Keittiö auki

Juttutupa

ruokaravintola
Arvosana 3.5 / 5

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ihan jees klassikkohampurilainen. Juuston maku tuli kivasti läpi. Vähän jotain omaakin siinä sämpylässä. Lisukkeena kasa ranskalaisia, jotka olivat kyllä rakenteeltaan hyviä mutta täysin suolattomia. Tarjoilijat olivat mutkattoman mukavavia ja ystävällisiä. Enpä tiedä... en sanoisi että olin pettynyt, mutta odotin ehkä enemmän. Ei erotu riittävästi halvemmista kilpailijoistaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.11.2017
Arvosana: 0

Juttutupaa on pidetty yhtenä kaupungin parhaista pitsaravintoloista. Sitä se kolmekymmentä vuotta sitten olikin, kun kävin siellä ensimmäistä kertaa.
Nyt on aika kuitenkin ajanut juttutuvan ohi. Tilasimme kumppanini kanssa pizzat. Niiden lisäketäytteet olivat aivan ok, Ne olivat tuoreita ja niitä oli riittävästi. Pizzan perusjuttu ei kuitenkaan ollut keittiön hallinnassa. Pohja oli mitätön mauton vehnälätyskä ja pizzan maun luova tomaattikastike mautonta peruskauraa, purkkitavaraa. Tämä vuoksi meidän kummankin pizzat jäivät täysin mauttomiksi retaleiksi. Keittämällä kunnon tomaattikastikkeen ja tekemällä pohjan esimerkiksi juurella maustettuun taikinaan - en toki odota, että se nostatetaan juurella - pizzoista tulisi vallan kelvollisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 21.09.2017
Arvosana: 0

Ihan peruslounas, riittävän monipuolinen, asiakaskunta on hieman kummallinen näin viiden käynnin jälkeen arvioituna, mutta se nyt ei haittaa lounastamista. Ruokailusuorituksen pystyy viemään läpi kohtuullisen nopeassa aikataulussa, siitä pointsit.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.08.2017
Arvosana: 0

Palvelu tiskillä oli erittäin töykeää, mutta siisti tila, loistava tunnelma (livebändi) ja erinomainen ruoka saavat varmasti palaamaan vielä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 06.06.2017
Arvosana: 0

Ruoka edelleen hyvää, mutta annokset kyllä pienentyneet aikaisemmasta. ..
Jos pääruuasta huolimatta jää nälkäiseksi, pikku purtavista (etenkin juustot!) ja jälkiruuista löytyy hyviä vaihtoehtoja.
Palvelu hyväntuulista, ystävällistä ja tarjoilussa otettiin hyvin huomioon illan aikataulumme.
Viihtyisä tunnelma. Siistit vessat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.02.2017
Arvosana: 0


Sijainti

Säästöpankinranta 6, 00530 Helsinki - Reitti
020 742 4240
http://www.juttutupa.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita