Lounas käynnissä

Ravintola Sagarmatha

nepalilaista, intialaista
Arvosana 4.1 / 5

Olemme perinteinen Nepalilainen ravintola joka perustettiin vuonna 2009 Vantaan Tikkurilaan. Pyrimme tarjoamaan lukuisia makuelämyksiä ja monipuolista palvelua asiakkaillemme Nepalin rikkaasta ruokakultturista ammentaen. Olemme myös tutkineet ja paneutuneet Nepalilaisen ruoanvalmistuksen perinteisiin ja sitä kautta löytäneet tietoa eri yrttien ja mausteiden käytöstä sekä maustettaessa että ruoan terveysvaikutteita edistettäessä. Tavoitteenamme on jakaa tätä osaamista asiakkaillemme annoksissamme ja kehittää itseämme jatkuvasti. Raaka-aineet ovat avainasemassa tässä tavoitteessa, ja niiden laadusta emme tingi. Uskomme vilpittömästi olevamme Suomen paras Nepalilainen ravintola, ja kasvava suosiomme antaa osviittaa tästä.

Pyrimme kehittymään Suomen parhaaksi etniseksi ravintolaksi jossa asiakas voi kokea aidon ja alkuperäisen nepalilaisen ruokakokemuksen. Haluamme että ateriointinne meillä on innoittava ja maittava ja toivotamme teidät sydämellisesti tervetulleiksi ravintolaamme!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (113)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka hyvää, palvelu ei niinkään. Ja sekin lakkasi siihen että saimme annokset eteemme. Kantisten pöydässä vierailtiin turhaankin. Medium hot = suomalaiselle (extra?) hot. Jälkkäri jäi ottamatta, kun en ensikertalaisena ollut varma siitä, kuuluuko se hintaan eikä sitä kukaan varsinaisesti kehoittanut ottamaankaan. Maksu kassalle, pöydästä oli turha koittaa elehtiä kellekään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 27.04.2017
Arvosana: 0

Laatu on hyvää ja tasavahvaa, suht' samalla tasolla Helsingin keskustan nepalilaisten kanssa. Hinnat vastaavat myös keskustan tasoa, mikä on pieni miinus. Palvelu ok.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 01.06.2016
Arvosana: 0

Laatu ei ole pettänyt kertaakaan, vaikka käyty useasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 05.02.2016
Arvosana: -2

Muutaman kerran käyneenä voin todeta, että ruoka on todella hyvää. Vähän ehkä hintavaa, mutta ei ikinä ole jäänyt paha mieli kun ruoka on kuitenkin maistunut hyvin. Lounaalla en ole käynyt, mutta listalta ueampaa annosta on tullut testattua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 30.11.2015
Arvosana: 0

Ihan ensimmäistä kertaa Tikkurilassa. Ruoka oikein hyvää, kuumaa ja niin sopivan mediumi tulista. Naanleipä kuumaa ja maistuvaa. Erittäin hyvää minttukastikettä ja jälkiruoaksi maistuvat nepalilainen tee ja kahvi. Paikka sopivan pieni ja kodikkaan "nuhruinen".

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 06.10.2015
Arvosana: -1

Olen käynyt useasti lounaalla. Henkilökunta on erittäin mukavaa ja ruoka aina hyvää. Paras lounas Tikkurilassa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 25.08.2015
Arvosana: -1

Ruoka ok. Ravintola laadukas ja hyvät sisätilat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 09.08.2015
Arvosana: 0

Huippuhyvät ruoat, tulisuuttakin saa pyynnöstä lisää. Palvelu on keskivertoa, mutta ystävällistä. Annetaan ruokarauha syöjille, mutta palvelua saa nopeasti jos jotain tarvitsee.
Useassa Nepalilaisessa ravintolassa käyneenä, tämä on minun ehdoton suosikkini.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 15.04.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli herkullista ja jokainen ruokalaji maistui erilaiselta. Hyvä! Joskus kun tuntuu että nepalilaisissa on käytetty samaa kastikepohjaa useampaan ruokalajiin.

Palvelu oli hieman hidasta ja sääli ettei täälläkään annoksiin kuulunut linssi-/papulisuketta

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.04.2015
Arvosana: 0

Himalajan juuret.
Vähän nuhjuisempi nepalilainen, yleismeininki on aavistuksen pubimainen. Pitkään on pitänyt käydä, kun niin moni on kehunut. Nyt sekin päivä koitti. Parivaljakkomme nappaa kahden pääruuan mixin, kanaa, kalaa ja kasvista all together.

Palvelu on alkuun aavistuksen etäistä ja jopa kolkkoa, laskua maksaessa taas mennään huumorilla ja valmisvitseillä, pienellä ylenkatsovalla asenteella.

Salaattipöytä on normihommaa, kanakeittoakin olisi lounaan mukana tarjolla. Jätetään se nyt väliin. Ja hyvä niin. Annokset ovat perinteisen kokoiset, iso lounas.

Kalanmaku on kadonnut soosiin. Soosi on melko monipuolisesti maustettu, muttei millään tasolla säväytä. Kana on kuulemma pettymys, soosissa on tulisuutta, muttei juuri sielua. Kasvispallerot ovat täysin mauttomat, tomaattikerma selkeä pettymys. Samoin tarjoilulämpötila. Naan keskiverto. Raita inhottavan tahmea. Papu-daali ei toimi lainkaan. Luvattu minttu-chutney loistaa poissaolollaan.

Olemme juuri käyneet läpi yhden heikoimmista nepalilaislounaskokemuksistamme. Kumppani ilmoitti pitävänsä pitkän tauon koko ruokakulttuurista tämän jälkeen.

Mangolassi (yhden lasin rajoitus, naurettavaa prkl) on lounassetin ylivertaisesti paras osuus. Never again.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 13.03.2015
Arvosana: 1


Sijainti

Peltolantie 2, 01300 Vantaa - Reitti
09-8733109
http://www.sagarmatha.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita