Suljettu

Ravintola Alia

eurooppalaista
Arvosana 5 / 5

Ravintola Alia tarjoaa BRUNSSIA lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11.00-15.00.

Nouda herkkuja saaristolaistyylisestä alkuruokapöydästämme.
Viikottain vaihtuva pääruoka tarjoillaan lautasannoksina pöytiin.
Jälkiruokana on runsas kakkupöytä.

Muina aikoina Alia toimii TILAUSRAVINTOLANA. Huvila Alia tarjoaa upeat puitteet häille, perhe- ja yritysjuhlille sekä kokouksiin tai vaikka pikkujouluihin.

Varaa pöytä tai pyydä tarjous: info@alia.fi
09-660066 tai 050 4319999.

Tervetuloa Mustikkamaalle!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (85)

.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 19.02.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Soitimme ravintolaan lauantai-aamuna ja kysyimme tarvitsemmeko pöytävarausta iltapäpäiväksi (Alian nettisivuilla mainostetaan kolmen ruokalajin lauantaimenua 30€). Meille sanottiin, ettei pöytävarausta tarvita ja tervetuloa. Ajoimme paikalle ja vastassa meitä oli todella töykeä tarjoilija, joka aluksi kysyi että oletteko te ne jotka soittivat ja että "välillä lauantaisin tänne eksyy joku" ja että heillä ei käy kuin käteinen ja että "anniskelulupia ei muuten ole". tätä ei voitu sanoa puhelimessa (emme tietenkään olleet varanneet käteistä mukaan) ja muutenkin tyyli oli todella töykeä. suuri miinus, huonoa bisnestä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 18.04.2015
Arvosana: 0

Korkea laatu pudonnut pois mutta hinta jäänyt. Ei lainkaan tunnelmaa, jossa tahtoisi viettää aikaa. Kylmällä palvelulla ja ruoalla saa tehokkaasti asiakkaat häädettyä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 63€ Lisätty: 23.02.2015
Arvosana: 0

7 hengen seurue sunnuntai-brunssilla 12. 10.2014. Ruoka hyvää, varsinkin kalapöytä. Pääruoka, ilmeisesti nyhtöankka muodikkaasti sekä ahvenpatee? maukkaita, parin suupalan annoksia. Jälkiruoat herkullisia. Palvelu todella kömpelöä: sai vaikutelman, että vastaava henkilö ei tuntenut ravintolaa eikä sen systeemeitä. Näimme yhden tarjoilijaparan kulkevan täysien pöytien väliä. Likaiset astiat, joita seisovassa pöydässä kertyy paljon, jäivät pöytiin röykkiöiksi, jotka korjattiin pois vasta pyydettäessä. Ruokailuvälineitä oli vain kahdet kaikkia lautasia varten, lisää piti pyytää. Juomatilaukset otettiin vastaan vasta pyydettäessä. Todella outoa, jos kuitenkin tarjotaan seisovasta pöydästä. Luin jostain, että Alia pyrkii Mikkelin Tertin kartanon kanssa samantyyppiseen ideaan. Kesällä Tertissä ruokailleena sanon, että Tertti on huikeasti parempi samassa hintaluokassa. En moiti henkilökuntaa, vaan tuli tunne, että työt oli huonosti organisoitu. Tämä on rakentava arvostelu, jos ravintolan johto ottaa opikseen.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 40€ Lisätty: 14.10.2014
Arvosana: 0

Kesäiltana tilasimme terassilistalta Ceasar-salaatin ja maalaissalaatin. Ceasar-salaatti ei maistunut ollenkaan, kastikkeelta puuttui sitruunamehu, anjovis ja Worcester-kastike. Maalaissalaatinkaan maku ei kovin raikas. Tuotiin ensin erinimaista baguette-leipää. Kun tilasimme lisää, tuotiin jotain muuta vanhaa leipää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 24.07.2014
Arvosana: 0

Erinomainen palvelu ja hyvää, tuoretta ruokaa vehreässä, kiireettömässä tunnelmassa. Mainio kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 11.07.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Brunssi hyvässä seurassa aurinkoisella terassilla. Ruoka taas niin maukasta ja palvelu erinomaista, kiitos!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 39€ Lisätty: 06.07.2014
Arvosana: 1

Söimme lauantai-lounasta, burgerin ja juustosalaatin, molemmat ruuat olivat aivan erinomaisia ja suussasulavia. Leipää saimme korillisen, oli tummaa saaristolaisleivän tyylistä, vaaleaa leipää ja sileää ns. näkkäriä. Itse tehtyjä. Todella maukkaita. Palvelu oli todella hyvää, asiantuntevaa ja ystävällistä. Aurinkokin porotti täydeltä taivaalta, joten kokemus oli erittäin onnistunut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 05.07.2014
Arvosana: 0

Väsynyt palvelu ja ruoka vesittivät ravintolakokemuksen. Leipää tuotiin pöytään puolikas per henkilö. Sama minimalistinen linja koski perunoita, joita niin ikään oli varattu yksi per ruokailija, eikä lisää saanut edes erikseen tilaamalla. Pidimme myös erikoisena sitä, että annosten ja ainesosien määrä lautasella vaihteli merkittävästi. Ammattitaidoton ja intohimoton tunnelma puski kaikesta läpi. Harmi!

Kasvisruoat olivat ilmeisesti pykälän parempia kuin kala-annokset. Puitteet olivat mukavan kesäiset ja sopivat isommallekin porukalle. Muuta kiitosta ei kuitenkaan äkkiseltään irtoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.06.2014
Arvosana: 1

Äitienpäivän brunssi. Pääruokana ollut kala mauton ja lisukkeena ollut tomaatti vinegrette liian etikkainen. Palvelu hätäistä kun paikka täynnä. Alkupalapöytä ja jälkiruoka ok. Hintaan nähden olisi odottanut paljon enemmän. Olen kuitenkin syönyt halvemmalla ja paljon parempaa. Varmaan voi joskus poiketa kahvilla, kaunis sijainti ja viihtyisät tilat, mutta toiste en maksa koko menusta.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 51€ Lisätty: 11.05.2014
Arvosana: 0


Sijainti

Mustikkamaankuja 1, 00570 Helsinki - Reitti
+358 9 66 00 66
http://www.alia.fi