LaaLaa

6 Recensionen

Ravintolassa olen mieluiten tekemisissä intohimoisten ammattilaisten kanssa: hyvä kokki välittää ruuastaan ja hyvällä tarjoilijalla on silmää asiakkaansa suhteen. Itseään kunnioittavan ravintolan tunnistaa myös ulkomuodosta.

Badges

Blog link

Recensioner (6)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Max's Cafe

Sympaattinen ja mutkaton, aidosti toimiva kahvila, jonka suurin ongelma ovat rajalliset ilta-aukiolot. Maxsin leivonnaiset ovat käsityötä - täällä ei tarvitse pelätä teollista tusinapullaa. Tykkään myös ei liian sliipatusta miljööstä.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 7€ Tillagt: 13.10.2009
Betyg: 2

Järkyttävä pohjakosketus. Saavuimme paikalle ruuhkaiseen aikaan ja tarjoilija varoittelikin pitkästä odotusajasta. Odotus sinänsä ei ollut ongelma, mutta lähipiirin saadessa ruokaa eteensä huolestus lisääntyi: puolen tunnin aikana yhteen naapuripöytään tuli aivan poltettu pizza ja toiseen vääriä annoksia. Huonot pisteet tulevat silti puhtaasti omista kokemuksistani. Valju ja suolaton pizza oli hukutettu (ei-kovin-korkeatasoiseen) öljyyn! Jos haluaa erottua keskimääräisestä suomalaisesta pizzeriasta gourmet-etuliitteellä, niin ensimmäinen asia, johon kiinnittäisin huomiota on rasvan määrä ja laatu. Jos pizzassa on öljyä, sen pitää olla siinä perustellusti esim. jonkun raaka-aineen vuoksi - ei liukastamassa kurkkua kuivakan kokonaisuuden vuoksi. Vaikka palvelu oli kohtuullista, oli itse asia eli ruoka niin heikkolaatuista, etten varmasti palaa uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 04.10.2009
Betyg: 1

Restaurant: Farang

Plussaa ruuasta, miinusta palvelusta. Farangin maistelumenun ruoka oli raikasta ja moniulotteista, kalliimpi viinisetti ei tehnyt erityistä vaikutusta. Palvelu sen sijaan yllätti vauhdillaan - viinien kanssa joutui monen lasin loukkuun ja ruokaa juoksutettiin nenän eteen kuin pikaruokalassa. Onhan se kiva, ettei joudu nälkäisenä istumaan, mutta kun on tarkoitus juhlistaa merkkipäivää ja on koko ilta varattuna hyvälle ruualle, kiireisyyden tuntu häiritsee. Loppua kohti tahti rauhoittui ja hyvä ruoka tosiaan paikkasi kokonaisuutta. Tässä hintaluokassa toivoisi kuitenkin hiotumpaa lähestymistä. Ehkä nuori palveluhenkilökunta on vielä vähän kokematonta? Ravintolatila on keskinkertainen. Farangiin kannattaa ehkä mennä ennemmin tunnelmoimaan Kaakkois-Aasia-muistojen kanssa kuin hakemaan täydellistä ravintolakokemusta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 59€ Tillagt: 04.02.2010
Betyg: 3

Restaurant: Luomo michelin-gourmet

Viehättävä kokemus sekä ruokien, juomien, palvelun että tilan suhteen. Palvelussa oli ehkä aavistus ylimääräistä läsnäoloa, mutta toisaalta hauskoissa annoksissa olikin paljon esiteltävää. Kokonaisuus vastasi tarpeeseen: "menen syömään ulos, jotta saisin istua ja nauttia, kun nenän eteen kannetaan ruokaa, jota kukaan ei tekisi kotonaan." Iso plussa viiniannostelutaktiikasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 49€ Tillagt: 01.10.2009
Betyg: 5

Restaurant: Fez Marockan restaurang

Myöhäinen lounas - saatiin syödä ihan kahdestaan. Palvelu oli mukavaa ja ruoat olivat maukkaita, joskin lounaan loppumisaikaan hieman seisseitä. Tunnelmaltaan erinomainen ravintola, johon palaan varmasti illallismielessä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 13.10.2009
Betyg: 0

Restaurant: Carelia restaurang

Useita kokemuksia vuosien varrelta, aina ystävällinen ja rauhallinen palvelu. Ruoka ei välttämättä järisytä maailmankuvaa (vaikka onkin laadukasta ja hyvää), mutta viinilista on aivan poikkeuksellinen: Careliaan kannattaa poiketa ainakin, jos pienten tuottajien shampanjat tai alsacelaiset kiinnostavat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 04.10.2009
Betyg: 2


Bilder


Followers