Avautuu 14:00

Ravintola n:o 11

ravintola
Arvosana 4 / 5

Perinteinen suomalainen ravintola. Vanha kutsumanimi Risu.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (44)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pesukoneillallinen.

Tarina menee niin, että omistin pesukoneen josta tarjoutui mahdollisuus hankkiutua eroon korvausta vastaan. Kauppahinnaksi sovittiin wieninleike, ja tämän hinnan suoritukseen valikoitui Kuusitien ravintola.

Vanhempi herra hoitaa salia hyvinkin mainiolla otteella, sopii ravintolan tunnelmaan joka on jäänne jostakin 50-60-luvulta, vähän samaan tapaan kuin muutamassa eteläisemmässä kantakaupungissa sijaitsevassa aikalaisessa, joskaan täällä ei sisustus ole niin puleerattu. Ajan hammas näkyy ja kuuluu mm. narisevana parkettina.

Tilauksesta ei montaa hetkeä kerkeä mennä kun eteen kannetaan leike, joka peittää koko lautasen, perunamuusi sinne alle piilotettuna. Ei ehkä rapein kaikista syömistäni, mutta melkosen erinomainen tuotos kuitenkin.

Mainio paikka kyllä kaikkineen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 13.04.2017
Arvosana: 0

Oikein hyvä ja riittävä lohi-lounas, miinusta perunamuusin tekemisestä veteen, maitoon se pitäisi tehdä. Asiakaspalvelu oli erinomaista, tarjoilija auttoi autopaikan saamisessa :) Ystäväni kehui broileria sienikastikkeessa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 19.08.2016
Arvosana: 0

Älkää luottako nettivaraukseen, vaikka saisitte vahvistuksen sähköpostina. Ravintola ei osaa syöttää järjestelmään poikkeustilanteita, kuten yksityistilaisuuksia. He eivät myöskään välitä tiedottaa peruutuksesta puhelimitse, vaikka järjestelmä kysyy puhelinnumeroa ravintolan yhteydenottoa varten. Olivat kovasti pahoillaan, mutta ei mitään muuta...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.08.2016
Arvosana: 0

Konstailematonta hyvää ruokaa. Muikut erinomaisia samoin opperaleipä että mahtavan kokoinen Wienerleike. Loistava tarjoilija joka yksin hoiti salia erinomaisesti

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 02.06.2016
Arvosana: 0

Kautta aikojen paras syömäni maksa-ateria. Erittäin loistava hinta-laatusuhde. Loistava palvelu ja sijainti hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 13.04.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Lauantai-iltapäivänä reilun kymmenen hengen voimin syntymäpäiviä juhlistamaan. Ensimmäinen käynti omistajan- ja nimenvaihdoksen jälkeen, joten ei ole ovi tiuhaan auennut. Mutta eipä hätää, mikään ei ole muuttunut! No, kabinetin biljardipöytä on poissa ja tilalla televisio ilmeisesti ravihulluja varten mutta muuten vuosikymmen on vain kulunut huomaamatta.

Paikan fiilis on mainio, Helsingissä ei valitettavasti ole montaa ravintolaa jäljellä, joissa tunnelma on näin perinteinen. Toivottavasti asiantila säilyy tällaisena. Tai niin no, pientä fiksausta voisi tehdä: rapisevat maalit, rikkinäiset verhoilut, katosta roikkuva sähköjohto jne eivät paljoa vaatisi, ei koko ravintolaa ole pakko remontoida, vain korjata viat.

Pöytä oli varattu etukäteen mutta tällöin ei kerrottu että seurueelle annetaan rajoitettu ruokalista, ja tätä pidän pahana virheenä. Suppeammalta listalta ruoiksi valikoitui yksi pihvi, pari vorschmackia, pari broileriannosta, ainakin yksi leike, vuohenjuustosalaatteja muutama, kala-annos ja kasvislasagne. Annokset olivat maukkaita, ehkä hivenen tyyriitä muttei mitenkään jäänyt ryöstetty olo. Paitsi vuohenjuustosalaatin kanssa, annos oli pohjanoteeraus: jäävuorisalaattia, pari tomaattilohkoa, pari palaa kurkkua, kolme oliivia ja kaksi aivan turhan suurta juustokiekkoa, joiden pintaa ei ollut paistettu, ainoastaan lämmitetty. Ja tästä piti maksaa 17€.

Ilmeisesti hiihtolomaviikonloppu yllätti, paikka täyttyi kuuden jälkeen ja tietysti kaikki halusivat ruokailla kun paikalla on kokki + yksi salityöntekijä. Meille tuli noin kolmen vartin tauko tilauksiin ja tarjoiluun, ja se on janoiselle pitkä aika.

Joka tapauksessa kokonaisuutena positiivinen käynti, voin suositella testaamaan jos paikka ei ole entuudestaan tuttu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 08.03.2016
Arvosana: 0

Kaurismäkeläinen, positiivisella tavalla pysähtynyt meininki, johon perinnetietoinen ruoka sopii oikein hyvin. Koskaan en ole käytyäni ollut pettynyt; ruokalista alkaa klassikoiden osalta läpi käyty pariin kertaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 17.10.2015
Arvosana: 0

Positiivinen aikamatka.

Sisään astuessa tuntui kuin olisi hypännyt muutaman vuosikymmenen taaksepäin. Sisustus on varmasti ollut aikanaan todella tyylikäs, mutta kaipaisi ehkä pientä ehostusta.

Ruokalista pitää sisällään hyvin perinteisiä suomalaisia annoksia maksoineen ja muikkuineen. Otimme maksaa ja broileria. Annokset olivat reilun kokoisia ja yllättävänkin hyviä. Ei ole turhaan saanut hyviä arvosteluja tämä paikka.

Paikalla oli yksi tarjoilija torstai-iltana, joten oletan että ihan hirveää ryysistä täällä ei arki-iltoina ole. Tarjoilijalla pitikin pientä kiirettä, mutta hoiti homman hymyssä suin.

Tulee varmasti käytyä uudestaa kun kerran kotikulmilta tämmöinen löytyy.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 04.09.2015
Arvosana: 0

Sorrun yleensä mainioon Wieninleikkeeseen täällä, joka on oivallisen maistuva ja täyttävä, sisältä mehevä, pinta mukavan paistunut, nam! Palvelu on aina ollut kiitettävää. Todella miellyttävä interiööri. Paikka on arvokas ja harvinainen helmi Helsingin alati muuttuvassa ravintola maailmassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 19.11.2014
Arvosana: 0

Seven in my family ate a delightful dinner here on 25 August. We had a variety of choices, all were delicious and in large portions. Deserts were excellent, as was service

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 05.10.2014
Arvosana: 0


Sijainti

Pihlajatie 34, 00270 Helsinki - Reitti
(09) 477 2863
http://www.no11.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita