Closed

Ravintola Alia

Rating 5 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (85)

.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 19.02.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Soitimme ravintolaan lauantai-aamuna ja kysyimme tarvitsemmeko pöytävarausta iltapäpäiväksi (Alian nettisivuilla mainostetaan kolmen ruokalajin lauantaimenua 30€). Meille sanottiin, ettei pöytävarausta tarvita ja tervetuloa. Ajoimme paikalle ja vastassa meitä oli todella töykeä tarjoilija, joka aluksi kysyi että oletteko te ne jotka soittivat ja että "välillä lauantaisin tänne eksyy joku" ja että heillä ei käy kuin käteinen ja että "anniskelulupia ei muuten ole". tätä ei voitu sanoa puhelimessa (emme tietenkään olleet varanneet käteistä mukaan) ja muutenkin tyyli oli todella töykeä. suuri miinus, huonoa bisnestä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 18.04.2015
Rating: 0

Korkea laatu pudonnut pois mutta hinta jäänyt. Ei lainkaan tunnelmaa, jossa tahtoisi viettää aikaa. Kylmällä palvelulla ja ruoalla saa tehokkaasti asiakkaat häädettyä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 63€ Added: 23.02.2015
Rating: 0

7 hengen seurue sunnuntai-brunssilla 12. 10.2014. Ruoka hyvää, varsinkin kalapöytä. Pääruoka, ilmeisesti nyhtöankka muodikkaasti sekä ahvenpatee? maukkaita, parin suupalan annoksia. Jälkiruoat herkullisia. Palvelu todella kömpelöä: sai vaikutelman, että vastaava henkilö ei tuntenut ravintolaa eikä sen systeemeitä. Näimme yhden tarjoilijaparan kulkevan täysien pöytien väliä. Likaiset astiat, joita seisovassa pöydässä kertyy paljon, jäivät pöytiin röykkiöiksi, jotka korjattiin pois vasta pyydettäessä. Ruokailuvälineitä oli vain kahdet kaikkia lautasia varten, lisää piti pyytää. Juomatilaukset otettiin vastaan vasta pyydettäessä. Todella outoa, jos kuitenkin tarjotaan seisovasta pöydästä. Luin jostain, että Alia pyrkii Mikkelin Tertin kartanon kanssa samantyyppiseen ideaan. Kesällä Tertissä ruokailleena sanon, että Tertti on huikeasti parempi samassa hintaluokassa. En moiti henkilökuntaa, vaan tuli tunne, että työt oli huonosti organisoitu. Tämä on rakentava arvostelu, jos ravintolan johto ottaa opikseen.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 40€ Added: 14.10.2014
Rating: 0

Kesäiltana tilasimme terassilistalta Ceasar-salaatin ja maalaissalaatin. Ceasar-salaatti ei maistunut ollenkaan, kastikkeelta puuttui sitruunamehu, anjovis ja Worcester-kastike. Maalaissalaatinkaan maku ei kovin raikas. Tuotiin ensin erinimaista baguette-leipää. Kun tilasimme lisää, tuotiin jotain muuta vanhaa leipää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 24.07.2014
Rating: 0

Erinomainen palvelu ja hyvää, tuoretta ruokaa vehreässä, kiireettömässä tunnelmassa. Mainio kokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 11.07.2014 View previous reviews (2)
Rating: 0

Brunssi hyvässä seurassa aurinkoisella terassilla. Ruoka taas niin maukasta ja palvelu erinomaista, kiitos!

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 39€ Added: 06.07.2014
Rating: 1

Söimme lauantai-lounasta, burgerin ja juustosalaatin, molemmat ruuat olivat aivan erinomaisia ja suussasulavia. Leipää saimme korillisen, oli tummaa saaristolaisleivän tyylistä, vaaleaa leipää ja sileää ns. näkkäriä. Itse tehtyjä. Todella maukkaita. Palvelu oli todella hyvää, asiantuntevaa ja ystävällistä. Aurinkokin porotti täydeltä taivaalta, joten kokemus oli erittäin onnistunut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 05.07.2014
Rating: 0

Väsynyt palvelu ja ruoka vesittivät ravintolakokemuksen. Leipää tuotiin pöytään puolikas per henkilö. Sama minimalistinen linja koski perunoita, joita niin ikään oli varattu yksi per ruokailija, eikä lisää saanut edes erikseen tilaamalla. Pidimme myös erikoisena sitä, että annosten ja ainesosien määrä lautasella vaihteli merkittävästi. Ammattitaidoton ja intohimoton tunnelma puski kaikesta läpi. Harmi!

Kasvisruoat olivat ilmeisesti pykälän parempia kuin kala-annokset. Puitteet olivat mukavan kesäiset ja sopivat isommallekin porukalle. Muuta kiitosta ei kuitenkaan äkkiseltään irtoa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.06.2014
Rating: 1

Äitienpäivän brunssi. Pääruokana ollut kala mauton ja lisukkeena ollut tomaatti vinegrette liian etikkainen. Palvelu hätäistä kun paikka täynnä. Alkupalapöytä ja jälkiruoka ok. Hintaan nähden olisi odottanut paljon enemmän. Olen kuitenkin syönyt halvemmalla ja paljon parempaa. Varmaan voi joskus poiketa kahvilla, kaunis sijainti ja viihtyisät tilat, mutta toiste en maksa koko menusta.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 51€ Added: 11.05.2014
Rating: 0


Location

Mustikkamaankuja 1, 00570 Helsinki - Route
+358 9 66 00 66
http://www.alia.fi