Stängd

BLINIt

Betyg 2.9 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (131)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.03.2017 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Blini paistetuilla sienillä, sipulilla, juustolla ja smetanalla maistui eikä yhtään huonommaksi jäänyt keitetyt kanapelmenitkään. Edullista ja hyvää. Arki-iltana oli täyttä ja se huomioiden paikan isäntä hoiteli yksin paitsi keittiötä myös tilauksia, tarjoilua sekä pöytien siivoamista varsin ripeästi ja kiitettävästi. Positiivisella tavalla kotikutoista, rentoa ja konstailematonta. Hyvän ruuan ja hyvän mielen paikka. Täytyy tulla toistekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 23.08.2016
Betyg: 0

Lounas-ruoat muuttunut ala carteksi, eli lounaaseen ei sisälly enää alkuruokaa, eikä jälkiruokaa, kuten ennen. Hinnat silti ennallaan, blini-lätty 8,00 euroa, on kyllä yläkanttiin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 31.05.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

En yleensä jätä kommenteja ravinoloille enkä kovin usein käykään ravintoloissa. Mutta tähän olettaisin, että tulen vielä. Täst saa hyvää safkaa. Kohtuulisilla hinnoilla! Ei oikein muuta lisättävää. Ei muuta ku hyvää ruokahalua teille people´t!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 14.05.2016
Betyg: 0

Valikoimassa vain pelmenejä sekä suolaisia ja makeita (ohuita) blinejä. Hintalaatusuhde erinomainen; edullinen paikka ja ruoka yksinkertaista ja hyvää. Kahden hengen henkilökunta palveli rivakasti täyttä ravintolaa; 45min sisällä olimme syöneet 2 ruokalajia ja maksaneet. Palvelu ihan kohteliasta ja ok, ei valittamista. Tulen uudestaan :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 07.03.2016
Betyg: -1

Sateisessa syysillassa kiva, edullinen ja värikäs paikka. Palvelu oli nopeaa, toisin kuin pelkäsin aiempien arvioiden perusteella. Herkkusieniblini (lettu suomalaisittain) oli maistuva, tee hyvää ja viinilasillinen kohtuuhintainen. Asiallinen henkilökunta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 22.11.2015
Betyg: 0

Venäläistyylinen paikka. Jos odottaa länsimaalaista palvelua tai ruokaa niin turha tulla. Tänne tullaan fiilistelemään venäjätuoksuja ja tunnelmia. Ruuat on hyviä ja runsaita. Aika tuhteja tosin eli kevyttä lounasta ei ole tarjolla. Keitot todella maistuvia. Teekin on ollut aina hyvää ja samoin venäläistyyppinen kotikalja. Palvelu on ystävällistä, mutta venäläistyyppistä (eli hymy on tiukassa, mutta tässä on kyse kulttuurieroista, ei töykeydestä). Ravintola on ollut usein kiinni, mikä kieltämättä on vähentänyt jaksamista kävellä katsomaan tilannetta. Olisi mukava jos infoisivat kotisivuilla / facebookissa aukioloajoista. Mutta kyllä meikä silti tästä paikasta tykkää!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.10.2015 View previous reviews (2)
Betyg: 1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kun lopetatte ravintolanne (Vantaa) tai vain suljette sen loman ajaksi (Helsinki), ilmoittakaa tästä, mielellään hyvissä ajoin, kotisivuillanne. Nehän ovat olemassa asiakkaita varten, mainostamassa ja tiedottamassa. Neuvostohenkinen palvelutaso ei riitä Suomessa, asiakkaat äänestävät jaloillaan, kuten minäkin. Terveisin turhaan ovien takana käynyt.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 02.09.2015
Betyg: -1

Perjantai-iltana kahdeksan maissa oli paikassa muutama asiakas. Keittiö ja baarinpuoli näytti siistiltä. Tilasin lihapelmenit mukaan, ne oli kuivahkoja ja haaleita pieniä 'kroketteja'. Samaan hintaan saa parempia ja enemmän Kustaankadun Pelmenit-ravintolasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 31.07.2015
Betyg: 0

Palvelua ei saa suomen kielellä ja englanniksikin kommunikointi menee miten kuten. Lapsen eväät nuketettiin mikrossa muoveineen ja tarjoilijalla tuntui muutenkin olevan ns "huono päivä". Onneksi pikkumies ei tuollaisesta juuri ahdistu mutta vanhempana kyllä vähän kismittää. Pitäisi varmaan opetella venäjää tai mitälie henkilökunta mahtaa kotona puhuakaan. Päätimme poistua kun 25 min päästä tilauksesta tarjoilija ei ollut vielä aloittanut ruokien valmistusta ja olimme tuolloin ravintolan ainoat asiakkaat. Ei jatkoon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 19.07.2015
Betyg: -1


Läge

Sturenkatu 9, 00510 Helsingfors - Route
040 090 9603
http://www.blinit.fi