lkieksi

3 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Yyterin Kylpylähotelli hotelliravintola

Kylpylähotellin ravintolalle jätetyn teilaavan arvostelun vuoksi suhtauduimme paikkaan varauksella, mutta ainakin à la carte -puolella palvelu ja ruuan taso yllättivät positiivisesti. Söimme pippuripihvin ja lankkupihvin. Lisukkeet ja pihvit maukkaita ja pihvien rakenne hyvä, kypsyysaste oli kuitenkin lipsahtanut molemmissa yli toivotun mediumin. Jälkiruoka (suklaafondant) hyvä ja houkuttelevan näköinen. Palvelu hyvää ja hyväntuulista pöytävarauksesta lähtien aina laskun maksuun ja ravintolasta lähtöön saakka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 34€ Lisätty: 22.07.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Dong Bei Hu - China Tiger kiinalaista

Elokuvaillan jatkoksi käväisimme kaksistaan syömässä. Parhaaseen illallisaikaan heittämällä pöytään, ruoka tuli nopeasti ja palvelu oli ystävällistä. Annoskoko juuri siinä "ei meinaa jaksaa" rajamailla, ja maku loistava. Kävimme toista kertaa, ja ensimmäisellä kokemus oli aivan yhtä vakuuttava. Ehdottomasti vakkariainesta

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 15.10.2011
Arvosana: 2

Ravintola: Ravintola Korson Aada kotimainen ruokaravintola

Söimme perinteiset pippuripihvit aperitiivien kera. Ällistyttävästi ravintola oli tyhjillään. Kärsivällinen, mukava ja aito palvelu. Henkilökunta halusi varmistaa, että ruuat ja juomat olivat sitä mitä toivottiin (toki tyhjä sali varmasti edesauttoi saamamme palvelun tasoa). Pihvi maukas ja kypsyysaste juuri pyydetynlainen, lisukkeet odotettua monipuolosemmat. Esillepano ja sisustus hillityn tyylikäs.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 20.08.2011
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat