Closed now

Kahvila Felis Neuleputiikki

Betyg 4.5 / 5

Recensioner (9)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hyvää kotiruokaa, kivat omistajat!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 04.01.2016
Betyg: 0

Ihanan pariskunnan kahvilassa on lämmin tunnelma ja erinomainen palvelu. Suolaiset ja makeat piirakat ovat herkullisia! Sunnuntaibrunssilla voi valita piirakkapalat kotiin vietäväksi jos ei jaksa syödä paikanpäällä. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 13.07.2015
Betyg: 0

Ihan älyttömän ihana pieni kahvila! Todella ystävällinen palvelu ja miellyttävä kokemus.
Ja eri tee-vaihtoehtoja oli monia, leivokset oli paikanpäällä tehtyjä ja maukkaita. Iltapäivällä happy hour, jolloin leivoksen ostajalle ilmanen kahvi/tee. Varmasti aion mennä uudelleen ja suosittelen kaikille muillekkin :)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 5€ Tillagt: 10.02.2015
Betyg: 0

Olen käynyt kolmesti tässä kahvilassa. Kasviskeitot ovat olleet ihan ok, pannari tosi hyvää, sämpylät ihania ja piirakat erinomaisia. Tänään söin yhtä parhaista omenapiirakoista ikinä! Palvelu tosi ystävällistä, ja hinnat erittäin kohtuulliset. Tunnelma on semmoinen kotikutoinen, hyvällä tavalla. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 30.05.2014
Betyg: 0

Ruoka ei olut kovin kummoista. Mutta ihan riittävästi. Jotain kunnon liharuokaa jäin kaipaamaan ja perinneruokia.

Olin vähän pettynyt kun minulle oltiin kerrottu että on hyvä paikka.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 16.10.2013
Betyg: -2

Todella hyvä keittolounas! Olen syönyt monta kertaa ja aina on ollut erittäin maukasta keittoa. Erilaisia leipiä, leikkelettä, juustoa, kahvi. Reilun kokoinen annos. Lapset syövät muutamalla eurolla. Sympaattinen ja kotoisa tunnelma. Omistajapariskunta on mielestäni erittäin palvelualtis ja suhtautuu lapsiin hyvin positiivisesti. Erinomainen paikka esim. äitiyslomalaisille lounaspaikaksi; vauvankin voi jättää vaunuissa nukkumaan ikkunan taakse rauhalliselle Mäntytielle. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 11.10.2013
Betyg: 0

Kävin.
Oli kyllä huono palvelu ja ruoka ei ollut kovin hyvää. Pariskunta vaan sählää eikä toini kovin hyvin siihen nähden että on asiakkaita.
Palvelualttius puuttui kokonaan.
Toiste en mene!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.08.2013
Betyg: 0

Erittäin maukasta kasviskeittoa. Lihansyöjille paistettuja makkarapaloja tarjolla sekaan laitettavaksi. Pieni annos on todella reilu. Lisäksi leipää ja jälkkäriksi tosi hyvää pannukakkua. Kiva ja viihtyisä paikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 11.07.2013
Betyg: 0

Kahvila Felis on parempi kuin miltä ulkoapäin näyttää. Ikkunan teippaukset eivät ole kovin kutsuvia, mutta päätän silti testata lounasta - ehkä sana neuleputiikki vaikuttaa tähän. Tarjolla on kalakeittoa ja kasviskeittoa, hintaan sisältyy leivän, leikkeleiden (juustoa, makkaraa), juoman ja kahvin lisäksi myös pannari!

Kasviskeitossa on vihanneksia, juureksia, perunaa ja kikherneitä. Suolaa on ehkä hivenen liikaa, mutta muuten keitto on oikein hyvää. Leipää on tarjolla monenlaista, ja pannarin saa pyydettäessä lämmitettynä. Hyvää on!

Lounaan hintaa en enää muista. Pieni lautasellinen riitti hyvin minulle, hintaa oli noin 6 euroa. Iso lautasellinen olisi ollut euron-pari kalliimpi.

Miljöö on sympaattinen, samoin sähläävä omistajapariskunta. Tarjolla on myös erilaisia suolaisia ja makeita piirakoita ja kakkuja, hinnat ovat kohtuullisia ja syötävät näyttävät hyvältä. Lähiökuppilamaisesta ulkonäöstä huolimatta suosittelen testaamaan, sisältä on huomattavasti viihtyisämpi!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 15.04.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Mäntytie 11, 00270 Helsingfors - Route
044-7488123
https://fi-fi.facebook.com/FelisKahvilaJaKonditoria/

Options