lkieksi

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Yyterin Kylpylähotelli hotel restaurant

Kylpylähotellin ravintolalle jätetyn teilaavan arvostelun vuoksi suhtauduimme paikkaan varauksella, mutta ainakin à la carte -puolella palvelu ja ruuan taso yllättivät positiivisesti. Söimme pippuripihvin ja lankkupihvin. Lisukkeet ja pihvit maukkaita ja pihvien rakenne hyvä, kypsyysaste oli kuitenkin lipsahtanut molemmissa yli toivotun mediumin. Jälkiruoka (suklaafondant) hyvä ja houkuttelevan näköinen. Palvelu hyvää ja hyväntuulista pöytävarauksesta lähtien aina laskun maksuun ja ravintolasta lähtöön saakka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 34€ Added: 22.07.2012
Rating: 0

Restaurant: Dong Bei Hu - China Tiger chinese

Elokuvaillan jatkoksi käväisimme kaksistaan syömässä. Parhaaseen illallisaikaan heittämällä pöytään, ruoka tuli nopeasti ja palvelu oli ystävällistä. Annoskoko juuri siinä "ei meinaa jaksaa" rajamailla, ja maku loistava. Kävimme toista kertaa, ja ensimmäisellä kokemus oli aivan yhtä vakuuttava. Ehdottomasti vakkariainesta

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 15.10.2011
Rating: 2

Restaurant: Ravintola Korson Aada

Söimme perinteiset pippuripihvit aperitiivien kera. Ällistyttävästi ravintola oli tyhjillään. Kärsivällinen, mukava ja aito palvelu. Henkilökunta halusi varmistaa, että ruuat ja juomat olivat sitä mitä toivottiin (toki tyhjä sali varmasti edesauttoi saamamme palvelun tasoa). Pihvi maukas ja kypsyysaste juuri pyydetynlainen, lisukkeet odotettua monipuolosemmat. Esillepano ja sisustus hillityn tyylikäs.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 20.08.2011
Rating: 0


Images


Followers