hehahi

9 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Lukla nepalilainen ravintola

Parasta nepalilaista mitä olen maistanut. Tilasin kotiin ruokaa ja se tuli perille lämpimänä kuin suoraan ravintolan keittiöstä. Tulen ehdottomasti asioimaan täällä jatkossakin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 02.12.2016
Arvosana: -1

Ravintola: Ciao! Caffe (Forum) jäätelöä, kahvia (italia)

Erinomaisia ciabatta leipiä. Olen kaksi kertaa hakenut täältä tofu ciabattaa mukaani ja se on ehdottomasti paras eväsleipä mitä olen koskaan maistanut. Raikas mutta silti täyttävä ja maukas. Asiakaspalvelu on ollut aina todella mukavaa ja ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.02.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Frutti di Mare pizzaa, pastaa...

Positiivinen yllätys. Tilasin ruokaa kotiin ja se tuli perille ajallaan ja lämpimänä. Pitsa oli oikeasti maukas ja hyvänmakuinen, yksi parhaista mitä olen syönyt pk-seudulla. Annokset ovat edullisia. Aion tilata myös uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 06.02.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Hong Kong kiinalaista

Siisti ja mukava ravintola sekä ystävällistä palvelua. Hain lounasta kotiin ja ruoka tuli todella nopeasti. Ei kuitenkaan tarjonnut mitään makuelämyksiä vaan ihan tavallista "kiinalaista".

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 05.11.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Manskun Pizza pizzeria

Tilasin falafel annoksen ja yllätyin ruuan laadusta ja mausta. Todella nopea kotiinkuljetus. Ainoastaan jäin toivomaan vähän suurempaa annoskokoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 05.11.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Southland kiinalaista

Yksi parhaista kiinalaisista jossa olen käynyt. Todella hyvä hinta-laatu suhde, iso annos oikeasti hyvää kiinalaista ruokaa eikä hinnat päätä huimaa. Monet kerrat hain täältä ruokaa kun Vuosaaressa asuin ja tätä on kyllä ikävä. Asiakaspalvelu ollut aina mukavaa ja iloista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 16.10.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Pikku Nepal-Cross Kitchen himalayan & cross

Siisti ravintola ja ystävällistä asiakaspalvelua. Ruoka oli sopivan tulista ja hyvänmakuista, mutta mielestäni hieman ylihinnoiteltua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 16.10.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Bihani Helsinki nepalilaista

Ravintola on siisti ja mukava, kelpaa erinomaisesti myös illallispaikaksi. Asiakaspalvelu oli mukavaa molempien työntekijöiden osalta ja ruokakin tuli melko nopeasti. Itse ruoka oli todella täyteläistä ja oikeasti hyvää. Ainoa miinus naan leivän kanssa tarjoillusta kastikkeesta joka oli todella pippurista eikä ollenkaan sellaista mitä muissa nepalilailissa. Suosittelen tätä paikkaa kuitenkin kaikille kokeiltavaksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 16.10.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Huacheng kiinalaista

Buffet pöydässä on ihan hyvä valikoima ja ihan kohtuuhintainen. Ruoka on kuitenkin aika mautonta perus "kiinalaista". Lounaspaikaksi ihan ok, siisti ja ihan mukava, sijainti on todella keskeinen. Asiakaspalvelu oli todella iloista ja mukavaa, siitä plussaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 16.10.2016
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit