Sorbus

16 reviews

Hyvät käytöstavat riittää (tervehditään tullessa ja lähtiessä - ei tapahdu usein) ja ruoan tulee olla intohimolla tehty (ei ole toistaiseksi tullut vastaan Suomessa)

Badges

Blog link

Reviews (14)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Gurans nepalilainen ravintola

Ihan ok. Tarjoilija ei ilmeisesti ymmärtänyt suomen kieltä. Salaatti piti ite hakea kaukalosta, vaikka tarjoilijoilla ei ollut tekemistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 15.12.2012
Rating: -1

Restaurant: Ravintola AlppiTori european, mediterranean

Minulla kasvispasta, seuralaisella siskonmakkarakeitto. Molemmat oli "ihan hyviä".
Keitto oli niin hyvää kuin siskonmakkarakeitto voi olla, mutta toisaalta pidän siitä aina. Kasvispastani oli suurikokoinen, mutta kaikki meni vaikka mielestäni aurinkokuivattu tomaatti oli aika dominoiva.
Letut muistuttivat maultaan enemmän pannukakkua kuin totuttua lettua, mutta nekin ihan ok ja kaikki meni. Nämä siis sivuhuomautuksia vaan. Palvelu oli erinomaista ja sisustus rento. Tätä paikkaa täytyy kokeilla uudelleen. Kuten asiakkaiden kuvista näkee, ruoka on antaumuksella tehty ja olen varma, että tällä asenteella tulee hyvää jälkeä. Menen varmasti uudelleen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 14.04.2013
Rating: 0

Restaurant: Cafe Vanha

Talon oma olut oli hyvää, mutta tavallisessa Karjalassa outo sivumaku. Olutta takaisin viedessä vastaus oli tuttu "Ei ole muutkaan takaisin tuoneet". Tarjoilija ei suostunut maistamaan, mutta oli silti varma, että minä olen väärässä, koska olin siihen mennessä ainoa joka on hänelle palauttanut oluen. Pettämätön logiikka. Missä näitä koulutetaan?

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.04.2013
Rating: 0

Restaurant: Ristorante Monte Etna

Viime kerrasta on aikaa, mutta täytyy varoittaa hieman muita: Katsokaa, että juomat veloitetaan oikein. En sano, että olisi tahallaan tehty väärin, mutta tismalleen sama episodi tapahtunut kaksi kertaa ulkomailla italialaisessa ravintolassa eli laskutetaan väärin ja sitten tuodaan uusi lasku jossa on toinen, uusi virhe. Ruoka on silti parasta, aitoa italialaista. Lieneekö ainoa kunnon pasta Helsingissä(?)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 15.12.2012
Rating: -3

Restaurant: Kannas finnish

Huomautin ruoasta ja vastauksena oli olankohautus. Baarimikkoa ei kiinnostanut. Sanoi, ettei muutkaan ole valittanut.. Huh, tämä se vasta oli pohjanoteeraus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 15.12.2012
Rating: -4

Restaurant: Flying Dutch

Käyty 2 vuotta sitten. Rento paikka ja miljöö
Aterioimme laivaravintolan edustalla lohta ja se oli todella hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 25.02.2013
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Muru bistro

Ruoka oli ok, mutta ei mitenkään mieleenpainuvaa. Ihan ok suomalaiseksi ravintolaksi. Hieman turhaan hehkutetaan...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 15.12.2012
Rating: 0

Restaurant: Taikalamppu

Kiva tunnelma, persoonallinen, edullinen. Otin kahvin ja herkullista itsetehtyä, tuoretta kääretorttua. Täällä ei kannata odottaa samaa valikoimaa kuin keskustan peruskuppiloissa. Täällä saa mitä sattuu olemaan tarjolla. Kortillakaan ei muistaakseni voi maksaa. Vaihtoehtoina on yleensä pari suolaista ja pari makeaa vaihtoehtoa esim sienipiirakkaa ja omenapiirakkaa ja ne ovat tuoreita. Nirsompaa kaveria en veisi tänne. Kaikesta huolimatta, ehdoton suosikkini jos olen viikonloppukävelyllä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 20.12.2012
Rating: 1

Restaurant: Cafe II-linja 23

Söin lohikeittoa,tuoretta tummaa leipää ja voita terassille tarjoiltuna. Paikka on edullinen kaljanimailupaikka, missä aurinko paistaa ja olut on halpaa. Järjestyshäiriöitä ei ole, koska omistaja pitää siitä huolen. Terassilla on leppoisa tunnelma kesäisin. Ei monessa hienommassakaan baarissa ole pöytiintarjoilua vaan pakotetaan ramppaamaan tiskillä, esim Elitessä. Näin se kuuluu tehdä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 20.12.2012
Rating: 0

Restaurant: Da Vinci

Pizzat italialaistyylisiä, siitä plussaa. Viini lämmintä. Ei tunnu paikalta, missä henkilökunta viihtyisi ja se ehkä näkyy. Jostain syystä ei huvita enää mennä vaikka pizza oli ihan hyvää. Korkea hinta olisi perusteltu, palvelu olisi myös italialaista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 15.12.2012
Rating: -1


Followers