Senaste recensioner: Tuusula

barbarossa
39 Recensionen

Ruuan määrä ja laatu korvaa paikan nuhjuisen yleisilmeen. Olen kokeillut erilaisia kebabeja, pizzoja ja leikkeitä. Kaikki on olleet oikein hyviä ja hinnat kohtuullisia. Paikan yleisilme on valitettavan nuhjuinen, kaipaisi selvästi remonttia tai ainakin perusteellista pesua. Palvelu on vaihtelevaa, välillä hyvää välillä huonompaa. Paikkakunnan paras pizza&kebab.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 12.02.2018
Betyg: 0
Kari_K
1 Recension

Metsästäjänleipä-lounas perjantaina 19. 1. oli aika heikko esitys. Paksun briossisämpylän puolikkaan päällä oli majoneesia (!), kuitenkin jauhelihapihvin päällä oli sienikastiketta. Ranskalaiset oli taidettu ottaa suoraan "oolannin" pakastepussista. Kaikki tämä oli aseteltu kummallisesti pastalautaselle, josta sen syöminen oli vielä hankalaa. Sienikastikkeen maku oli hyvä. Harmi, parempaa odoteltiin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 21.01.2018
Betyg: 0
Elmo55
13 Recensionen

Kolmannen kerran tulin nyt nauttimaan kausimenunä tarjottavan lounasblinipöydän. Aikaisempien kertojen perusteella tiesin odottaa yhtä monipuolisimmista ja maistuvimmista blinikattauksista. Hinta tosin 28€, joten kerta kaudessa riittänee. Kokemuksesta muistin, että lounastarjoilu alkaa klo 11 ja olin sopinut tapaamisen tänne siksi ystäväni kanssa, joka tuli varta vasten Helsingistä. Samoin aikaisemmilla kerroilla, kuten nytkin, ei saapuessamme ollut paikalla ketään muuta näin ajoissa. Siksi en ollut nyt(kään) älynnyt tehdä pöytävarausta. Tämän seikan perusteella tarjoilijat kyllä pitivät kovaäänisesti huolen alleviivata, kuinka tökeröä käytökseni asiakkaana oli. Mitään ongelmaa mahtumisen suhteen meillä sivussa sijaitsevan kahden hengen pöydässä ollut, olimme lähes valmiit kun isompi ryhmä saapui. Toisen kerran meille osoitettiin tylysti moukkamaisuutemme, kun erehdyimme menemään n 2-3min yli klo 11:a lounaspöytään, joka ei kuulema ollut valmis ja meidät kuulema tullaan kyllä noutamaan. Mistähän sekin olisi pitänyt tietää? Jos maksan tuollaisenkin hinnan lounaasta haluan poistua ravintolasta kaikin puolin tyytyväisenä enkä kurinpalautuksen saaneena.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 18.01.2018
Betyg: 0
zmone
7 Recensionen

Lounas maksoi 11 € johon kuului salaatti + leipä. Pääruokavaihtoehtoina oli keitto-, liha- tai kala-annos.
Otin "Kalaa ja kasviksia limenlehti-currykastikkeessa ja riisiä", joka osoittautui kaiken kaikkiaan katastrofiksi.

Ruoka oli laitosruoan tyyppistä. Annokseen kuului huonosti keitetty valkoinen riisi jonka päällä oli porkkana- ja vesikrassisiivuja, herneitä, pangasius fileen palasia ja jonkinlainen maustettu vesiliemi. Tuntui lähinnä, että riisin päälle oli kaadettu epäonnistunut kalakeitto. Positiivisena puolena annos oli varmasti terveellinen ja porkkana oli tuoretta.

Paikkana ravintola on meluisa tehdashalli. Keittiön kolistelut kaikuu liiaksi, eikä paikka pidä radiota tai muuta musiikkia auki.

Leivät ravintolassa ovat sen sijaan todella hyviä, jotka tulevat suoraan paikan yhteydessä olevasta leipomosta ja valikoimaa on riittävästi. Esimerkiksi ruispatonki on erittäin hyvää. Salaattipöytä on ihan asiallista lounaspaikka-tasoa. Lisäksi oli tarjolla ilmeisesti porkkanakakkua (sen yhteydessä luki ainoastaan, että sisältää mantelia) ja tarjolla olevat pussiteet on laadukkaita.

11 € tästä lounaasta oli joka tapauksessa reilusti liikaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 28.11.2017
Betyg: 0
lavas
14 Recensionen

Ensin uimaan ja sitten hampalle.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 04.11.2017
Betyg: 0