Closed now

Pikku Nepal-Cross Kitchen

Note 3.6 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (11)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Siisti ravintola ja ystävällistä asiakaspalvelua. Ruoka oli sopivan tulista ja hyvänmakuista, mutta mielestäni hieman ylihinnoiteltua.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 16.10.2016
Note 0

Perusvarmaa nepalilaista Helsingin keskustasta. Palvelu pelaa - osasivat suositella sopivat annokset. Hinta hieman yläkanttiin suhteessa ruoan laatuun - ruokaan kaipaisi enemmän makuja ja potkua.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 03.09.2016
Note 0

Hyvä lounas. Hauska ja yllättävän kaunis paikka, varsinkin aurinkoisella säällä meren rannassa terassilla.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 08.07.2015
Note 0

Uusi ja siisti ravintola, jossa heti ovella emme kohdanneet tunkkaista ilma ja häiritsevää melua vaan ystävällisen vastaanoton. Ryhmä (7) pystyi keskustelemaan toisilleen normaalisti ja siten viihtyy hyvin. Maukas, erittäin hyvin maustettu ruoka sekä ystävällinen ja huomaavainen palvelu. Kaikki pitivät erilaisista pääruoka-annoksistaan. Tulinen annos on tulinen, mutta syötävä. Hyvä kuohu- ja punaviini, tarjoilijan valinnan mukaan. Jäätelöpainotteiset jälkiruuat maistuivat. Kannatti käydä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 211€ Hinzugefügt: 01.02.2015
Note 0

5-6 Nepalislaista raviontolaa kokeilleenani voin sanoa tämän olleen paras niistä. Erittäin maukas menu ja oli tekemistä että jaksoi kaiken syödä. Palvelu oli ystävällistä, joskin alimiehitteinen ajankohtaan nähden. Hyvä ruoka kuitenkin korvasi pienen odottelun. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 31.08.2014
Note -1

Under the bridge downtown.
Jaahas. Kyläsaaren släsh Kalasataman uudet huudit. Ensimmäinen virallinen ravintola. Se on tsekattava.

Terassia duunataan eestiläisvoimin. Tarkemmin sanottuna kivetystä. Maisemat tulevat olemaan upeat. Huriseva Itäväylä, Kulosaaren silta, Vanhankaupunginlahti, Mustikkamaa... Urbaani kulmaus. Tästä voisi tulla hyväkin.

Toisaalta - mesta on todella syrjässä liikenteeltä. Vaikea kuvitella nepalilaisten tulvassa, että näin omituisessa paikassa voisi pärjätä. Paikallisten kaljanjuojien uskoisi saavan henkevämmän paikan kostuttaa kurkkuaan. Tässä mennee ovet säppiin kympiltä - ainakin terassin osalta. Noh, toivotetaan onnea. Lounasjengillä on aika paljon valinnanvaraa lähempänä työpaikkakeskittymää.

Kolmikkomme haluaa antaa toiselle Lil' Nepalille mahdollisuuden. Nepal ja cross-kitchen kuulostaa edeltä käsin houkuttelevalta. Listaa katsellen se on enemmän arveluttava.

Pitkän tutkailun jälkeen kaveri#1 sortuu helpoimpaan - kana-masalalla mennään. Toiselle "kokin valinta", joka osoittautuu lampaaksi jossain yrttimössössä. Melko tylsää kokilta. Haha. Itse ristikeittiöin, ja nappaan listalta "tandoori-lohihampurilaisen". Kuulostaa juuri riittävän pelottavalta.

Alkuun pelkkää papadumia. Vähän lötköä. Hyh. Soosia kaipaisi.

Kavereiden annokset ovat aivan keskitason nepalilaista. Esillepano on tosin kauniimpi kuin keskiverto. Oma omituisuus on juuri niin outo kuin ajattelinkin. Leipä on valmisburgerisämpylä muoveista. Paremmasta päästä tosin. Ranut ovatkin lohkot - pussikamaa toki nekin. Listalla luvattiin "dippejä". Lupaus täyttyy. Kaksi "dippiä" on. Toinen on tomaattipyrettä johon on sekoitettu paria maustetta. Toinen on valmismajoa, jossa on lisättynä korianteria. Omituisia molemmat. Tandoorilohi on norjalaista, aivan kelpo maku. Määrä on myös riittävä. Parasta kuitenkin esillepano, tikari hampparisämpylän välissä miellyttää.

Palvelussa ei valittamista. Tai no, tarjoilija käy jopa turhan usein katselemassa onko kaikki hyvin. Hinnat perinteistä nepskuluokkaa. Päät maksavat 12-25 euroa, kuten lähes kaikkialla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 05.08.2014
Note 0

Ystävällinen palvelu, hienot maisemat ja maittava ruoka asialliseen hintaan. Enpä heti keksi ravintolalta juuri muuta toivoa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 25.07.2014
Note -1
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 21.07.2014
Note 0

Pikku Nepal oli hyvä ravintolakokemus. Palvelu pelasi hyvin alusta loppuun. Ruokaa ei tarvinnut kauaa odotella ja sitä riitti kotiin viemisiksi asti. Tikka masala jättikatkaravuilla oli aivan loistavaa. Ravintola oli todella siisti. Plussaa vielä siitä, että menusta löytyy myös vegaaniruokia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 24€ Hinzugefügt: 14.07.2014
Note -1

Ihanaa, että Kalasatamaankin on avattu ravintola! Todella hyvää ja tuoreen makuista ruokaa, söin malai koftan. Tilaus tuli todella nopeasti, otin tosin ruoan kotiin mutta eipähän ehtinyt sadan metrin matkalla kylmetä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 04.07.2014
Note 0

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (5)


Standort

Sörnäistenlaituri 3,, 00540 Helsinki - Route
+358 9 42892877
http://www.pikkunepal.fi

Options