Leevi

18 Recensionen

Asiakasta ei aliarvioida ja virheitä pahoitellaan.

Badges

Blog link

Recensioner (18)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Elite restaurang

Menimme lounaalle ajatuksena tarkastaa paikka ja tulla myöhemmin pitkälle illalliselle. Oli luettu ja kuultu paikasta negatiivista palautetta ja halusimme saada oman mielipiteen. Ainahan sitä paha puhutaan. No, illaliselle ei ehkä olla palaamassa, koska lounasta on vaikea arvioida sitä syömättä. Pari tarjoilijaa ohitti meidät monta kertaa ilman minkäänlaista huomioimista. (Vai lasketaanko läpi katsominen?) "Hei" olisi riittänyt. Ei ollut ruuhkaa tms. Naapuripöytään saapunut annos näytti ja tuoksui hyvältä.. Lähdimme muualle syömään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.07.2016
Betyg: 3

Restaurant: Max's Cafe

Mukava kahvila, hyvät antimet. Hieman nuhjuinen, mutta kodikas ja siisti. Pari kertaa testattu ja varmasti tulee mentyä uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.08.2016
Betyg: 0

Restaurant: Maya Bar & Grill mexikaniskt

Jonkusen kerran testattu ja aina ollut vähintäänkin hyvää. Jaettavat ruoat ehkä menun parhaimmistoa. Juomalista ihan jees. Tunnelma ok sisällä. Terassille luonnollisesti kantautuu paljon mölyä sijainnin tähden. (Terassilla möyrinyt puliveivari onnistui juomaan omia juomia ja öykkäröimään pitkän tovin ennen kuin poistettiin.)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.07.2016
Betyg: 0

Oli kiva käydä, paikka on hieno. Palvelun nopeudessa ehkä pientä viilaamisen varaa. Usein aika täynnä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.07.2016
Betyg: 0

Restaurant: Red Apple

Kotiin tilattuna Foodoran kautta kolme eri annosta. Keskivertoa parempaa, ruuassa suutuntumaa ja oikeita makuja. Ei valittamista!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 13.07.2016
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Hong Kong

Jonkusen kerran paikan päällä syöneenä ja pari kertaa kotiin haettuna voi todeta, että kannattaa syödä paikan päällä. Ruoan saa nopeasti mukaan, mutta tuntuu ettei se ole samasta padasta kuin ravintelissa syötävä. Takuuvarmaa "kiinalaista".. Suosittelen, jos sellaiselle on tarvetta. Henkilökunnan soisi joskus hymyilevän, mutta yleisesti tunnelma ravintolassa ihan jees. (Tosin Stadikan pelien aikaan syömässä saattaa olla kaljoitelleita urheilun ystäviä.)

Päivitin arvostelua, koska noutoruoka ei ole enää vastannut paikan päällä syötyä. Jostain syystä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 12.07.2016
Betyg: 0

Restaurant: Metro Food

Otettiin meza 3 ja koftat jaettavaksi kahdelle. Ruokaa oli yllinkyllin ja suru puserossa jäi osa syömättä, kun napa paukkui pinkeänä. Paikka näytti tavalliselta (joskin erittäin siistiltä) kebabmättölältä, joten ruuan laatu ja tunnelma yllättivät positiivisesti.

Mm. falafelpallerot olivat rapsakoita + muhevia, leipäset kotoisan makuisia ja munakoisotahnan syömistä ei pystynyt lopettamaan ajoissa. Lämmintä leipää tuotiin lisää pöytään, kun edellinen satsi loppui.

Alkoholin puuttuminen varmasti ahdistaa osaa kohderyhmästä, mutta itseä se ilahdutti. Henkilökunnan ystävällisyydestä ja mutkattomuudesta jäi hyvä mieli.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 27.09.2015
Betyg: 2

Restaurant: Regina

Välillä on varaa käydä tämän tasoisissa paikoissa ja silloin odottaa paljon. Ruoka oli hyvää (muun seurueen mielestä semisti suolatonta), mutta ei ihmeellistä. Pikkiriikkinen pettymys. Mutta vain pikkiriikkinen. Paikka on tunnelmallinen, erinomainen jollekkin romanttiselle viritykselle.

Tarjoilija paikkasi hyvin, kun jouduimme odottamaan ruokia suhteettoman kauan keittiön puolella sattuneen kömmähdyksen takia. Pisteet vilpittömästä anteeksipyynnöstä. Jos olisin varakas, kävisin uudelleen. Ehkä käyn siitä huolimatta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 23.03.2016
Betyg: 0

Restaurant: Ahorita

Ekalla kerralla tuli petyttyä ruoan mauttomuuteen. Olin jotenkin kovin hämilläni, koska paikkaa oli hypetetty. Ahorita (Kluuvi) on luonteeltaan kuin Subway, mutta mukeilla yms. taivutettu meksikolaiseksi.

Puoli vuotta tuli märehdittyä ekan kerran kokemusta, kun päätettiin yrittää uudelleen. Sitä se nälkä teettää. Onneksi kävimme, koska ruoka olikin paljon parempaa, maukkaampaa. Nachojen dipit oli hyviä! Kannattaa käydä kokeilemassa, jos vaikka limonada iskisi makuhermoon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 23.03.2016
Betyg: 0

Restaurant: Cafe Kuppi&Muffini

Symppis! Hyvä kahvi, ihan jees tarjoomukset, söpöjä kakkusia, hyvää suolaista, kiva aamupuuro, ystävällinen palvelu. Tulee käytyä silloin tällöin, jos nurkilla pyörii. Ei päätä räjäyttävää, mutta suosittelen piipahtamaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 23.03.2016
Betyg: 0


Bilder


Followers