PerhePajunen

2 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Sea Horse suomalaista

Perhe Pajunen aloitti Top50 (yleisarvosanan mukaan) listan läpikäynnin Sea Horsesta. Aika oli pysähtynyt ja ympäristö aavistuksen verran ruokalamainen.
Poika Pajunen (Sr) piti Wieninleikettään yhtenä parhaista. Sekä annoskoko, että maku oli kohdallaan. Miniä Pajunen söi Aurajuustobroileria, joka sekin kirvoitti kehut sekä maun että annoskoon suhteen.
Poika Pajunen (Jr) taasen piti pariloitua lohtaan keskikertaisena ja vähän liian rapsakkana. Vähähiilarista ruokavalioa noudattava Poika (Jr) sai pottujen sijaan lautasensa viereen vihersalaatin josta pisteet ravintolalle.
Äiti Pajunen söi historiallisen paistetut silakat. Annoskoko oli hyvä eikä voita oltu säästelty. Annos voisi kyllä vaatia päivitystä esim lisukkeiden osalta, jolloin se nostaisi profiliaan vanhanaikaisesta traditionaaliseen.
Portsarin ja narikan funktio jäi vähän avoimeksi - tavallaan kiva juttu, mutta fiilis lässähti kun huomasimme sen olevan maksullisen. Mukavampaa olisi, että narikan hinta (2€/hlö) olisi suoraan laitettu annosten hintaan eikä ropoja tarvisi lähtiessä kaivella....varsinkaan kun niitä ei nykyään juurikaan kanna mukana. Toki, tarjoilija oli valmis laittamaan narikan hinnan myös laskulle pyydettäessä. Ei paha, sanoo Perhe Pajunen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 02.02.2014
Arvosana: -5

Ravintola: Ravintola Sagarmatha nepalilaista, intialaista

Vaatimattoman näköinen julkisivu hämää. Tämä nepalilainen tarjoaa loistavaa ruokaa, myös noudettuna. Naan on vertaansa vailla ja Tikka Masala on loistavan mausteista. Hot on oikeasti Hot tässä paikassa. Myös lounas on kuulemma erittäin hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 23.01.2014
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit