naganagalii

3 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Live Laugh Love

Mielestäni Helsingin parasta sushia, etenkin tässä hintaluokassa. Viikonloppunakin kallein annos on vain 13 euroa, joten kevyt ateria ei kaiva suurta lovea kukkaroon. Sushi todella pieteetillä tehty, tuoreista raaka-aineista, jotka vaihtelevat sesongin mukaan. Suhtautumalla avoimesti kokin ehdotuksiin saa varmasti parhaan ja mielenkiintoisimman annoksen.

Pienen paikan rahastaja, tarjoilija, kokki ja tiskari ovat yksi ja sama henkilö, mikä näkyy toki palvelun nopeudessa. Palvelu on kuitenkin erittäin ystävällistä ja minulle sopii ainakin pieni odottelu paljon paremmin kuin töykeys ja töksäyttely. En siis anna tästä miinusta.

Todella pahasti allergisille huomiona, että meidän vierailumme aikaan ravintolan sisustukseen kuului myös koira - todella rauhallinen ja ystävällinen sellainen, jota en aluksi edes huomannut, vaikka se oli aivan vieressäni.

Kaiken kaikkiaan loistava paikka, ja palaan varmasti monasti takaisin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 29.03.2014
Betyg: 0

Restaurant: BLINIt

Viehättävä ympäristö, ystävällistä palvelua ja huokeat hinnat. Ruoka olisi voinut olla vähän maistuvampaa, mutta on kyllä aidon oloista, eikä todellakaan hinnalla pilattua. Menisin toistekin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 08.02.2012
Betyg: 0

Restaurant: Pelmenit

Tämä paikka oli todellinen löytö. Erittäin miellyttävä ja jokseenkin autenttisen oloinen ilmapiiri sisustusta ja henkilökuntaa myöten. Ruoka erittäin maittavaa — pelmeneitä, jauhekalapihvejä ja seljankaa maisteltu — ja niin ikään huokuu aitoutta. Hivenen vähemmän itse haluaisin ruoasta maksaa, mutta toisaalta kokonaisuus on kokemuksena melko ainutlaatuinen. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 11.01.2012
Betyg: 0


Bilder


Followers