Avautuu 10:30

Manskun Pizza

pizzeria
Arvosana 4.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Liikuntaesteetön

Arvostelut (26)

Haartmanin sairaalan henkilökunnan suosittelema. Laboratoriossa testattu ja lääkärin hyväksymä. Sulattaa jopa päivystävän sairaanhoitajan sydämmen. Kuljetus, sekä asiakaspalvelu lähettien kadehtima. Rehtiä pizzaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 06.12.2017
Arvosana: 0

Kana kebab ok. Peruskebussa huono kastike ja pieni annos.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.07.2017
Arvosana: 0

Palvelu oli ystävällistä ja ravintola on siisti. Pizza oli valitettavasti aika mitättömän makuista. Ei maistunut juuri miltään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 11.01.2017
Arvosana: 0

Tilasin falafel annoksen ja yllätyin ruuan laadusta ja mausta. Todella nopea kotiinkuljetus. Ainoastaan jäin toivomaan vähän suurempaa annoskokoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 05.11.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Itsenäisyyspäivän pelastajat! Kiitos Manskun Pizza, sateinen keli ei houkutellut lähtemään kotoa pois! Tilasimme pizzat ja uutta kanakebabia, ruoka tuli nopeasti ja lämpimänä perille. Palvelu leveän hymyn saattelemana piristi iltaa! Tänne menen paikan päälle seuraavan kerran!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 07.12.2015
Arvosana: 0

Todella asiallinen ja nopea palvelu ,Ruokakin Maistui Hyvin ,Helsinki best pizzeria :):)/)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 07.12.2015 Näytä aiemmat arvostelut (4)
Arvosana: -6

Olen aikaisemmin ollut tyytyväinen ja aina tilannut täältä. Tällä kertaa ruuat olivat lasten annoksien kokoiset, ylipuolet pienempiä kuin normaalisti.(Esim. special kebabin mukana oli yksi falafel). Ruoka oli myös kädenlämpöistä vaikka ruoka tulikin suht nopeasti. Petyimme kaikki todella pahasti ja nälkä jäi kaikille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 875€ Lisätty: 03.12.2015
Arvosana: 0

Paikan ruoka on useamman testikerran perusteella tosi tasokasta: kebab-annokset ovat olleet kookkaita, liha ja lisukkeet hyvänoloista, ja kastikkeet maistuvia. Pizzoissa sopivasti rapea pohja, täytteet laadukkaan oloisia, ja mehevyyttä löytyy ilman rasvaisuutta - saman tyyppisiä mitä monien "oikeiden" ruokaravintoloiden pizzat, mutta pikaruokapaikan hintaan. Lisäksi keskivertoa viihtyisämpi ja modernimpi ruokailutila pikaruokalaksi, ja palvelu on ollut kohteliasta ja ripeää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 26.09.2015
Arvosana: 0

Perus kebab/pizzeria. Tilasin safkat himaan. Ruoan saapumiseen kesti noin 40min, eli ihan ok. Tilauksessa oli kebab, sekä pizza. Ruoat olivat kyllä lämpimiä, mutta nämä olivat ihan perus kebab/pizzeria-huttua. Odotukset olivat aikaisempien arvoistelujen perusteella suht korkealla. Tilaamamme pizza(mansku special) oli hieman parempi kuin kebab. Ei huonoa, mutta ei todellakaan mitään erikoista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 02.08.2014
Arvosana: 0

Maukkaat pizzat. Alueellani toimii melko monia ravintoloita jotka toimitavat pizzaa kotiin ja teen tilauksia melko usein. Tämä osoittautui parhaaksi. Ei liian mautonta eikä outoja sivumakuja, kuten joidenkin muiden ravintoloiden tuotoksissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 07.04.2014
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (4)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Mannerheimintie 130, 00270 Helsinki - Reitti
09 2410600
http://manskunpizza.fi