Opens at 10:30

Ravintola Sagarmatha

nepalese
Rating 4.1 / 5

Welcome to Restaurant Sagarmatha for a unique experience, capturing an amazing cultural splendor and culinary riches of preserved civilization Nepal, situated in the centre of Tikkurila in Vantaa.

Under the supervision of Executive Chefs, Restaurant Sagarmatha offers a delicious Nepalese menu carefully chosen to reflect the delicate style and flavors of Himalayas. We take bookings for parties, celebrations family festive and business dining’s. You definitely enjoy our stylish and value added dining which still reflects a pure Nepalese culture and full of Himalayan flavors and healthily rich menu in perfectly peace and enjoyable dining environment.


Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (113)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruoka hyvää, palvelu ei niinkään. Ja sekin lakkasi siihen että saimme annokset eteemme. Kantisten pöydässä vierailtiin turhaankin. Medium hot = suomalaiselle (extra?) hot. Jälkkäri jäi ottamatta, kun en ensikertalaisena ollut varma siitä, kuuluuko se hintaan eikä sitä kukaan varsinaisesti kehoittanut ottamaankaan. Maksu kassalle, pöydästä oli turha koittaa elehtiä kellekään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 27.04.2017
Rating: 0

Laatu on hyvää ja tasavahvaa, suht' samalla tasolla Helsingin keskustan nepalilaisten kanssa. Hinnat vastaavat myös keskustan tasoa, mikä on pieni miinus. Palvelu ok.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 01.06.2016
Rating: 0

Laatu ei ole pettänyt kertaakaan, vaikka käyty useasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 05.02.2016
Rating: -2

Muutaman kerran käyneenä voin todeta, että ruoka on todella hyvää. Vähän ehkä hintavaa, mutta ei ikinä ole jäänyt paha mieli kun ruoka on kuitenkin maistunut hyvin. Lounaalla en ole käynyt, mutta listalta ueampaa annosta on tullut testattua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 30.11.2015
Rating: 0

Ihan ensimmäistä kertaa Tikkurilassa. Ruoka oikein hyvää, kuumaa ja niin sopivan mediumi tulista. Naanleipä kuumaa ja maistuvaa. Erittäin hyvää minttukastikettä ja jälkiruoaksi maistuvat nepalilainen tee ja kahvi. Paikka sopivan pieni ja kodikkaan "nuhruinen".

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 06.10.2015
Rating: -1

Olen käynyt useasti lounaalla. Henkilökunta on erittäin mukavaa ja ruoka aina hyvää. Paras lounas Tikkurilassa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 25.08.2015
Rating: -1

Ruoka ok. Ravintola laadukas ja hyvät sisätilat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 09.08.2015
Rating: 0

Huippuhyvät ruoat, tulisuuttakin saa pyynnöstä lisää. Palvelu on keskivertoa, mutta ystävällistä. Annetaan ruokarauha syöjille, mutta palvelua saa nopeasti jos jotain tarvitsee.
Useassa Nepalilaisessa ravintolassa käyneenä, tämä on minun ehdoton suosikkini.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 15.04.2015
Rating: 0

Ruoka oli herkullista ja jokainen ruokalaji maistui erilaiselta. Hyvä! Joskus kun tuntuu että nepalilaisissa on käytetty samaa kastikepohjaa useampaan ruokalajiin.

Palvelu oli hieman hidasta ja sääli ettei täälläkään annoksiin kuulunut linssi-/papulisuketta

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.04.2015
Rating: 0

Himalajan juuret.
Vähän nuhjuisempi nepalilainen, yleismeininki on aavistuksen pubimainen. Pitkään on pitänyt käydä, kun niin moni on kehunut. Nyt sekin päivä koitti. Parivaljakkomme nappaa kahden pääruuan mixin, kanaa, kalaa ja kasvista all together.

Palvelu on alkuun aavistuksen etäistä ja jopa kolkkoa, laskua maksaessa taas mennään huumorilla ja valmisvitseillä, pienellä ylenkatsovalla asenteella.

Salaattipöytä on normihommaa, kanakeittoakin olisi lounaan mukana tarjolla. Jätetään se nyt väliin. Ja hyvä niin. Annokset ovat perinteisen kokoiset, iso lounas.

Kalanmaku on kadonnut soosiin. Soosi on melko monipuolisesti maustettu, muttei millään tasolla säväytä. Kana on kuulemma pettymys, soosissa on tulisuutta, muttei juuri sielua. Kasvispallerot ovat täysin mauttomat, tomaattikerma selkeä pettymys. Samoin tarjoilulämpötila. Naan keskiverto. Raita inhottavan tahmea. Papu-daali ei toimi lainkaan. Luvattu minttu-chutney loistaa poissaolollaan.

Olemme juuri käyneet läpi yhden heikoimmista nepalilaislounaskokemuksistamme. Kumppani ilmoitti pitävänsä pitkän tauon koko ruokakulttuurista tämän jälkeen.

Mangolassi (yhden lasin rajoitus, naurettavaa prkl) on lounassetin ylivertaisesti paras osuus. Never again.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 13.03.2015
Rating: 1


Location

Peltolantie 2, 01300 Vantaa - Route
09-8733109
http://www.sagarmatha.fi/

Options