vulle

146 Bewertungen

Joskus haluan gourmet-illallisen pitkän kaavan mukaan, joskus pikaintialaista... Fiiliksestä riippuen.

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)
Qualitäts-Kritiker: Die meisten + Kennzeichnungen erhalten

Blog link

Bewertungen (140)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Ravintola Kolo

Onnistuin ystävän kanssa saada helmikuiselle maanantai-illalle pöydän vielä samana päivänä - kävi todellakin hyvä tuuri!

Olin kuullut paljon hyvää ravintolasta, ja kovat odotukset lunastettiin täysmääräisesti. Erinomainen kolmen ruokalajin ateria, hyvä viinivalikoima, mukava intiimi miljöö ja pisteenä i:n päällä todella ammatitaitoinen ja ystävällinen palvelu. Ravintolan omistaja piti meistä erittäin hyvää huolta, ja ranskalainen pontikka oli kyllä hyvin kiinnostava uusi tuttavuus!

Tänne palaan mielelläni ja suosittelen ystävilleni.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 29.03.2012
Note 2

Restaurant: FishMarket

Miellyttävä kesäinen lauantai-illallinen Fishmarketissa. Ruoka oli tällä kertaa erinomaista, muikunmätiannos oli hyvin maittava, kuten myös seuralaisten eri valinnat. "Blue cod" pääruokaksi maistui myös erittäin hyvältä, ainoastaan raparperijälkiruoka oli pieni pettymys.

Ravintolan sisustus on miellyttävä ja tunnelma rauhallinen. Palvelu oli valitettavasti kuitenkin hieman epätasaista eri tarjoilijoiden välillä, tuntui että paikoitellen meidät unohdettiin. Suuret kiitokset kuitenkin tarjoilijalle nimeltä Pinja - hän piti meistä erinomaista huolta. Juuri hänenlaisia ammattilaisia tarvittaisiin lisää!

Summa summarum, Fishmarketin ruoka on erinomaista, tunnelma mukava ja parhaimmillaan palvelu oikein hyvä. Tänne palaan jälleen mielelläni.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 55€ Hinzugefügt: 13.06.2011
Note 1

Särkänlinnan miljöö pelastaa paljon.

Mukava ilta työtovereiden kanssa Särkänlinnassa. Alkuruokana alkupalalankku, pääruokana poronfilettä ja -potkaa, jälkiruokana raparperiparfait mansikoilla ja vaniljaa. Ruoka oli perushyvää mutta ei mikään kulinaarinen elämys.

Palvelu oli ystävällistä, ja miljöö todellakin nostaa kokemuksen korkeammalle tasolle. Kauniina kesäiltana ei Helsingistä löydy montaakaan hienompaa paikkaa ravintolalle. Hintataso on kuitenkin hyvin korkea joten ei tänne omalla rahalla tule palattua useinkaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 67€ Hinzugefügt: 02.09.2011
Note 1

Yllättävänkin hyvä lauantailounas F8 Temassa. Itse pöydän löydettyämme kesti hetken ennen kuin saimme palvelua, mutta pian pääsimme tilaamaan ruokaa.

Valitsimme molemmat Menu Nordicin jossa alkuruokana ok toast skagen, pääruokana erinomaista nieriää maukkaan yrttirisoton kera, ja jälkiruokana maistuva juustokakku marjojen kera. Ruoka yllätti positiivisesti!

Palvelu oli ystävällistä vaikka hienoista säätämistä oli havaittavissa kun pääruoan ruokailuvälineet unohtuivat yms. MIljöö oli mukavan valoisa korkeassa tilassa. Ravintola myös positiivisesti lapsiystävällinen.

Palaan mielelläni ravintolaan uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 36€ Hinzugefügt: 30.04.2012
Note 0

Restaurant: Gaijin

Gaijin on yksi Helsingin lempiravintoloistani, mutta tällä kertaa lounas oli lievä pettymys. Päivän dim sumit olivat mitäänsanomattomia, pääruokana tarjottu Korean hot pot oli hyvä mutta ei sen enempää. Jälkiruokana tarjottu mandarin cheese cake oli kuitenkin oikein maukasta.

Ruoka on tavallisesti antanut Gaijinille paljon anteeksi, mutta silloin kun ruoka ei yllätä niin ravintolatilan ongelmat tulevat esiin. Pöydät ovat liian lähellä toisiaan ja äänenvoimakkuus on hyvinkin korkea.

Palaan kyllä Gaijiniin, mutta nyt tuntuu siltä että tähti hieman hiipumassa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 29€ Hinzugefügt: 23.04.2012
Note 1

Restaurant: Gaijin

Erinomainen lounas Gaijinissa! Halusin kokeilla Gaijinin lounasta tyytyväisenä illallistajana, ja kyllä kannatti!

Alkuruokana söin todella maukkaan "korealaisen hampurilaisen" ja pääruoaksi kimchi pot jossa ylikypsää possunposkea ja kimchimajoneesia. Ruoka oli jälleen todella maukasta!

Lounasaikaan Gaijinin illallisen haasteet, eli kiire päästä seuraavan kattauksen alta pois, sekä liiallinen ahtaus, eivät olleet ajankohtaisia. Todella hyvä lounas siis - pian tänne takaisin!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 24€ Hinzugefügt: 09.11.2011
Note 1

Restaurant: Kuurna

Erinomainen illallinen Kuurnassa ystävien kanssa. Ravintola on pieni ja intiimi, pieneen tilaan on mahdutettu paljon pöytiä joten salaisuuksia ei kannata paljastaa sillä naapuripöydän keskustelut kuuluvat helposti omaan pöytään.

Oma illallinen oli hyvin lihapainotteinen, alkuruoaksi maukas tartarpihvi, pääruoaksi erinomainen medium rare pippuripihvi (aivan kuten samojen omistajien Atelje Finnessä). Jälkiruokakin oli maistuva, mutta jo unohtunut - ei siitä siis enempää.

Oikein mukava ravintola - tänne pian uudestaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 23.04.2012
Note 1

Restaurant: Pueblo Bar y Taqueria

Erinomainen ateria!

Ystävien kanssa vietettiin iltaa Pueblossa ruoan ja juoman merkeissä. Sisustus on karun toimiva, mutta ruoka oli aivan erinomaista! Neljä valinnanvaraista tacoa maksoi 10,90, uskomattoman hyvä hinta/laatu-suhde. Ja keittiöstä tuli vielä viides taco kaupan päälle! Ruokalista oli suppea, tacojen lisäksi tarjolla oli vain cevicheä.

Palvelu oli erittäin ystävällistä ja talon drinkit maukkaita. Mexican Mulea haluan toistekin! Myös bourbon- ja tequila-valikoimat olivat mukavan laajoja.

Summa summarum, rentoon iltaan todella toimiva paikka - tänne uudestaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 02.09.2011
Note 8

Restaurant: Nuevo

Pikkujoulutungoksesta huolimatta erinomainen ilta! Olimme isommalla seurueella viettämässä pikkujoulua Nuevossa ja kokemus oli oikein hyvä.

Alkuruokana tarjottavat pienet leivät serranokinkulla yms olivat ok, ei sen enempää, mutta ulkofile ja suklaatriloigia molemmat olivat oikein maittavia.

Palvelu oli sekä ystävällistä että tehokasta, ja varsinkin tehokkuus on liian harvinaista pikkujouluaikana. Miljöö oli myös mukava. Kaikenkaikkiaan erinomainen ilta, tänne uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 18.12.2011
Note 0

Todella erinomainen illallinen Kitchen G18:ssa! Joulukuisena keskiviikkoiltana vein asiakkaita illalliselle, meitä yhteensä 10 henkilöä. Valitettavasti (ravintolalle) olimme koko illan ainoa seurue ravintolassa, paikka on valitettavasti yhä suurelle yleisölle tuntematon.

Alkuruoaksi nautin erinomaisen alkupalalankun jossa monia erilaisia pieniä annoksia. Pääruoaksi maukas juuri oikein valmistettu medium rare entrecote, ja jälkiruoksi omenapiiras. Ruoka oli todella hyvää ja viinilista houkuttelevasti hinnoiteltu. Harvoin esimerkiksi Moet-pullon saa hintaan 60 euroa!

MIljöö on miellyttävän skandinaavinen ja huonekorkeus tuo hyvin tilaa. Palvelu on erittäin ystävällistä ja osaavaa. Tänne palaan todella mielelläni ja toivon myös että muutkin löytävät tämän ravintolahelmen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 49€ Hinzugefügt: 12.12.2011
Note 1


Bilder


Followers