rsn

47 reviews

Tärkeää aina: tilanteeseen sopiva ruoka & tunnelma. Asiantunteva ja ystävällinen palvelu kumoaa yleensä muut pikkumiinukset.

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (46)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Bullman restaurant

Muutamaankin kertaa testattu, koskaan en ole pettynyt. Annoskoot ovat valtavia, mutta loput saa halutessaan mukaan. Listalla on useita kasvisvaihtoehtoja, josta ehdottomasti iso plussa. Viimeisimmällä kerralla tuli testattua kasvisburger, jossa riitti koon lisäksi myös makua. Pitkän historian omaava paikka, joka on alueella asuville ainakin ihan ehdoton poikettava.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.04.2013
Rating: 0

Restaurant: Kahvila Hopia café

Erinomaiset pullat ja muut leivonnaiset. Useimmin tulee itse haettua täytettyjä leipiä - niitä henkilökunta tekee myös pyynnöstä, jos valmiina ei satu myöhemmin päivällä enää olemaan itselle mieluista. Erinomainen palvelu muutenkin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.08.2012
Rating: 5

Restaurant: Bistro Leon bistro

Rauhallinen elokuinen maanantai-ilta. Ravintolassa juuri uusittu ruokalista. Erittäin ystävällinen ja nopea palvelu. Tilasin pääruuaksi juuresohraton, joka oli sekä kaunis että erinomaisen makuinen (paahdettuja juureksia, vuohenjuusto-punajuurikastiketta ja parmesaania - 15,40e). Harmi, että jäi kuva ottamatta. Mustikka créme brûlèe sitrussalaatin kera oli jälkiruokana juuri sopivan raikas ja makea päätös aterialle.

Ravintola näyttää ulospäin melko pieneltä, mutta sisällä pöytäpaikkoja olikin yllättävän paljon. Kannattaa siis poiketa vaikka ikkunapöydät näyttäisivät olevan varattuna.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.08.2012
Rating: 1

Restaurant: Maya Bar & Grill mexican

Sunnuntaipäivällä ravintolan juuri avauduttua vapaita pöytiä oli valittavaksi asti. Muuten tämän ravintolan ovelta onkin tullut aiemmin useammankin kerran käännyttyä pois, kun tilaa ei ole ollut eikä aikaa tai malttia odotella pöydän vapautumista. Pöytävaraus siis illemmalla on varmasti hyvä idea (vaikka perjantai-illoiksi ja lauantaille ravintola ei varauksia taida ottaa lainkaan).

Palvelu oli ystävällistä, joskin neljän hengen pöydässämme kävi ruokailumme aikana ainakin kolme eri henkilöä viemässä/tuomassa/kysymässä jotain. Laajasta ruokalistasta löytää varmasti jokainen jotain ja näin kasvissyöjällekin meinasi tulla valinnan vaikeus, sillä listalta löytyi kymmenkunta kasvisvaihtoehtoa. Valitsemani grillattu chilimarinoitu tofu kookos-pinaattikastikkeen, paahdettujen pähkinöiden ja riisin kera oli erinomainen valinta (15,90 €). Annos oli maukas ja runsas, mutta herkullista jälkiruokalistaa ei silti voinut ohittaa. Muut seurueessa nauttivat hymyssä suin espanjalaisia friteerattuja munkkeja (churros; maistoin niitä myös - erinomaisia olivat), mutta itse jatkoin valitsemallani chili-linjalla ja tilasin chilillä maustetun suklaafondantin, joka tarjoiltiin vaniljajäätelön ja marjojen kanssa (8,20 €). En pettynyt, se kruunasi kahvin kanssa aterian.

Ravintolan sijainti on erinomainen ja tunnelma viihtyisä. Hintatasokin erittäin kohtuullinen. Helppo siis todeta, että tulee aivan varmasti mentyä toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.06.2012
Rating: 3

Restaurant: Kahvila Sävy coffee shop

Ystävällinen ja nopea palvelu. Kun väkeä alkoi tulla puolen päivän tienoilla lisää niin terassille (kadulle) taiottiin saman tien lisäpöytiä. Leivotut herkutkin näyttivät maukkailta, mutta lämmin kesäpäivä sai valitsemaan cappuccinon lisäksi raikkaan sorbetin. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.07.2012
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Aito finnish

Kesäinen päivä, lounaaksi vuohenjuustosalaatti ravintolan aurinkoisella ja viihtyisällä terassilla. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Myös salaattimuotoiseen lounaaseen kuului salaattipöytä (ihanine leipineen) eli siitä plussaa. Varmasti tulee mentyä toistekin lounaalle ja ehdottomasti myös tutustumaan ruokalistaan laajemminkin. p.s. Kannattaa huomioida, että ravintola lomailee juhannuksesta eteen päin ja on seuraavan kerran auki tiistaina 24.7.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.06.2012
Rating: 0

Restaurant: Carusel café

Lämmin kesäilta houkutteli syömään ceasar-salaatin terassin puolelle. Maisemat olivat yhtä upeat kuin ennenkin. Terassilta voi katsella purjeveneitä tai vain tuijotella merelle, mitäpä muuta sitä voi maisemalta vaatia. Tilaltn ceasar-salaatin kanssa sen sijaan ei mennyt kaikki aivan putkeen. Listalla oli katkarapuversio, mutta kun tilaukset olivat tiskiltä noudettavissa, ne paljastuivatkin kana-versioiksi. No,saihan ne kanat siitä pois tietysti noukittua. Jälkikäteen huomasin, että toisessa ruokalistassa mainittiin kyllä kanaversioista. Mutta salaatti oli hyvää ja se valmistui suht nopeasti vaikka porukkaa näytti riittävän jonoksi asti. Ensi kerralla vain muistan tilauksen yhteydessä vielä tarkistaa mitä olen tilaamassa :) Plussaa Reilun kaupan kahvivaihtoehdosta ja isoista korvapuusteista!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.08.2011
Rating: 1

Restaurant: Picnic Runeberginkatu 46 café

Lounasaikaan poikkesin ystävän kanssa syömään salaatin. Valintani osui Picnic-salaattiin kasvistäytteellä (6,90 €). Se olikin cashew-pähkinöineen erittäin onnistunut valinta. Mukavasti istumapaikkoja ja ainakaan yhden jälkeen ei ollut enää ruuhkaisaa. Plussaa nettisivuista, joilta löytyvät kaikki tuotteet hintoineen ja sisältöineen. Pieni miinus paikalle hieman ahtaasta/sokkeloisesta asiointialueesta tiskille - pylväälle nyt ei toki voi mitään, mutta kun tiskin alkupään eteen on vielä asetettu iso juoma-automaatti niin ahdastahan siinä tulee.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.02.2012
Rating: 0

Restaurant: Pizza Hut Töölö pizza

Pizza Hut nyt ei ehkä ole niin sanotusti salaateistaan tunnettu, mutta tilasin kuitenkin kreikkalaisen salaatin. Ikinä en ole niin isoa salaattia ravintolassa eteeni saanut. Se nyt ei varsinaisesti ole miinus, mutta pakko sanoa etten tiennyt itkeäkö vai nauraa. Söin siitä kiltisti noin kolmasosan. 13,40 € ei ole ihan mahdoton hinta, mutta sekä annoksen koossa että hinnassa olisi ehkä kuitenkin hieman tarkistamisen varaa. Ystävällinen palvelu, myös lähtiessä kassalla vaikka siihen olikin kertynyt jonkin verran jonoa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.01.2012
Rating: 1

Restaurant: Ravintola blanko restaurant/café/bar

Paikka on kotoisa ja viihtyisä, sijainti erinomainen. Pöytävaraus kannattaa kyllä viikonloppuna ainakin tehdä etukäteen. Oma annokseni 'pariloitua halloumia ja farrorisottoa' oli melkolailla taivaallista. Plussaa useista luomu- ja Reilun kaupan viineistä listalla. Chileläinen 'Lautaro Sauvignon Blanc' sopi ruuan kanssa erinomaisesti. Illan miinus tuleekin sitten palveluun liittyen. Puutetta ei ollut niinkään palvelun ystävällisyydessä vaan siinä, että meidän pöytämme unohtui henkilökunnalta täysin kesken illan. Tarjoilijamme siis jätti meidät tutkimaan jälkiruokia listalta eikä koskaan palannut. Jonkin aikaa ihmeteltyämme saimme toki kiskaistua toista tarjoilijaa hihasta, joka totesi tarjoilijamme vuoron päättyneen. Ei tietenkään pahoitellut tapahtunutta ja ylimääräistä odotusta mitenkään, sehän nyt olisi ollut ihan liioittelua :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.01.2012
Rating: 1


Followers