Okänd

Cafe Noutoherkku

Betyg 3.8 / 5

Recensioner (1)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Piilotettu.
Lounaskahvila-sanan kohdalle sanakirjaan voisi sijoittaa tämän pikkukojun kuvan. SAK:n talon sisäpihasijainti ei houkuttele paikalle juuri yhtään ohikulkijaa, mutta toivottavasti talossa työskentelevät ovesta sisään kulkevat. Sen varaan nimittäin on laskettava. A-standi on joskus sentään ajautunut Siltasaarenkadun puolelle.

Kuvitelmissani oli, että paikkaa piti pystyssä aikaisemmin suomalaisrouva. Mielikuva voi olla vääräkin, mutta tämän hetken tilanne on toinen. Aasialaisperäisen nuorenparin hallussa näyttäisi olevan toiminta. Ystävällistä ja avointa palvelua.

Lista on kirjattu liitutaululle. Kaikkia hintoja ei oikein näy. Sekava lista, ainakin tällä käyntikerrallani. Perinteisten leivonnaisten ja sämpylöiden lisäksi kolme lämmintä vaihtoehtoa. Päivän keitto. Kebab riisillä. Uuniperuna parilla eri täytevaihtoehdolla.

Poimin lammas-kaalikeiton mukaan. Iso soppa maksaa 5,60€, joka on harvinaisen kohtuullinen hinta tuoretavarasta. Lammas tosin paljastuu jauhetuksi, siitä en oikeastaan henkilökohtaisesti edes ole kovin pahoillani. Hyvä, rehellisillä mausteilla vahvennettu tekele. Kulho on oikein sopivan kokoinen lounaaksi. Mukaan tullut sämpylä vaikuttaa itseleivotulta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 07.06.2012
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Siltasaarenkatu 3, 00530 Helsingfors - Route

Options