Opens at 08:00

Espresso Edge

café
Betyg 3.5 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (57)

Olen syönyt useamman kerran Espresso Edgessä lounasta ja varsinkin vegan platea voi suositella tai uuniperuna-annosta. Myös kolmen juuston leipä on hyvä (vaikka aika hintava). Muutaman kerran olen ottanut keiton ja mielestäni keitto on kummallakin kerralla ollut hieman mautonta, suolatonta ja jotenkin hieman oudonmakuista ja koostumukseltaan varsin ohutta. Keittoja en siis voi suositella. Mielestäni Espresso Edgessä on hyvää ideaa ja annokset hyviä, mutta mausteita voisi käyttää reilummalla kädellä ja vegaaninen mustapapuseos riisillä (kuuluu vegan plateen) on hieman mautonta ja tylsää. Yritystä on ja tuotteet ovat raikkaita ja annokset kekseliäitä, mutta pieni intohimoinen loppusilaus, mausteiden käyttö tai jokin pieni ekstra nostaisi ruoka-annoksien tasoa ihan hyvästä, hyväksi tai erittäin hyväksi. Tulen kuitenkin varmasti käymään uudelleen, varsinkin sijainnin takia. Iso minus tulee erittäin epämukavista tuoleista! (Varsinkin rautaiset pikkuiset "parveketuolit" ovat aika epämiellyttäviä istua pitkän aikaa!)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 20.04.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Espresso Edge on yksi vakkaripaikoistani. Lounasta saa aina kun paikka on auki, siitä suuri plussa. Itse valitsen aina päivän keiton ja leivän, yhteensä 9,5 euroa. Ovat joka kerta olleet hyvät ja täyttävät. Laatu on tasaista, ei tule yllätyksiä eikä pettymyksiä. Hinnat ovat omaan makuuni korkeat, mutteivät toisaalta sen kalliimmat kuin muuallakaan. Paikan miljöö on myös kiva ja kodikas. Myyjät ovat ystävällisiä ja kahvilassa saa istua niin pitkään kun jaksaa ilman että kukaan tulee häätämään pois.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 02.06.2014
Betyg: 0

Edgen uuniperunat eivät petä koskaan! Muualta en ole saanut näin maukkaita ja meheviä uuniperunoita. Etenkin kana on suosikkini. Tarjoillaan runsaan salaatin kera.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 13.05.2014
Betyg: 0

Perheelliselle karmea kokemus. Ajatuksena oli nopeasti levähtää ja pysähtyä syömään jotain pientä. Paikka oli ahdas, sekava, sotkuinen, meluisa, hirveät vessat ja kehno ruokavalikoima. Palvelu oli ystävällistä, mutta ruoka ei minunkaan mielestäni ollut erityisen hyvää. Söin leivän ja kahta eri keittoa, enkä niiden perusteella mene paikkaan enää uudelleen. Smoothie oli hyvää. Selkeästi suunnattu (nuorille) boheemeille, joille ruoka ei ole se tärkein asia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.10.2013
Betyg: 0

Espresso Edgen Terminato's Twice Baked Potatoes -uuniperunat eivät ole pettäneet koko sen seitsemän vuoden aikana, kun olen kahvilassa asioinut. Itse suosin tonnikalatäytettä. Listalta on kokeiltu myös kanatäyte sekä jokunen sandwich, mutta tunapottu on pysynyt kestosuosikkina. Annoksen hinta on hiukan yläkanttiin ottaen huomioon, että se tuodaan pöytään niin nopeasti, että annoksien täytyy olla pitkälle valmisteltuja jo etukäteen. Toisaalta käyn nykyään niin harvoin lounaalla ulkona, että voi olla, että mielikuvani lounashinnoista vastaa jokusen vuoden takaista hintatasoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 21.03.2013
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.02.2013
Betyg: 0

Erittäin positiivisia kokemuksia Espresso Edgen keitoista ja leivistä tähän asti. :) Vähän meluisa paikkahan se on, mutta ei se yleensä niin paljon haittaa sekään. Minun kohdalle on osunut tähän mennessä mukavia myyjiä :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 09.02.2013
Betyg: 0

Join espresson ja smoothien. Molemmat olivat hyviä ja palvelu oli epähelsinkiläisen ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 06.02.2013
Betyg: 0

Ajoittaisesta yrmeästä palvelusta ja kovasta metelistä huolimatta Espresso Edge on erittäin viihtyisä ja kauniisti sisustettu kahvila. Tarjolla on hyviä leivonnaisia, joiden menekki taitaa olla melkoinen, sillä myynnissä olevia tuotteita esittelevä tiski näyttää ajoittain varsin tyhjältä. Erikoismaininta kaupungin parhaista smoothieista!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.11.2012
Betyg: 0

Viihtyisä ja boheemi kahvila, jolla on enemmän luonnetta kuin monella muulla kahvilalla Helsingissä. Espressopohjaiset kahvit ovat ketjukahvilatasoa paremmat. Leivät ja keitot hyviä ja hintataso ok. Leivonnaiset ovat luomua ja itse tehtyjä, yleensä hyviä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.11.2012
Betyg: 0


Läge

Liisankatu 29, 00170 Helsingfors - Route
(09) 278 4144

Options