Lounas käynnissä

Ravintola Tilicho Helsinki Kontula

Arvosana 4 / 5

Ravintola Tilicho on aito nepalilainen ravintola, jonka löytää osoitteesta Keinulaudankuja 4, 00940 Helsinki. Me olemme koonneet ruokalistamme perinteisistä ja herkullisista nepalilaisista ruokalajeista. Sen lisäksi tarjoamme myös valikoiman suosittuja eteläaasialaisia annoksia mukaan lukien curry-, tikka-, kofta ja tandoori-annoksia sekä naan-leipää. Useista annoksistamme on tarjolla myös kasvisvaihtoehto. Tulkaa maistamaan, kokemaan ja nauttimaan ainutlaatuisesta nepalilaisesta vieraanvaraisuudesta!


Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tilasimme kana- ja kasvisannoksen. Molemmat maukkaita, mutta aavistuksen rasvaisia. Kasvisannoksen perunassa jännä sivumaku, lienee ollut vähän vanhan puolella. Naanleipä hyvää, raitakastike ok, mutta vetistä. Summa summarum - keskitasoa vain aavistuksen parempaa nepalilaista. Hinnat kuitenkin mielestäni pikkaisen liian korkeat..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 30.05.2017
Arvosana: 0

Maaginen lounaspaikka ja alacarte iltaisin. Noussut viimeaikoina Kontulan parhaaksi ruokapaikaksi. Kaikki pelaa. Sijaitsee metriksen keskimmäisen ulostulon vastapäätä, eli kauempaakin kannattaa tulla!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.04.2017
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 14.09.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Keinulaudankuja 4, 00940 Helsinki - Reitti
0505655656
http://www.ravintolatilicho.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita