat sushit, mikään muu ei meinaa enää kelpaa. Tähän Sushibariin pääsee helposti lenkillä sushihimon iskiessä myös ison koiran kanssa, jonka saa asetettua kätevästi pöydän alle ;)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 19.10.2017
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.01.2017
Note 0

Äitienpäivälounas. Sushibarista sai taas hyvää ruokaa, miinuksena sen saamisessa kesti vähän turhan pitkään. Muissakin pöydissä oli tyytymättömiä. Hinnoissa vähän leikkaamisen varaa. Aiemmat arvostelijat ovat kritisoineet palvelua, me saimme pelkästään hyvää ja ystävällistä palvelua. Kuitenkin kokemus putoaa tasolle "keskiverto" ruuan odottelun vuoksi. Muutamat salissa pörränneet pikkukärpäsetkään eivät herättäneet riemua.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.05.2015
Note 0

Aivan mielettömän hyvää sushia ! ! Suomen parasta sanoisin. Ja viini, jota tarjoilija ehdotti ruoan kanssa.. aah! Tulen varmasti uudestaan !

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 16.04.2015
Note 0

Tarjoilijalla ei ollut kiinnostusta palvella suomeksi, sanoi vain 'Is English all right? '. No hän puhui kylläkin amerikkaa. Tilauksen tekeminen viidelle hengelle kesti puoli tuntia ja ruokaa odoteltiin ainakin toinen mokoma. Tarjoilija totesi vain, että viekää itse tarvittavat kattaukset pöytään, mutta ei mitenkään opastanut, mitä mistäkin piti ottaa. Seurueessa oli vieraita Britanniasta, ja he hämmästelivät tarjoilijan palveluhaluttomuutta. Minua hävetti. Ruoka oli sinänsä hyvän makuista, mutta onneton palvelukokemus pitää minut vastaisuudessa kaukana tästä paikasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 15.07.2014
Note 3

Ruoka oli hyvää, mutta palvelu täysin ala-arvoista. Henkilökuntaa ärsytti selkeästi iso ryhmämme ja pelkkä pöydän varaaminen tuntui olevan jo haasteellista, puhumattakaan laskun maksamisesta..

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 03.07.2014
Note 0

Kallis, mutta ruoka on aina ollut älyttömän hyvää. Tulee kyllä käytyä jatkossakin :) Viinilistalla hyviä viinejä, ja plussaa erikoisesta miljööstä!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.05.2014
Note 0

Olimme neljän hengen seurueella illallisella lauantai-iltana parhaimpaan aikaan. Ravintolassa oli meidän saapuessamme vain kaksi muuta seuruetta lopettelemassa illallistaan. Viereisessä tilassa oli käynnissä erittäin kovaääninen soundcheck. Henkilökunta kyllä pahoitteli metelistä, mutta se häiritsi kaikkea normaalia keskustelua. Samaa aikaa ravintolan puolella soi myös oma musiikki kaiuttimista, joka kuului kun musiikki viereisessä tilassa hiljeni.

Tilaukset otettiin nopeasti ja viini tuotiin pöytään pian. Myöskin sushit saapuivat kohtuullisen ajan kuluessa.
Tarjoilija ei täyttänyt viinilaseja kertaakaan koko illallisen aikana. Soijaa oli vain yksi purkki, mikä oli isolle määrälle sushia ja neljälle henkilölle selkeästi liian vähän. Jouduimme hakemaan soijaa muista pöydistä. Tarjoilija tuli kysymään vasta noin 10-15 minuuttia ruuan saapumisen jälkeen, onko kaikki hyvin muttei siltikään täyttänyt tyhjiä viinilaseja... Olimme ainut seurue ravintolassa, joten olisi voinut kuvitella huomattavasti parempaa palvelua.

En välttämättä mene Korjaamon sushibaariin enään kertaakaan, vaikka sinällään ruoka oli maistuvaa ja tarjoilijan avustuksella valittu viini oli täydellinen valinta. Jopa "ketjun" muut ravintolat lyö tämän 6-0. Helsingissä on myös monia huomattavasti parempia sushiravintoloita, joissa palvelu pelaa oikealla tasolla. Hinnassa tosin harva päihittää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 21.12.2013
Note 0

Testattiin kaverin kanssa grouponin tarjoussetti, joten hinta ei ainakaan päätä huimannut. Alkuun oli ihan kelpo misokeitto ja päälle 10 palaa sushia, joissa ei mitään valitettavaa. Lisäksi vihreää teetä. Palvelu ystävällistä ja kokemus ylipäänsä ihan mukiinmenevä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 07.11.2013
Note 0

Meillä oli groupon-diili, johon kuului miso-keitot, 10 palan sushi-lajitelmat sekä vihreät teet. Misot saapuivat nopeasti, mutta susheja joduimme odottelemaan varmaan lähemmäs tunnin. Meidän jälkeemme ravintolaan saapui useampi pöytäseurue, jotka saivat ruokansa ennen meitä (vaikka olimme siis tilanneet jo ennen heidän saapumistaan). Tarjoilija pahoitteli kyllä asiaa. Itse sushi oli mautonta, ja merilevä sitkeää. En aio toista kertaa eksyä kyseiseen paikkaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.11.2013
Note 1

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Töölönkatu 51 a-b, 00250 Helsinki - Route
0106668455
http://www.sushibar.fi

Options