Kanttarelli

32 reviews

Badges

Blog link

Reviews (30)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Kaunis Veera

Ruokalista on uusittu, ehdottomasti parempaan suuntaan. Olemme maistelleet eri ruokia ja kaikki ruuat ovat olleet erittäin maukkaita. Pizzat on ehdottomasti Lahden parhaimmat. Paikka on siisti ja palvelu erinomaista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 25.07.2016
Rating: 0

Restaurant: Kaunis Veera

Tunnelmallinen paikka satamassa. Taustamusiikki soi oikealla volyymilla. Palvelu pelasi loistavasti, henkilökunta huomioi alusta loppuun. Ruoka oli hyvää! Suosittelen !

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 09.11.2013
Rating: -4

Restaurant: Spaghetteria Mamma Maria italian

Hyvä Mamma Maria, Lahden ehdottomasti paras paikka ! Ilman pöytävarausta on turha yrittää, paikka on niin suosittu. Tunnelma on lämminhenkistä, kotoista. Palvelu huumorilla höystettyä, tunnet että olet tervetullut. Ruoka maistuu. Keittiössä todellakin valmistetaan ruokaa! SUOSITTELEN !!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 27.01.2014
Rating: -3

Seurasin huvittuneena buffee pöydän jälkiruokapuolen "vastaavaa" nuorta työntekijää. Hän lisäsi pahvisia kahvimukien kansia. Ilmeisesti joku oli siitä huomauttanut, koska hän ei kuitenkaan millään tavalla reagoinut tyhjään teevesi kannuun. Sokerikupista putosi paperiroska lattialle. Työntekijä noukki sen ylös, mutta ei vaivautunut ottamaan toista vieressä olevaa roskaa. Sillä hetkellä asiakkaitakaan ei näyttänyt olevan kovinkaan montaa. Hiukan jämäkkyyttä toimintaan !

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.12.2013
Rating: 0

Restaurant: Pika Kievari

Hampurilaisateriaa ei voi todellakaan verrata Hesen ja Donaldsin mössöihin. Ihanan rapeat hampurilaiset, itse tehdyt jauhelihapihvit , salaatit yms. Ranskalaiset ja hyvä kastike, nam ! Normaalin kokoinen annoskin on todella iso, ei varmasti jää nälkä. Palvelu on ystävällistä ja nopeaa. Mukava fiilis, hyvää musiikkia. Paikka oli täynnä ja sitä en yhtään ihmettele. Tulemme varmasti uudelleen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 14.04.2013
Rating: -1

Restaurant: Pika Kievari

Valitsin kanasalaatin. Salaatissa oli hyvin pieni määrä mautonta grillattua kanaa, muuten kuppi pullollaan vihreää salaattia, muutama tomaatti ja kurkun palanen. Kokonaisuus mielikuvitukseton. Ai niin, annokseen kuului pienen pieni paahtoleivän palanen, minkä unohti ensin myös tarjoilija.
Roskis oli sopivasti avonaisena silmien edessä. Loputkin ruokahalusta meni, kun viereisessä pöydässä poitsu oksensi hampurilaisannoksen ja toi annoksen roskiin yök !!
Kaikenkukkuraksi tiskillä lämpimässä seisoi kermakakku, josta oli leikattu pala vitriiniin.
Täytyy myöntää että tarjoilijalla oli todella kiire, paikka oli ääriään myöten täynnä, mutta kuitenkin huolellisuutta !!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 07.10.2013
Rating: 4

Restaurant: Rosso Mäntsälä

Kukaan seurueemme viidestä henkilöstä ei ollut tyytyväinen ruokaan. Lohikeitot mitäänsanomattomia, mautonta, salaattiannos samoin, lasten lihapyöryköissä muusia 2 rkl ! Myös salaattipöytä oli tylsä. Yksi tarjoilija ainoastaan paikalla, hoiti kyllä ystävällisesti tehtävänsä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 20.06.2014
Rating: 0

Restaurant: Viikinkiravintola Harald viking food

Tarjoilija otti tilaukset nopeasti, mutta ruuan tulo pöytään kesti suhteettoman kauan. Ruoka oli mautonta , perunoista ja lohesta puuttui suola ! Paikka on todella askeettisen oloinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 15.04.2014
Rating: -3

Kana-aurasalaatti, aurajuusto oli loppu, fetaa tilalle, ihan ok. Kahdella pyttipannut , piti olla myös paistetut kananmunat, ne olivat loppuneet. Pyttärit oli kuulemma valmis pakasteita. Sinappi loppu. Karaoke kuului talon toiselta puolelta. Järvimaisemalle pisteet. Messilällä paljon parannettavaa, ote alkaa löystyä, vai alkaako pariskunnalta mielenkiinto lopahtaa?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 26.04.2014
Rating: 0

Restaurant: Majakkapaviljonki

Kesäkausi alkaa ja maisemat Päijänteen rannalla mahtavat. Palvelu pelaa, ruokaan ei ole koskaan tarvinnut pettyä, kanasalaatti maistuu todella hyvältä. Hyvä fiilis paikassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 25.04.2014
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites