Köket är öppet

Max's Cafe

Betyg 4.3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (55)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hämmentävän hyvä hinta/laatu&viihtyvyys-suhde.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.03.2017
Betyg: 0

Mukava kahvila, hyvät antimet. Hieman nuhjuinen, mutta kodikas ja siisti. Pari kertaa testattu ja varmasti tulee mentyä uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.08.2016
Betyg: 0

Aina kun olen kahvilassa käynyt (yli 10 kertaa) olen ollut tyytyväinen. Paikka on pieni ja lounasruuhka tuntuu joskus pienenä odotteluna, tai että päivän herkulliset salaatit voivat olla loppu. Siinä tapauksessa päädyn päivän keittoon, joka on aina hyvä ja täyttävä, eikä ole todellakaan hinnalla pilattu! Palvelu on ollut aina hyvää. Suosittelen capuccinoa ja porkkanakakkua, todella hyvää!

Kesällä istutaan ulkona katselemassa Munkkiniemen menoa, talvisin istutaan sisällä ja luetaan kirjaa, päivän lehtiä, tai jutellaan muiden kahvilaan poikenneiden kanssa. Tää on mun paikka, olohuoneen ja aamiaispöydän jatke.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 09.09.2015
Betyg: 0

Max's cafen pulla pelastaa päivän kuin päivän! Parempaa ei saa edes mummolasta. Aina tuoreita ja itseleivottuja, ei mitään pakastepullahöttöä. Tarkennuksena vielä, että pullaa en muuten juuri koskaan syö, mutta Max's cafessa se on ehdoton valinta! Max's cafe ei ole trendikahvila, vaan munkkiniemeläisten olohuone. :)

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 5€ Tillagt: 25.07.2015
Betyg: 1

Hyvä hinta-laatu suhde ja mukavan kotikutoinen kahvilatunnelma! Lounaskeitot ja salaatit hyviä, kulmakunnan kohtaamispaikka. peukku!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 13.03.2015
Betyg: 0

Viihtyisä kahvila. Hyvät täytetyt leivät sekä itsetehdyt pullat joissa hinta kohdallaan. Palvelu ystävällistä mutta henkilökuntaa liian vähän. Lauantaina keskipäivän aikaan yksin työskentelevälle mahdoton tehtävä korjailla sekä tiskejä pöydiltä että palvella asiakkaita kassalla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.01.2015
Betyg: -1

Ne jotka narisee ja valittaa ko. kahvilasta tavalla tai toisella, voitteko käydä jossakin muualla. Paikan ilmapiiri kärsii tälläisista ihmisista. Suututtaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.11.2014
Betyg: -8

Huokeat hinnat ja loistavat itsetehdyt leivonnaiset tuovat kahvilaan aina uudestaan! Henkilökuntaa vain on aivan liian vähän ja työntekijät vaikuttavat stressaantuneilta juostessaan kaaoksen keskellä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 08.10.2014
Betyg: -1

Henkilökunta jutteli omiaan koko palvelutapahtuman ajan. Tilaamani piiras levähti lautasella isoksi märäksi kasaksi. Mikrotus jätti piirakan kylmäksi, erikoiskahvi oli kylmää. Koetin antaa palautetta piirakasta, mutta palvelualttiit tyttöset eivät noteeranneet läsnäoloani millään lailla. Kamala kokemus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.08.2014
Betyg: 3

Menin klo 11 hakemaan lounaaksi salaattia. Palvelua ei meinannut saada ja kun vihdoin sai, ei päivän salaatti ollut valmista. Sanottiin kuitenkin, ettei valmistamisessa mene enää kauaa. Odottelin hetkisen tiskillä ja kun mitään ei tapahtunut, kysyin uudelleen, tuleeko salaatti kohta. Asiaa käytiin kysymässä keittiön puolelta ja vastaus olikin tällä kertaa, ettei osata sanoa, kauanko siinä vielä menee. Samaan aikaan keittiön puolelta kuului koko ajan kovaäänistä mukavaa jutustelua, joka ei kyllä antanut sellaista kuvaa, että asian eteen tehtäisiin jotain. Puolen tunnin ruokatauko ei anna paljon varaa odotella, joten katsoin parhaaksi lähteä enkä aio uudelleen palata.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 11.08.2014
Betyg: 2


Läge

Munkkiniemen Puistotie 7, 00330 Helsingfors - Route
044-5890096

Options